Arama sonuçları: *

1. SerkanSanaL

BEKLEYİP PROSUNU ALMAK MI? NORMALİNİ ALMAK MI?

Hali hazırda elde olmayan para ile hesap yapacağız arkadaşlar 1.Proya kadar para biriktirip proyu almak 2. Şuan hali hazırda Cd'li sürümünü almak Pro için açtığım bir önceki konuda 40k olacağına dair aşağı yukarı ortak karar aldık bunda okeyiz. Fakat durum Şuan halihazırda satışı olan ürüne...
  2. SerkanSanaL

PLAYSTATİON 5 PRO FİYAT VE ÖZELLİK TAHMİN RİCASI

1702397149 45k`ya olmaz demiştiniz 40k olarak hedefi güncelleyeyim o zaman (aradaki kur artışı,çıkınca oluşacak ön sipariş kara borsa trafiği vs.vs) anca karşılar gibi. Tekrardan herkese teşekkür ederim. 1702397160 Tekrardan herkese teşekkür ederim.
  3. SerkanSanaL

Öyle ise çok çok iyi ama kur farkının artacağını tahmin ediyorum ama yinede sizin çıkış zamanına göre belirlediğiniz bir miktar varsa söyleyebilirsiniz bekliyorum. (Kur farkı ile 25'i aşar sanırım.)
  4. SerkanSanaL

Teşekkürler arkadaşlar o zaman kafamdaki miktarı 45k olarak güncellesem yeridir sanırım.
  5. SerkanSanaL

Teşekkürler vergi ne kadar olur sizce kafamda belirli bir sayı olsun en azından (doğru olması şart değil sadece bir miktar belirleyelim.)
  6. SerkanSanaL

Arkadaşlar PS 5 PRO ciddi güzel olacakmış (az önce okudum bir yerde hemen hemen 3 misli özellik mi öyle birşeyler diyordu.) Sizi yormak istemiyorum fiyatı,özelliği ve çıkışı hakkında tahmin yada öneride bulunacak var mı acaba ? Miktarından az çok emin olursam biriktirmeye başlarız en azından...
Geri