Arama sonuçları: *

1. the_enesss

Hangi krampon alınmalı?

Daha almadım hocam bu hafta içinde alabilirim.
  2. the_enesss

Taraklı ayak için krampon önerisi

Önceki forumlarımda bahsettiğim gibi dos mevkiinde oynuyorum predator'ı beğenmiştim normalde 42 giyiyorum fakat 44 numara predator bile olmadı ne önerirsiniz? F50'nin 44 numarasını giymiştim sadece yanlardan hafif sıkıyordu ön tarafı ise hiç sıkmadı. Sizce ne yapmalıyım?
  3. the_enesss

Hangi krampon alınmalı?

Aynı kişiymişsiniz :D başka insanların fikrini almak için farklı platformlardada atıyorum.
  4. the_enesss

Hangi krampon alınmalı?

Teşekkür ederim cevabın için. İyi günler
  5. the_enesss

Hangi krampon alınmalı?

Siz o ikisinden alsanız hangisini alırdınız?
  6. the_enesss

Hangi krampon alınmalı?

Teşekkür ederim hocam evet ayağım geniş baya. Bu ikisinin birini almayı düşünüyorum. Pumaya pek sıcak bakmıyorum sizce bu 2 sinden hangisi iyidir? Bu kramponu halı sahada kullanabilir miyim? Ayrıca önerdiğiniz başka adidas model varsa söyleyebilirsiniz.
  7. the_enesss

Hangi krampon alınmalı?

Göremedim hocam siz atar mısınız linki?
  8. the_enesss

Hangi krampon alınmalı?

Hocam hangi siteden alayım? Ayrıca hiç stok yok olanda ise 11k fiyatı var hocam o zaman şöyle sorayım; https://www.adidas.com.tr/tr/predator-league-ll-fg/IF6333.html?pr=recently_viewed&slot=1&rec=mt Bu nasıldır? Ayrıca halı sahada sorun çıkartır mı?
  9. the_enesss

Hangi krampon alınmalı?

Predator pahalı geliyor hocam ya
  10. the_enesss

(Adidas alınacak) Nike vs Adidas krampon

Ön liberoya uygun mudur hocam?
  11. the_enesss

Hangi krampon alınmalı?

Arkadaşlar selam. Öncelikle şu 2 krampon arasından kaldım, mevkim ön libero-DOS. Biraz daha defansif oynadığımı belirteyim. Sizce hangisini almalıyım? https://www.sportive.com.tr/nike-mercurial-zoom-superfly-9-academy-fg-mg-erkek-bej-futbol-krampon-dj5625-700-3/?integration_renk=Pembe-2...
  12. the_enesss

RTX 3060 vs RX6600 hangisi alınır?

Arkadaşlar yarın inşallah bilgisayarımı alacağım ama sorum olacak ben bayağı uzun süredir RTX 3060 bakıyordum ama alana kadar da fiyatlar arttı. RX6600'lü kasalar nasıldır önceden driver ve DLSS olayından istemiyordum ama bütçeden dolayı RX6600'lü kasada alabilirim. Nedir tavsiyeniz?
  13. the_enesss

Kurumsal e-mail hizmeti önerisi

Google workspace, Yandex mail onlara baktım fakat emin olamadım tam yardımcı olur musunuz?
  14. the_enesss

Ana makinede yapılan değişiklik VDS sunucusuna nasıl aktarılır?

Ayıp oluyor hocam. Ben üşengeç birisi olsaydım kendimi adam akıllı geliştiremezdim sonuçta sadece kendim ctrl+c ctrl+v yapıyorum diye diğerini öğrenmeme gerek yok gibisinden düşünen biri değilimdir ben
  15. the_enesss

Hocam haklısınızda yok sunucuya bağlanacanda şifreyi gircende ohooo küçücük şey değiştirsen bile uğraşıyorsun o kadar. İnternetteki kimse benim gibide sormamış hiç niyeyse
  16. the_enesss

Arkadaşlar Discord bot için VDS sunucu almayı planlıyorum fakat birkaç sorum olacak. Ana makineden diyelim VS Code kullanıyoruz sunucuda çalıştırdık ama ana makinede yaptığımız değişikliği bir daha VDS sunucusuna aktarmak zahmetli oluyor. Sanırım VS Code için SSH remote eklentisi varmış...
  17. the_enesss

Vatandan Oem Sistem Almak İstiyorum

Savunacak bir sürü tarafı var ülkemizde bu bilgisayar piyasasında büyük etkenleri olduğunu düşünüyorum.
  18. the_enesss

Vatandan Oem Sistem Almak İstiyorum

Bu vatan düşmanlığınız ne sizin 1708871973 Hocam siz şubeden mi aldınız? 1708872115 Hocam niye ethernet kullanamıyorsunuz? Eğer modem sizden 10 m falan uzaktaysa ugreen'in ethernet kablolarına göz atın derim
  19. the_enesss

Bilgisayar toplamak istiyorum.

Haklısın
  20. the_enesss

Bilgisayar toplamak istiyorum.

Yahu kardeşim ben harbiden anlayamıyorum ne alaka yani nerden bilebilir kimin ne yapıp yapmayacağını yazmada yazmıyor haksız çünkü bende yazılımı sevdiğim için sanki bu söz bana söylenmiş gibi geldi sinir olmadım değil ayrıca adam forumda pc toplamak istiyorum diyor boş boş yorum yazıyor.
Geri