Arama sonuçları: *

1. RaMo_o

🔥İndirim Paen Oversize T-Shirt %10 Kod Sepette 328tl | %100 Pamuk & Ağır Kumaş 🔥👕

Olm sıkıntı o değil,bir ürünü herkes beğenmek zorunda değil,fakat sorunları görmezden gelip firmayı ölesiye savunmak tam senlik.
  2. RaMo_o

🔥İndirim Paen Oversize T-Shirt %10 Kod Sepette 328tl | %100 Pamuk & Ağır Kumaş 🔥👕

Söylenenlerin hiçbiri yalan değil gelmesi bir hafta sürdü, şimdi iade etmek için de bir o kadar uğraşıyorum.
  3. RaMo_o

Firmayı savunduğun kadar babanı savunmamışsındır.
  4. RaMo_o

🔥İndirim İnno3d 5070 Ti 51.609 TL

19 Temmuz da 41 k dan aldık.
  5. RaMo_o

🔥İndirim LG Ultragear 27 İnç 4. Nesil Tandem OLED Monitör 44.999 TL

Elimde kapalı kutu g60sf 500 hz var vatandan 28k ya alındı,aldığım fiyata veririm.
  6. RaMo_o

Aynı şekil bende kolları bi garip durduğu için iade işlemlerini başlattım.
  7. RaMo_o

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar'da Bazı Ürünlerde %20 İndirim

Fena kart değil,biraz çirkin ve küçük ama sıcaklıklar çok kötü değil bugün biri forumda hotspot değerlerini paylaşmıştı.
  8. RaMo_o

Beyaz setup var bende aynı şekil düşünüyordum da bu fiyata kaçıramazdım.6000 serisi gelene kadar üzmez.RAM krizi ekran kartı pazarını daha da sert vurabilir diye aldım.3-4 ay sonra fiyatların ne olacağı belirsiz.
  9. RaMo_o

Nasıl yapacaz Ankara'da oturuyorum ben hocam,iptal etmeyi düşünüyorum. 1784577478 Bir dönem ekran çizilmeye daha dayanıklı diye woled tercih etmek istemiştim ama 3.nesildi ve epey sorunları var diye vazgeçmiştim.4.nesil tandem oledler tercih edilebilir mi?
  10. RaMo_o

Anladım hocam ben direkt qd-oled diye çekmiştim mat olduğunu bilmiyordum,sanırım WOLED'de de bu sıkıntı var.
  11. RaMo_o

Tabi hocam nerede otuyorsunuz.
  12. RaMo_o

Trueblack 500 var da puslu görünüm benim göz zevkimi de bozar hocam,efsane fiyat gelmediği sürece oledlerde sonraki jenerasyonları bekleyecem sanırım.
  13. RaMo_o

Tavsiyelerini alsam çok iyi olur.
  14. RaMo_o

Az çok anladım sizi hocam.Beni 500hz olması cezbetmişti,rekabetçi oyunları fazlasıyla oynuyorum.Videoları izleyip kararımı verecem olmadı oledler ucuzlayana kadar Gigabyte G27U ile idare ederim. 1784576150 Bende aldım da tek sıkıntısı siyah olması,umarım beyaz setup da çok sırıtmaz.
  15. RaMo_o

Gece kullanımında mat kaplama görsel kaliteye etki yaratır mı hocam,28k yapiyasa fiyatına göre uygun aldığım için gönlüm iptal etmeye de gitmiyor. 1784575860 Dayanıklılığı diğer glossy olanlara göre bir tık da daha iyi sanırım.
  16. RaMo_o

Hocam fazla gömdük gibi sanki G60SF'yi. Bence Gigabyte'tan daha üst bir model. Çizgilenme,titreme ve morarma gibi kronik sorunların MO27Q2A'da da olduğunu duydum.Mat-qd ekran cidden dediğiniz kadar kötü mü?
  17. RaMo_o

Odam genellikle karanlık,3 nesil oledlerin çoğunda bu sorun var diye biliyorum.Bu fiyata 300 hz üstü 4.nesil önerirseniz değiştirebilirim tercihimi.
  18. RaMo_o

Benimkiler de onaylandı.
  19. RaMo_o

❌İndirim Bitti! İnno3d RTX 5070 Ti 41.111₺

nerede yaşıyorsun
  20. RaMo_o

Benim siparişi 4 gün geçmesine rağmen kargoya dahi vermediler.Hız konusunda sınıfta kaldılar.
Geri