Arama sonuçları: *

1. M

Tebilon 7700xt sistemi mi , İncehesap'ın 7700xt sistemi mi

İncehesapdaki sistemin anakarti daha güzel ve kullanışlı sanki ileriye yönelik
  2. M

Çözüldü✓ Operatör değiştirmeyi düşünüyorum

Ben de bu dusuncedeyim hocam şuanda
  3. M

Çözüldü✓ Operatör değiştirmeyi düşünüyorum

Mevcut Vodafone kullanicisiyim İstanbul da her hattın çekebileceğini bir yerde yaşıyorum fahiş fiyatlarda gecebilecegim faturalı hatlar sunuyorlar bende bu paraları vermek istemiyorum sürekli internetim mevcut evde tavsiyelerinizi bekliyorum
  4. M

Gainward RTX 4070 Ghost li sistem

Senin önerin hangi kart kral ben bu güne kadar hep Nvidia kullandım ancak AMD deki güç tartışılmaz gibi forumlarda gezdigimde 6000 serisinde ciddi watman hatası okudum 7000 de varmidir bilmiyorum ama bildiğim okuduğum tek bir sey var oda sistemi kurarken kaliteye dikkat edeceksin AMD için uyum...
  5. M

Ya aslında bakınca 4070 de arada kalan bı kart gibide geliyor 7800 xt ezer geçer gibi geliyor her anlamda ama wattman sorunundan korkuyorum yoksa AMD kesinlikle
  6. M

Evet internette araştırdığımda işlemci tek başına 10000 TL 1702618439 Ya aslında oyunada çok vaktim kalmiyor eskisi gibi daha çok alıyım uzun vade oyun yazılım grafik render herşeye yeter bişey olsun istiyorum malum önümüzdeki günlerde bence bu fiyatları arayacağız gibi hissediyorum
  7. M

Sahibindende ✓Ekran kartı sıfır ve 2 yıl TR garantili kutu faturalı, diğer tüm parçaları 16 ay daha TR garantili-kutulu-faturalı olup özenle toplanmıştır. Ekran Kartı : Gainward RTX 4070 (sıfır kapalı kutu, 30 eylül 2023 hepsiburada faturalı. satış esnasında kartın kutusu açılıp kasaya...
Geri