Arama sonuçları: *

• Users: hsby
  • Order by date
  1. H

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

https://www.next.com.tr/yetkiliservisler buradan hangi şehirde ve ilçede olduğunu seçip bulabilirsin.
  2. H

Hocam bende de akşam 7 gibi geldiler bizden sonra kuruluma gideceğimiz birkaç yer daha var ancak onda bitiririz bugün falan dediler. Onu nextstarın servis bölümünden ilçendeki servisin numarasını ararsan yardımcı olurlar sanırım ben satın almadan önce arayıp duvar kurulum ücreti nedir kurulum...
  3. H

https://www.koctas.com.tr/sarsam-sabit-tv-aski-aparati-s-4075-40-75-inc/p/1000304400?srsltid=AfmBOooO5FUQ6DPloJ5WH7z_nxK88e9LTym6A84GvWtJLpgcbHq8iplWnXw Şeklen buna benzeyen bir aparat getirdi servis ama markasını hatırlamıyorum.
  4. H

❌İndirim Bitti! 🔥🔥Lenovo LOQ 15ARP9 Ryzen7 7435HS 24GB RAM 1TB SSD RTX4060 37.400 TL!! 🔥🔥

aldım zaten ama kafamda soru işaretleri kaldı işte :)
  5. H

❌İndirim Bitti! 🔥🔥Lenovo LOQ 15ARP9 Ryzen7 7435HS 24GB RAM 1TB SSD RTX4060 37.400 TL!! 🔥🔥

Teşekkür ederim, satıcı da güvenilir değil mi bu arada?
  6. H

Arkadaşlar bu ram ve ssd yükseltme olayı nasıl oluyor? bilgisayar içini açıp yeni ram ve ssd eklerken hangi markaları kullanıyorlar lenovonun onayladığı bir şey mi bu yoksa sadece garantiyi bozmadığı için satıcı firmanın bir satış stratejisi mi? Ürünü satın aldım ama kafam karıştı açıkçası...
  7. H

Bana da en azından 75 ile alakalı böyle bir sorun olmadığını söylediler. o konuda rahat olunabilir gibi.
  8. H

Ayıracak çok vaktim olmadığından basite kaçtım ama şunu söyleyeyim televizyon büyük öyle sürekli sök tak yapmak mantıklı değil o yüzden bu sorumluluğu servise yüklemekte çok mantıksız gelmiyor.
  9. H

Hocam ayrıntılı testlerini ancak haftasonu yaparım sanırım dün kurulumdan sonra çok kısa test etme şansım oldu sadece, ayrıntılı bakınca yazarım yine. Ben duvara montaj ettirdim servise 1250 tl ücret ödeyerek.
  10. H

Aldım bir tane oyun falan oynanmayacak bu bilgisayarda sadece mühendislik programları falan kullanılacak ufak ufak. Yine de dikkat etmek gereken bir konu var mı?
  11. H

Hocam dün kurulumunu gerçekleştirdik, bence görüntü ve ses kalitesi fiyatının üzerinde, bu ses titreme sorunu 75likte de varsa kurulum anında yapın demiştim ama 65lik için firmadan yönerge gelmiş 75lik için gelmemiş yine de sorun olursa hızlıca hallederiz dediler. Açıkçası geç saat olduğu için...
  12. H

Hot Wheels Supralı Fast & Furious temalı 10'lu set 1749TL

Bulmak çok kolay değil ilgilenen arkadaşlar alabilirler...
  13. H

75 inç olanı bugün teslim edildi ancak amazona önceden sormama ve eve kadar getirileceği söylenmesine rağmen bina kapısına teslim edildi. Bende işte olduğum için büyük sorun yaşadık. Amazondan alacak arkadaşlar bunu da değerlendirsin.
  14. H

MSI mouse scroll tuşu bozuldu garantisi 1 sene mi?

Hocam ürünü satın aldığın yer ile görüş öncelikle ben ürünümü incehesaptan almıştım onlara gönderdim geri kalan yönlendirmeyi onlar yaptılar. Ürün garantisi iki sene o konuda emin olabilirsin.
  15. H

75 inç televizyon önerisi

Hocam bu tvyi forumda da kaç zamandır görüyorum ama markadan emin olamadım yşne de açıkçası, forumdaki konusunu okuyacak kadarda zamanım yok 198 sayfa konuşulmuş :)
  16. H

75 inç televizyon önerisi

Merhaba arkadaşlar, 75 inç ortalama kalştede en azından qled olmalı. Max 55-60k fiyatlara bir televizyon almak istiyorum ama konuya bir hayli uzağım. Bu fiyatlara kadar alınır dediğiniz tvleri paylaşırsanız sevinirim. Oyun falan oynamayacağım, haftada iki defa açarım birinde maç için zaten...
  17. H

Amazon şüpheli işlem, siparişim iptal edildi

Bu durumda VPN i algılama ve verdiği tepki sistemin bambaşka olacaktır tabi, ona hiç söylenecek bir şey yok ama ben kendi siparişim adına yanlış bir şey göremiyorum. 1763806295 umarım öyledir bari o siparişi kaybetmeyelim. Termosu da kasım indirimleri başladı başlayalı aldım alıyorum alacağım...
  18. H

aradım görüştüm hocam son siparişim olan stanley termosun amazon satıcılı olarak stoğu bitti zaten azdı aldığımda yani yeniden almak istesemde şu an alamıyorum. Asıl benim merak ettiğim kargoda bir ürünüm var o da iptal olabilir dedi şu an onun peşindeyim ben. Kesin bir şey söyleyemiyoruz ama...
  19. H

saçmalığın vücut bulmuş hali zaten, bari ben sana ulaşana kadar ürünü ödemeyi vs havuzda tut yani. Çat diye iptal ettim eee kampanya bitti ürün gitti şimdi ne yapıyoruz deyince de. Ben seni dolandırıcılıktan korudum gerisi sende diyor :D
  20. H

Şimdi düşününce yakın zamanda telefon değiştirdim ve belki bu telefondan yaptığım ilk alışveriş olabilir, tam emin olmamakla birlikte kafamda parladı bu fikir :) Bu ikinci alışverişim olması gerekiyor gibi hatırlıyorum ama diğerini hesaba kayıtlı karttan yaptım sanırım.
Geri