Arama sonuçları: *

1. M

4 tane 8gb lık ram mi daha iyi yoksa 2x16 mı

4-8 ram ile daha iyi performans alırsın 2-16ya göre çünkü boş yer bırakmıyorsun daha performanslı çalışacaktır dual channelin etkisiyle ama aynı ram olmasına dikat et
  2. M

Ryzen 5 5500 stok fan yetermi

240 mm sıvı soğutucu ile iyi bir performans alabilirsiniz adam niye 5600 işlemci alsın işlemci zırt pırt değiştirilen bir parça değil 5500 çok eski bir işlemcide değil direk 5600 al demek abes oluyor bence eldeki işlemciyi görende milattan önce kalma sancak
  3. M

PNY marka ekran kartı alınır mı ?

daha iyi markalar var pny yerine alternatif markalar kullanabilirsiniz amd tabanlı ekran kartları hem uygun hem daha performanslı olur
  4. M

R5 5500 vs i5 11400F

500 TL değil de 1000 TL bile versen bile anakart bile alamazsın artık 1000 TL'ye anakartın ikinci elini bile zor alıyorsun artık h510 lar bile 2 binin üstünde fiyatı
  5. M

Yardım 240hz monitör alinir mi

paraya bakar hacı paran varsa 360 hz al ne kadar hz o kadar iyi ama iş paraya bakar
  6. M

İ5 11400F Soğutucu önerisi

kule tipi şart değil dostum yalnız stok fan da olmaz ben çözümü 12cm vidalı soğutuculardan alarak buldum gayet yeterli geliyor stok kullandım çok ses yapıyor kule tipine gerek yok normal 12cm fanlı bir soğutucu yetiyor
  7. M

İçi açılmış ekran kartı alınır mı

Herhangi bir sorun olmaz içinin açılması yada açılmaması bir anlam ifade etmiyor içinin açılması en fazla garantisi varsa onu bitirir garantisi yoksa zaten bu detayın hiç bir önemi yok
  8. M

İçi açılmış ekran kartı almak riskli mi?

İçinin açılması bir anlam ifade etmiyor macun değişimi için şart zaten içinin açılması
  9. M

Öneri 2500TL-3000TL arasında Kasa önerisi

Kule tipi soğutucuya göre kasa aramana gerek yok 12 cm fanı olan işlemci soğutucularıda kule tipi kadar iyi soğutuyor ona takılma çok fazla
  10. M

Kasa önerisi lütfen ?

Al bir rampage 66 s geç bende onu kullanıyorum DVD rw de taktım öne 2 fan arkaya 1 tane ekledim 4 tanede USB var önde ama satan kalmadı belki ikinci el bulabilirsiniz
  11. M

SSD Karşılaştırması (Hikvision) ve Alınır mı?

Alınır kardeşim hikvision nesi varmış servisi de 10 numara ilgili
  12. M

Yardım Hikvision Hiksemi Futur Nvme M.2 SSD alınır mı?

Niye alınmasın sebep nedir hikvision gayet güzel
  13. M

Çözüldü✓ incehesapta indirimde olan bu hoparlör alınır mı

Ürünün kablo uzunluğu güzel
  14. M

Yardım Vatan işlemciyi kağıda sarıp göndermiş (GÜNCELLEME!!!)

Tray işlemci alıyorsan normal kutulu almamışsın sonuçta
  15. M

Freesync premium ve freesync farkı nedir?

Freesync zaten AMD için çıkmış bir şey kardeş premium da olsa bunu yazılımla yapmaya çalışıyor gsync olmayınca görüntü yine bozuluyor bende denedim
  16. M

Freesync premium ve freesync farkı nedir?

Eğer kartın Nvidia ise ikiside çok bir işe yaramıyor canlı deneyimlemiş biri olarak söylüyorum tamamen AMD kartlarla işe yarıyor gsync uyumlu monitör alman lazım yoksa görüntüden oluyorsun
  17. M

RTX 3060 vs RTX 3060Ti seçimi

Abicim zırt pırt vram oyunlarda yetmiyor diye konu açılıyor vram önemsizse 2 GB 4 gb kart al ozaman çekirdek hızı ile oluyorsa GTX 1650 super al 4 gb ozaman nasıl performans alıyorsun görelim
  18. M

3070 desen anlıycam da ti xt ti fln ufak fpsler oynatır bu ekler hangi seri olduğu önemli birde vram
  19. M

3060 ti ye taktın he 3060 la fiyat farkına bak hiçbir fark yok senin dediğin gibi olsa fiyat farkı olur 3060 ın tek fanlısından bahsetmiyorum 2 fanlı modeliyle karşilaştir aralarında fiyat farkı bile yok 12 gb vramli olanla fiyat farkına bak
Geri