Arama sonuçları: *

1. Mfatihunv

Öneri Mouse ve Klavye Önerisi ?

Bu aralar wraith in sattığı klavye/mouse lar çok revaşta, bütçeye uygun olanından alınabilir. Kaliteli ve ürünleriinin arkalarında duruyorlar.
  2. Mfatihunv

Yardım Servis Seçimi Tavsiyesi Laptop Garantisi

ServisPoint'i asus monitörümden dolayı kullanmıştım. Gayet ilgili ve işlerini iyi yapıyorlar tavsiye ederim. Ancak bu işlemi yaptıralı 2-3 yıl geçti
  3. Mfatihunv

Hangi Bölümü Yazmam Daha Mantıklı

Turizmin önü her zaman açık olacaktır hocam tavsiye ederim.
  4. Mfatihunv

Yardım 2k Monitörden 1080 E Düşmek

Hocam öneriler için çok teşekkür ederim, Samsung almaktan vazgeçtim an itibariyle. Maaş yattıktan sonra konuya tekrardan dönüp önerileri inceleyeceğim. Destekleriniz için teşekkür ederim. Şimdilik emektar asus ile yola devam :D
  5. Mfatihunv

Tekrardan teşekkür ederim, konusunu açıyorum.
  6. Mfatihunv

Şimdi bir göz gezdirdim oled monitörlerde de, https://www.amazon.com.tr/dp/B0G1TCLQQD?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epeyt-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=6 nasıldır sizce ?
  7. Mfatihunv

Evet 24" monitör, oled uzun süredir isteğim var ama fiyatlar aşırı pahalı gibi duruyor. Orada direkt televizyon alırken oled alır ileride de konsol alırsam kullanırım düşüncem vardı açıkçası. Dediğiniz sürecin bu aşamasında hali hazırda olan monitörü eve taşımak mantıklı bir seçenek gibi...
  8. Mfatihunv

Beyler selamın aleyküm, akıl danışmam lazım size. Yaklaşık 2 yıldır 2k 180hz monitör kullanıyordum, ekranda çizikler oluşmaya başlayınca garantiye gönderdim. Kargo esnasında ürün hasar aldı(Benim hatam). Dolayısıyla yeni bir monitöre ihtiyacım var. Eskiden kullanmış olduğum 1080p 144hz Asus...
  9. Mfatihunv

❌İndirim Bitti! Boompods Zero Xl Ocean Taşınabilir Bluetooth Hoparlör 191 TL

330 a aldım mavisi sanırım bakalım kötüyse iade ederiz
  10. Mfatihunv

❌İndirim Bitti! Boompods Zero Xl Ocean Taşınabilir Bluetooth Hoparlör 191 TL

Siyahı hala 300 lira denenir mi sizce?
  11. Mfatihunv

🔥İndirim North Bayou Nb F80 Profesyonel 17-32 Inch 2026 Ver (Beyaz) 989 TL

Masam taşır mı bilemiyorum beyler nerden anlarım çokta ihtiyacım var bu tarz bir aparata, ekranım 27"
  12. Mfatihunv

❌İndirim Bitti! Amazon'da 2000/400 TL Lego İndirimi

Hocam 1370 lira toyzshopta sanki
  13. Mfatihunv

🔥İndirim Koçtaş Basic 2li Kamp Sandalyesi Renk Yesil 629 TL (315 TL Adet)

Alan var mı sağlam mıdır bu 3 harfli marketlerde 250 liraya satılandan farkı var mıdır :D
  14. Mfatihunv

🔥İndirim [Amazon] Redbull 'da 3 Al 2 Öde Var

Kod falan mı var ?
  15. Mfatihunv

❌İndirim Bitti! 🔥Polis El Feneri - Metal Ultra Güçlü Parlak Zoom Mini Boy 148tl🔥🔥

Bilgilendirme için teşekkürler hocam, almıştım iptal ettim. Anladığım kadarıyla da arkadaş referanslı link göndermiş. Dediğiniz üründen öneriniz var mıdır marka olarak vs ?
  16. Mfatihunv

❌İndirim Bitti! Riccon Torrine Unisex Sneaker 83 TL

Sadece 40 kalmış
  17. Mfatihunv

❌İndirim Bitti! HAPBUY LUNA Kadın Omuz Çantası 4₺

3 tane sipariş verdim bakalım ne zaman iptal edicekler :D
  18. Mfatihunv

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Beyler burayı sürekli nasıl takip ediyorsunuz, aradığınız bir query var mı sürekli yoksa elektronik diyip aşağı mı kaydırıyorsunuz
Geri