Arama sonuçları: *

1. RaMo_o

Turkcell tarifenin 5 katını ücretsiz internet veriyor

5G ile Besliyoruz Kampanyasi! Kampanya kapsaminda bir ay gecerli olacak sekilde yurt ici her yone 240 GB hediye internetiniz hattiniza tanimlanmistir. Tanimlanan tum hediye paketlerinizi Turkcell uygulaması uzerinden goruntuleyebilirsiniz: https://dijital.li/kAa0x Gule gule kullanin. B002
  2. RaMo_o

❌İndirim Bitti! EXVEGA Harry Potter Hermonie XXL Mousepad (90×40) 299TL + Kargo

Bu markanın mousepadini ilk defa gördüm.Kullanan varmı aramızda?
  3. RaMo_o

🔥İndirim World Mobil ; Mastercard ile Müzik, Oyun ve Video Platformlarında 300 TL

İlk birkaç sefer ben de böyle sömürdüm,ama sonra bazı aylar çıkmamaya başladı.
  4. RaMo_o

🔥İndirim World Mobil ; Mastercard ile Müzik, Oyun ve Video Platformlarında 300 TL

Çoğu zaman %50 150 tl iade oluyordu,ama son zamanlarda %100 300 tl iade ediyorlar.
  5. RaMo_o

Aynen bende de.Çünkü ondan önce de aynı benzer %50 steam kampanyasına katılmıştım.
  6. RaMo_o

Önceki ay benzer kampanyaya katıldıysan çıkmamıştır.Bende de önceki ay yoktu.Buna katılabiliyorum.
  7. RaMo_o

Amazon 300e 75 ve 450ye 150tl indirim kuponu

[H2 id='zgnz+aadaki+promosyon+iin+uygun+deilsin.']Üzgünüz, aşağıdaki promosyon için uygun değilsin.[/H2]
  8. RaMo_o

Peşin Fiyatına 3 Taksitle Samsung A36!

Ekstra kupon kodu olsa iyi giderdi
  9. RaMo_o

🔥İndirim World kart Steam ve Apple-Microsoft 300 TL indirim Mart-Nisan(KİŞİYE ÖZEL)

hayır ilk satın alım da geçerli
  10. RaMo_o

🔥İndirim World kart Steam ve Apple-Microsoft 300 TL indirim Mart-Nisan(KİŞİYE ÖZEL)

oyun iadeleriyle aynı sürüyor,benimkini 24 saat içinde iade yapmışlardı 1766061653 garanti bbvda da aynı tarz kampanya vardı fakat fastpay diye kabul etmemişti,o yüzden iade etmiştim.
  11. RaMo_o

Hayır,steeamden bakiye yüklerse iade oluyor.Yanlış bilgi vermeyin.
  12. RaMo_o

🔥İndirim ASUS ROG STRIX SCOPE II 96 NX Wireless Klavye 5.699₺

Knk klavyeyi temizleme vakti gelmiş.
  13. RaMo_o

Gündüzken bile yeterli,belki rx switch olduğu için fark vardır.
  14. RaMo_o

Bende o sorun yok servise gönder bence durum ciddiyse.
  15. RaMo_o

Aydınlatma nasıl yetmiyor şaşırdım, aynı ürün bende de var.Geceleri fazla parlak olduğundan kısıyorum hatta.Acaba parlaklık ayarını bilmiyor olabilir misin?
  16. RaMo_o

Şarjı min 1 hafta gidiyor benim, bilgisayar uzun süre açık olmasına rağmen,ama hızlı şarj yok.Şarj olurken 5-6 saat bekletiyor.
  17. RaMo_o

RX modeline sahibim, beyazı kolay kolay bu fiyata ve stoğa düşmüyordu, alınır bence.
Geri