Arama sonuçları: *

1. X

HDD şifre unutuldu ne yapılabilir?

flaş belleğe windows kurup boot menu ile format atın gerekli dosyalar varsa windows old klasöründen bulursun
  2. X

Kullanıcı adı önerisi

İsme göre öneri olabilmesi için ismim efe
  3. X

Kullanıcı adı önerisi

Beyler kısa hoş ve heryerde kullanabileceğim (discord,donanım arşivi,youtube vb)kullanıcı adı öneriniz varmı?
  4. X

youtube shorts arayüz değişti

ama diğer hesaplarda eski halinde
  5. X

youtube shorts arayüz değişti

Youtube shorts arayüz değişti diğer hesaplardan baktığımda hala aynı arayüze sahip ve bu arayüze hiç alışamadım eski arayüzü nasıl getirebilirim?Örnek bir fotoğraf koydum
  6. X

Samsung Galaxy A24 alınır mı

a34 te ısınma gibi sorunlar çok olur mu birde oyun değil günlük kullanım için ama oyunda oynayacağım
  7. X

Samsung Galaxy A24 alınır mı

Beyler https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-a24.html sizce bu telefon alınır mı? oyun olarak pubg,efootball,EAFC gibi oyunlar oynuyorum bana sorun çıkarırmı eğer sorun falan çıkaracaksa 10kya kadar bütçe ile hangi telefonlar alınabilir
  8. X

(DÜZENLENDİ) Epic Games indiriminde almayı planladığım oyunlar.

epic gameste güzel indirimler gelmiş eğer istiyorsan alınır
  9. X

Marvel's Spider-Man: Miles Morales Alınır Mı

hogwarts hikayesel anlamda filmdeki karakterler falan olsa(hikaye aynı olsun demiyorum sadece karakterler)düşünülebilirdi bence ama şahsi fikrim spidermandan yana 1702490028 o zaman oynanış açısından senin açından da spiderman daha iyidir bence
Geri