Arama sonuçları: *

1. cocojumbo

❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

tam kuruyunca deneyeceğim ama sanmıyorum switchlere bir şey olacağını
  2. cocojumbo

Bana da yok ederseniz yenisini gönderelim demişler, bataryalı kısmı çıkartıp suya daldırdım gönderdim videoyu bakalım
  3. cocojumbo

Denedim dostum işe yaramadı, arada bir çalışıp çalışmaması zaten yazılımsal olma ihtimalini eliyor diye düşünüyorum
  4. cocojumbo

Arkadaşlar benim de bugün elime ulaştı klavye. Enter ve "9" tuşları sıkıntılı bi algılıyor bi algılamıyor rasgele bi şekilde. Kesin çözüm bulan var mı? Pinleri eğmekten bahsedilmiş ama ne tarafa nasıl anlayamadım
  5. cocojumbo

🔥İndirim 🔥LG Lg 24” Ultragear 24GS65F-B 4899 TL🔥

Evet ben memnunum gayet, güzel fiyata düşmüş bu arada tavsiye ederim
  6. cocojumbo

Benim elime ulaştı bugün, gayet güzel monitör ölü piksel falan da çıkmadı
  7. cocojumbo

Attığınız ürünün VA paneli var bence oradan elenir direkt. Bunun paneli IPS
  8. cocojumbo

ASUS olanın parlaklık değeri 250'ymiş bu 300. LG'yi tercih ettim bakalım, teşekkürler
  9. cocojumbo

5000 TL bütçe için öneriniz var mı hocam?
  10. cocojumbo

alınır mı? bu fiyata daha iyi öneriniz var mıdır?
  11. cocojumbo

❌İndirim Bitti! KIOXIA 1TB Exceria Plus SSD ( Gece İndirimi ) KUTUSUZ Sepette 1782 TL

Bende Kioxia’nın DRAM’siz G3 versiyonu vardı. Bunu alıp işletim sistemini içine kurup G3’ü de PCIe x1 yuvasında adaptör ile kullanmam mantıklı olur mu?
  12. cocojumbo

KIOXIA 500GB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD Kutusuz 1080TL

Bende DRAM’siz G3 vardı. Bunun 1TB olanını alıp OS’yi içine yüklemek ve G3’ü adaptör ile PCIe x1 slotuna takmak mantıklı mı?
  13. cocojumbo

Assassin Spirit V2 Ryzen 5 7600 için yeterli mi?

Evet ben de kod ile 899TL ye getirmiştim haftasonu ama diğer modelleri fark etmedim maalesef.. 7600 çok ısınan bi işlemci dendiği için biraz korku sardı içimi sipariş verdikten sonra
  14. cocojumbo

Assassin Spirit V2 Ryzen 5 7600 için yeterli mi?

Merhaba, yeni aldığım sistemimde R5 7600 işlemci mevcut. Ben de bu soğutucuyu sipariş verdim. Çift kule olanlardan mı almalıydım? Bu yeterli olur mu...
  15. cocojumbo

Öneri Thocky veya Creamy klavye önerir misiniz?

https://shop.connectgame.com.tr/products/dareu-ek75-rt-magnetic-switch-mechanical-keyboard-siyah?_pos=2&_psq=dare&_ss=e&_v=1.0 https://shop.connectgame.com.tr/products/dareu-ek75-pro-kablosuz-mekanik-oyuncu-klavyesi-rgb-dream-switch-hotswap-pbt-tus-takimi?_pos=5&_psq=dareu+ek75&_ss=e&_v=1.0
  16. cocojumbo

Oyun için kablolu kulak içi kulaklık önerisi

Dostlar 1000 TL’yi geçmeyecek şekilde kulakta seslerin patlamadığı bi kablolu kulak içi kulaklık öneriniz var mı? FPS oyunlarında da kullanacağım
  17. cocojumbo

🔥İndirim Jack & Jones 5 Adet Çorap 70TL

çektim eyw
  18. cocojumbo

🔥İndirim Yeni Ucuz Wireless Kulaklık Alternatifi - VGN VXE V1 Wireless | 1299 TL |

Yazılım gelince düzelir mi acaba bu boğukluk tüm bilgisayarın eko ayarıyla oynamak istemiyorum
Geri