Arama sonuçları: *

1. O

Merhaba hazır sistem aldım ekran bir gelip bir gelmiyor yardımcı olur musunuz

Başkan sorunu çözdüm eğer kasadan önce monitörü açarsan sıkıntı olmuyo ama ilk kasa sonra monitör açarsan gelmiyo ekran bilgin olsun :)
  2. O

Bugün yine yaptı aynı şeyi acaba kasadan önce açıncami yapmiyo sanki bana öyle geldi kasayı önce ekranı sonra açarsak görmüyor ama ekranı önce kasayı sonra açarsak görüyor gibi anlamadım bugün ekranı sonra açtım görmedi yine 🤦🏻‍♂️
  3. O

Arkadaşlar sorunu buldum aynı sorunu yaşıyan varsa yapabilir benim monitör 31.5 inç MSI nin monitörü aslında sistem anakart ekran kartıda MSI nin ama demekki birbirine uymuyomus direk monitörun sitesinde güncelleme dosyası var onu indirip aygıt yöneticisinden monitörü güncelliyosunuz ben öyle...
  4. O

TV ye taktım hiç bir sorun yok direk ekran geliyo ama PC monitöre takınca TV deki gibi yada vatandaki gibi seri gelmiyor ekran yavaş geliyor kabloda sorun yok onu anladım monitörün güncellemesi yüklü değilmiş şimdi onu yükledim MSI inin sayfasından bakalım şimdi nasıl olcak inşallah düzelir...
  5. O

Yok çözemedim devam ediyo sorun vatanı aradım adam burda sorun olmadı sizin kablonuzda vardır diyo ben varsayıma göre parça değişimi yapamam diyo bende sorun olduğunu her iki kabloyla deneyip video olarak çekiyim kanıt olsun size dedim burda bır sıkıntı çıkmadığı sürece varsayimla değişim...
  6. O

1702559952 Bios guncelledim olmadı ama diğer dediğiniz şeyleri bir deneyim teşekkür ederim 1702559998 Teşekkür ederim yardımınız için bide diğer arkadaşın dediklerini yapıyım
  7. O

Şimdi götürdüm vatana kasayı guncellemeler yuklenmedigi için yapar dediler güncellemeleri yüklediler orda aç kapa yaptık ama hdmi ile ekrana bagladi orda direk ekran geldi sıkıntı çıkmadı eve geldim şimdi taktım ekrana bağladım yine ilk seferde açılmadı bu neden yapar ekran kartindanmi yapar...
  8. O

Benim şimdi bu durumda hangi parçayı götürmem lazım adamları arıyorum acmiyolarda bak şimdide kasayı açtım güncelleştirme yüzde 92 de kalmış sonra birden kasa kapandı acaba power yetmiyo olabilirmi işlemci i7 13700 kf msi pro b760m a anakart MSI 4070 ekran kartı thermalate 650 psu kasa msi...
  9. O

Vatandan aldım parçalar sıfır kutulu normalde ama neden yapar
  10. O

Her ikisinide kullandım ilk başta dediğim gibi gelmedi sonra ekran kartı ram tak çıkar yapınca geldi ama ilk PC yi açtığımda gelmiyo sonra kapat aç yapıyorum geliyo çözemedim nerde sorun olduğunu
  11. O

Merhaba vatan bilgisayardan hazır sistem aldım ilk getirdiğimde eve ekran gelmedi ne hdmı ile nede kendi kablosu ile gelmedi sonra ekran kartı ve ramlari söküp taktım sonrasinda ekran geldi yalnız şöyle bir sorun var bilgisayarı ilk açtığımda ekran yine gelmiyo kapatıp tekrar açıyorum bu defa...
Geri