4-8 ram ile daha iyi performans alırsın 2-16ya göre çünkü boş yer bırakmıyorsun daha performanslı çalışacaktır dual channelin etkisiyle ama aynı ram olmasına dikat et
240 mm sıvı soğutucu ile iyi bir performans alabilirsiniz adam niye 5600 işlemci alsın işlemci zırt pırt değiştirilen bir parça değil 5500 çok eski bir işlemcide değil direk 5600 al demek abes oluyor bence eldeki işlemciyi görende milattan önce kalma sancak
500 TL değil de 1000 TL bile versen bile anakart bile alamazsın artık 1000 TL'ye anakartın ikinci elini bile zor alıyorsun artık h510 lar bile 2 binin üstünde fiyatı
kule tipi şart değil dostum yalnız stok fan da olmaz ben çözümü 12cm vidalı soğutuculardan alarak buldum gayet yeterli geliyor stok kullandım çok ses yapıyor kule tipine gerek yok normal 12cm fanlı bir soğutucu yetiyor
Herhangi bir sorun olmaz içinin açılması yada açılmaması bir anlam ifade etmiyor içinin açılması en fazla garantisi varsa onu bitirir garantisi yoksa zaten bu detayın hiç bir önemi yok
Al bir rampage 66 s geç bende onu kullanıyorum DVD rw de taktım öne 2 fan arkaya 1 tane ekledim 4 tanede USB var önde ama satan kalmadı belki ikinci el bulabilirsiniz
Eğer kartın Nvidia ise ikiside çok bir işe yaramıyor canlı deneyimlemiş biri olarak söylüyorum tamamen AMD kartlarla işe yarıyor gsync uyumlu monitör alman lazım yoksa görüntüden oluyorsun
Abicim zırt pırt vram oyunlarda yetmiyor diye konu açılıyor vram önemsizse 2 GB 4 gb kart al ozaman çekirdek hızı ile oluyorsa GTX 1650 super al 4 gb ozaman nasıl performans alıyorsun görelim
3060 ti ye taktın he 3060 la fiyat farkına bak hiçbir fark yok senin dediğin gibi olsa fiyat farkı olur 3060 ın tek fanlısından bahsetmiyorum 2 fanlı modeliyle karşilaştir aralarında fiyat farkı bile yok 12 gb vramli olanla fiyat farkına bak