Arama sonuçları: *

1. D

Kasa modifikasyon fikri

Merhaba PC kasam dark x force kasa R5 5600 Rz7700xt ekran kartını içinde bulunduğu kasam daha iyi hava alsın istiyorum bütçem yok sadece kasanın ön kapağını komple mesh olan kapakla değiştirmek istiyorum mümkün mü acaba yani dark kasaların parçasını isteye bileceğim bir adres
  2. D

Sistem gereksinimleri yükseltilecek

Sisteme PSU takviyesi yapacağım fazla bütçem yok Gamefors Game tech Rampage Enermax Bu markalar iş gorurmu ekran kartı rx7700xt
  3. D

Güç kaynağı yetersiz

650 wat yetermiki sınırı zorlayacak şekilde olmasın istiyorum
  4. D

Güç kaynağı yetersiz

Sistem r3 1200 Gigabyt a320 s2h 256 M3 SSD Sapphire rx7700xt 550 wat PSU net504 çıkış Kasada 6 adet 12cm fan var 1 tanesi RGB Pawer ve işlemciyi yükseltecek işlemci R5 5600 alacağım PSU için 2k bütçem var hangi PSU yu önerirsiniz kaç wat almakiyim
  5. D

Fare gezme sorunu var

Hassasiyet ayarını mi kasdettiniz
  6. D

Fare gezme sorunu var

Kablolu fare 1760346934 Evet kullaniyorum
  7. D

Fare gezme sorunu var

Bilgisayarıma takılı fare kendi kendine kesiliyordu gittim yeni fare aldım buda kendi kendine geziyor titresiyor bilgisayar win10 idi sorun çözülsün diye 11 e yuksettim olmadi başka fare taktım onda çok sorun olmadı ama azda olsa titriyor yardımcı olursanız sevinirim Denediklerim #Format win 10...
  8. D

Ekran kartı sıcaklığı normalmi

Sapphire Rx 7700xt bellek sıcaklığı 78 derece oluyor normalmi
  9. D

Rx7700xt kapanma sorunu

Bilgisayarı açıp oyuna girdiğimde Oyun oynarken kapanma oluyordu tekrar açıp radyon içinden FPS ayarını biraz daha düşük fpss sabitleyip oynamaya devam ettiğinde çok uzun süreler hiç kapanmadan oynayabiliyordum aynı tarihte alınmış başka bir aynı karti bilgisayara taktığımda bütün gücüyle...
  10. D

Sistem yukseltme yapmam gerek

Peki Bu işlemci ile darboğaz olmadan kullanabilirmiyim
  11. D

Aslında fazla para harcamadan darboğaz olmadan kullanabileceğim ayara gelirse yeterli olacaktır
  12. D

Bu ana karta takabilecegim en güçlü işlemci 5600 mu darboğaz olmadan kullanabilirim Fazla para harcamak istemiyorum
  13. D

Asus fulhd 180 hz monitorum var Ryzen 3 12000 Gigabyt A320m s2h 16 GB 3200 ram 2 x8 550 wat psu HP 256 GB nvm SSD Sapphire rx 7700xt ekranran kartı Sistemi yükseltme yapacamgim ama fazla bilgim yok sadece işlemci degissem olurmu bu anakarta en yüksek hangi işlemciyi takabilirim
  14. D

Klavyede sorun var tuşlar basıyor ama oyunda sıkıntı oluyor

Kızım klavyemi kurcaladi oyunlarda ileri geri gibi komutlarda kesik kesik basıyor tank oyunu oynuyorum araç duraksayarak haraket ediyo yada Q ile bas konuş yapiyorum sesim kesik kesik gidiyor
  15. D

Asus VG249QL3A monitör alınır mı?

Bu monitörü bende yeni aldım aynı sıkıntı var geri iade edecem
  16. D

Monitör tercihi tavsiyesi

asus vg249ql3a 23.8 1ms 180hz hdr ips freesync gamepower vivit t40 180hz 0.5 MS va curvet Fiyatlar yakın kararsız kaldim
  17. D

Yardım Yeni aldığım ASUS monitörde ekran yırtılması var özellikle 180 hz aldığında

ASUS 23,8" TUF GAMING VG249QL3A 1Ms 180Hz IPS FULL HD GAMING MONITOR dün elime ulaştı monitörü bilgisayarıma bağladım monitörü 180 hz aldığında görüntüde yırtılmalar oluyor çok rahatsız edici şekilde 160'da çok daha az hissediyorum 140'da hiçbir şekilde olmuyor ne yapmalıyım
  18. D

Monitör başlayınca renkli çizgiler geliyor görüntü gidiyor

Monitörü bilgisayara bağlı veya bilgisayardan ayrı çalıştırdığında monitör açılıyor sol tarafından yeşil renkli çizgiler gelip kapanıyor sinyal yok yazısı normalde bilgisayara bağlı derken yazıyordu ama şimdi sinyal yok yazısı yazdıktan sonra yeşil çizgiler gelip tekrar kapanıyor ekranı ışığı...
  19. D

Monitör başlayınca renkli çizgiler geliyor görüntü gidiyor

Monitörü bilgisayara bağlı veya bilgisayardan ayrı çalıştırdığında monitör açılıyor sol tarafından yeşil renkli çizgiler gelip kapanıyor sinyal yok yazısı normalde bilgisayara bağlı derken yazıyordu ama şimdi sinyal yok yazısı yazdıktan sonra yeşil çizgiler gelip tekrar kapanıyor ekranı ışığı...
  20. D

Windows 10 bilgisayarda güncelleme sorunu

Windows 10 bilgisayarda güncellemeleri indirdim bilgisayarı güncelle yeniden başlat dediğimde direkt yeniden başlıyor güncelleme olmuyor yardım CMD ile guncelliyir ama duzelmiyor hizmetlerden etkinleştirdim olmadi
Geri