Arama sonuçları: *

1. H

HP DeskJet 2633 Yazıcı yazmıyor. (içinde kartuş var)

Birkaç gün önce çalışan yazıcım yazmıyor, renkli ve renksiz dahil hiç basmıyor, kartuşları temizledim olmadı, youtubeden araştırmayı denedim oda olmadı. bunun bir çözümü varmı?
  2. H

Acer Aspire E1-510 format atıldıktan sonra ağlar gözükmüyor.

Önceden bu bilgisayara windows 10 yükleyip mallık etmiştim, bu yüzden 8.1'e geri yükledim ama internet ağlarını hiç göstermiyor. ayarlara baktığımda sadece ethernet ve VPN bölümü gözüküyor, bunun çözümü varmı? ( Bu arada bilgisayarda WLAN Işığı yanmıyor, birçok yöntem denedim fn+f3 gibi olmadı.)
  3. H

düzgün bir Windows 7 ISO dosyası arıyorum.

Peki, bu bilgisayar için güzel bir işletim sistemi önerin varmı? (linux falan farketmez yeterki hızlı olsun.)
  4. H

O benim bilgisayar değil ki.. 1702810238 Bilgisayar Özellikleri: Model: Acer Aspire E1-510 RAM: 4GB DDR3 GPU: Intel HD Graphics 4000 1,7GB HDD: 500GB CPU: Intel Pentium N3520 2.6GHZ İşletim Sistemi: Windows 10 / BlissOS
  5. H

Önceden birkaç kere sordum, windows 10 eski bilgisayarımda çok yavaştı ve blissos yüklemiştim (BlissOS ile baya yavaşladı), birkaç arkadaş boot ayarlarını değiştirmemi söyledi, (UEFI ve LEGACY) UEFI modunu açınca setupa giriyor ama setup tam açılmadan önce üstünde kırmızı çizgi belirip duruyor...
  6. H

uygun fiyatlı oyun kolu

Tamam, en kısa sürede sana en uygun kolu bulmaya çalışacağım. 1702749899 450-460 lira arası olursa bir sıkıntı olur mu?
  7. H

Acer Aspire E1-510'da chrome os flex

Gerek kalmadı, kasmasını önlemek için chrome os flex yerine blissos indirdim, teşekkürler erdem.
  8. H

Çözüldü✓ Eski bilgisayarıma windows 7 geri yükleyemiyorum. (Şu an bilgisayarım windows 10.)

Artık gerek kalmadı, Win 7 yerine BlissOS indirdim, herkesin yardımı için teşekkür ederim.
  9. H

Peki, ISO'sunu nerede bulabilirim? (ve play store varmı?)
  10. H

Acer Aspire E1-510'a chrome OS flex yüklemek mümkün mü? desteklenen bilgisayarlara baktım acer aspire E1 yoktu. (İşletim sistemi:win 10)
  11. H

uygun fiyatlı oyun kolu

bu dualshock replikasını alabilirsin, bunla çok efootball oynadım hiçbir sorunla karşılaşmadım. https://www.hepsiburada.com/sony-ps4-dualshock-4-v2-gamepad-siyah-yeni-nesil-kol-pm-HBC00001PY7KC 1702724970 eğer fiyatı 300-400 olan bir tane arıyorsan sana bir tane daha bulabilirim.
  12. H

Çözüldü✓ Eski bilgisayarıma windows 7 geri yükleyemiyorum. (Şu an bilgisayarım windows 10.)

tek sıkıntı şu, benim eski bilgisayar laptoptu, o yüzden sormak istedim. 1702724771 eski bilgisayarın HDD'si 570GB
  13. H

Biliyorum, windows 7'nin desteği çoktan bitti ama şu an cidden windows 7'i geri yüklemem gerek. (Bilgisayar win10'la çok kasıyor.) ISO ile manuel downgrade denedim, dijital imza doğrulanamadı falan filan bir şey diyordu. USB ile format denedim, bu sefer setupa girdi ama windows 7'nin açılma...
  14. H

Yardım Bilgiayarım EA Fc 24'ü açar mı açarsa en düşük grafik ayarlarında kaç fps alır?

720p de oynarım en düşük ayarlarda sorun değil
  15. H

Yardım Bilgiayarım EA Fc 24'ü açar mı açarsa en düşük grafik ayarlarında kaç fps alır?

Sistem Özellikleri; 12 GB Ram Intel Core i7-4720HQ NVIDIA GeForce GTX 950M
Geri