Arama sonuçları: *

1. Eren_Yılmaz

Thrusmaster t300 direksiyon sorununda kim ilgileniyor

Kullaniyormusunuz peki bunu forza 5 gibi oyunlar oyniyacam veya moza R3 nasil tavsiye edermisiniz
  2. Eren_Yılmaz

Thrusmaster t300 direksiyon sorununda kim ilgileniyor

2.el thrusmaster t300 almak istiyorum daha yeni alinmis bir direksiyon fakat herhangi bir sorunda kim ile iletisime gecicem bilen varmi ürünün faturasi zaten garanti belgesi yerine geciyormuş ama bir sorunda mağaza bilindik bir mağaza degil hepsiburada veya mediamarkt gibi bir yerden alinmamis...
  3. Eren_Yılmaz

Yardım Yeni almis oldugum kasanin rgb leri yanmiyor

kontrolcu fanlarin dönmesini sagliyor ama bozuk olma ihtimali yok gibi garip olan sey sivi sogutucu yu veya herhangi bir fanin rgb sini tek basina bagimsiz anakart argb kismina takiyorum uygulamadan renk ayarliyorum tikliyorum uygulama tusuna yine bir renk vermiyor
  4. Eren_Yılmaz

Tesekkurler o bos olanlarin hepsi doluydu olmadigi icin soktüm teker teker denemistim ama oda olmamisti fotoyu o esnada cekmisim belkide kasadaki fan tusuna cok bastim kablo anakartta bagliydi ve kontrol anakartta gecmistir kalmistir öyle bilemiyorum anakartta kablo takili degildi denedigimde...
  5. Eren_Yılmaz

Yükledim bunu denedim ama yok bundan da degil
  6. Eren_Yılmaz

1765709336 Bunu mu diyorsunuz kucük 2 pinli olani ama o kablo led dügmesinden geliyor hub a bagladim
  7. Eren_Yılmaz

1765707465 Taktim oraya kabloyu fakat olmadi 1765707624 Bosta olan rgb portlarinin hepsi doluydu diger takili olanlar güç girisleri fanlarin
  8. Eren_Yılmaz

1765707374 Takili olan kablonun sag tarafindakine taktim
  9. Eren_Yılmaz

Yeni almis oldugum kasa ve sivi sogutma isiklari ne yaptiysam yanmadi niye acaba ? Kasanin üstünde led tusu var hub un kumandasi var ama 2 side ise yaramadi fanlar donüyor hub bozuk degil yani hubdan anakartta argb pinine kabloyu taktim ama yanmadi sadece pompa rgb sini taktim ama oda yanmadi...
  10. Eren_Yılmaz

Kasanin hicbir rgb si yanmıyor

Yeni almis oldugum kasa ve sivi sogutma isiklari ne yaptiysam yanmadi niye acaba ? Kasanin üstünde led tusu var hub un kumandasi var ama 2 side ise yaramadi fanlar donüyor hub bozuk degil yani hubdan anakartta argb pinine kabloyu taktim ama yanmadi sadece pompa rgb sini taktim ama oda yanmadi...
  11. Eren_Yılmaz

Yeni kasa topladim fakat rgb ler yanmiyor

Teşekkürler yinede
  12. Eren_Yılmaz

Valla bilmiyorum ki yanlis takilacak bisey yok gibi 1765665798 Onuda denedim bios ayarlarindan baktim msi anakart oldugundan msi in rgb uygulamasindan da denedim olmadi
  13. Eren_Yılmaz

Valla fotosunu atmaya calistim ama olmadi
  14. Eren_Yılmaz

Fanlarda 2 kablo var 2 side hub a takili hepsinin coklayici ile taktim hepsini
  15. Eren_Yılmaz

Evet vga kablosu var ama onu takacak bi yer bulamadim ama o sadece kontrol icin yinede rgb lerin calismasi lazim degilmiydi ayni zamanda sivi sogutmada calisiyor kablosuna dokundugumda bir titresim var cpu sicakligida acikliyor zaten calistigini ama onunda rgb leri yanmiyor
  16. Eren_Yılmaz

Tüm led ve güc girisleri dolu fanlar dönuyor hub un bozuk olma ihtimali yok kasanin tüm fanlarinin rgb sinin de bozuk olma ihtimali yok anlamadim ben bisey
  17. Eren_Yılmaz

Kasanin üstünde led dugmesi var ve oda hub a bagli fanlarin rgb leride hub a bagli hubdan cikan bir kabloyuda anakartta taktim ama cok alakasi yok ledlerin yanmasi ile onun o sadece kontrol icin takiliyor hub a psu da ki satayida taktim ne eksik ne yanlis olabilir acaba rgb kumandasida var fakat...
  18. Eren_Yılmaz

Sata kablosunuda taktim kontrolcuye 1765664893 Satayi taktim hub a
  19. Eren_Yılmaz

Merhaba yeni kasa aldim toplama ve parcalari hallettim fanlari felan taktim fanlar donüyor ama rgb ler yanmiyor hepsini hub a taktim hubdan cikan kabloyuda anakartta taktim ama anakart olmadan da calismasi lazim degil mi kendi kumandasi ve kasa üzerinde led dugmesi var
  20. Eren_Yılmaz

Yeni pc aldim ama calistiramiyorum

Sivi sogutucuyu takmadim daha evet takmam mi lazim kasa icindeki fanlari ayarlamaya calisiyoruz yer kaplamasin diye takmadim daha
Geri