Arama sonuçları: *

1. I

ps5 fat mi slimmi slim ile ilgili biraz korkum var

Ps5 slim cfi 2015 spiderman 2 oyunlu amerikan versiyonu konsolu tr ye ilk geldiği zamanlar kapalı kutu garantisiz olarak aldık kurulum yaptık verileri aktardık ev kalabalık tam bir hafta çocuklar kuzenler derken kapatmadan sp2 gta5 cod fifa vs ne varsa oynadık elektrik gitti geldi gitti geldi...
  2. I

Playstation 5 Slim almak istiyorum ama…

Valla adamlar dolap gibi fat kasanın yanına pasta gibi slim yapmışlar içinede 250gb fazladan koymuşlar mis gibi olmuş bi tık fan fazla çalışsa ne olur ayrıca aradan geçmiş 3 sene diger ps ler gibi fat kasa tercih edilmez artık slim pro derken kapanır bu devir 6 gelir 1703284764 Isınıyor ses...
  3. I

Hayırlı olsun üretimden yana sıkıntılı değilse hiçbişey olmaz slim her zaman iyidir bir seneye kalmaz fat kasa elde patlar
  4. I

4 haftadır Amerika versiyonunu kullanıyorum aman aman bir fan sesi yok hızlı akıcı bir konsol ve boyutu çok iyi ısınma kapanma falan olmadı ki 4 hafta boyunca çok uzun süreler açık kaldı ama benimki cfi2015 sadece ilk açılış notu İngilizce gerisi Türkçe onuda sordum amerikan yazılısından...
  5. I

Ps5 slim açılış dili

Merhabalar ben yeni çıkan ps5 slim aldım.cfi2015 kodlu sanırsam amerika bölgesi için üretilen daha öncede ps4 kullanmıştım az çok biliyorum ama bu ps5 de ilk açılışta ps4deki gibi sağlık uyarı yazısı türkçe çıkmıyor ingilizce olarak bir metin çıkıyor daha sonra konsol türkçe olarak açılıyor...
Geri