Arama sonuçları: *

1. V

🔥İndirim Trendyol yermek 200₺ indirim

Heyecanlandım ya postta yeni mesaj görünce 🫠
  2. V

Shein indirimli ürünler

En kötüsü vergiyi çok kötü geçiriyor temu. Uyguladığın kuponunda vergisini alıyor resmen. 425 tl lik siparişe 475 tl vergi ödemişim. Bakıyorum sheine, 500 tllik ürün 30 TL'ye düşüyor 18 tl vergi alıyor şaka gibi. Cidden şu an çok feci pişmanlık yaşıyorum güzel şeyler alırmışım, kablo falanda...
  3. V

Shein indirimli ürünler

Abuv shein ne ucuzmuş ya. Keşke baksaymışım, temudan 550 tl verdiğim ürün burda %70 kupon ve 120 tl indirimiyle resmen 100 tl ye falan geliyormuş şaka gibi. Neyse yedik artık kazığı yapacak bir şey yok.
  4. V

🔥İndirim World kart Steam ve Apple-Microsoft 300 TL indirim Mart-Nisan(KİŞİYE ÖZEL)

Hala provizyonda gözüküyor ve kampanya kısmında yazmıyor. Bu cidden kandirmacadir bu arada. Provizyonda diye saymamak saçmalıktır ve suçtur. Edit: Bugün pazar ve hala provizyonda, alamıcaz heralde 300'ü.
  5. V

🔥İndirim World kart Steam ve Apple-Microsoft 300 TL indirim Mart-Nisan(KİŞİYE ÖZEL)

Benim 300 tl hala gelmedi, provizyon diyor harcamaya, kampanyada da kaçırdınız yazıyor, provizyon sebebiyle vermemezlik yapıyorsa bunu kampanya şartlarına yazmaları gerekirdi sonuçta o alışveriş zamanında yapılmış. Silerim worldu bir daha kullanmam.
  6. V

Kampanyayı yeni gördüm de bugün alırsam sayar mı acaba? Yansıması yarını bulursa provizyondan diye bi şüphelendim.
  7. V

Algida 10000 puan Bedava, Trendyol yemek 400/250 kodu

Ohoo, bi kampanya yapiyolar kod aldığın halde hemen 1 güne çalışmayı durduruyor. Yapmayın daha iyi
  8. V

Algida 10000 puan Bedava, Trendyol yemek 400/250 kodu

Algida menüsü olduğu halde niyeyse popeyeste geçmiyor
  9. V

🔥İndirim Samsung Tab S9 19.999 TL - Vade Farksız 6 Taksit

Yenisinde birtek işlemci değil aslında gramajda değişmiş, bi 30 gram falan daha hafif. Kalemi daha ipad vari yapmışlar bi de. Ama bence de tab s9 zaten baya güçlü, sadece 2 android guncellemesi daha alıcak sonra bitecek ama bence güncellemeler önemsiz, artık düzgün yeni şeyler gelmiyor zaten...
  10. V

🔥İndirim Getir Yemek 200 TL İndirim ''LEZZET200''

Bugün yok sanırım, keşke dün görseymişim
  11. V

Vodafone' a hat taşıyanlara 20gb internetli paket 132tl SON 7 SAAT

Kurye gelsin diye bekliyorum sabahtan beri ama gelmeyecek herhalde. Yarın da tatil zaten, carsambaya anca heralde. Istanbuldayim bi de
  12. V

🔥🔥🔥11-13 Temmuz arası Vodafone 20Gb Tarife 132TL🔥🔥🔥

Bu 132 tl olan vodafone kampanyasinda da yanimda uygulamasından 12 ay hepsiburada premium aliniyor mu acaba? Vodafone yanimda ve turk telekomun uygulamaya ozel kampanyalarını gorebilecegimiz bir liste bilen var mi? Sadece ona göre de birine gecilebilir
  13. V

🔥🔥🔥11-13 Temmuz arası Vodafone 20Gb Tarife 132TL🔥🔥🔥

Turkcellde yapar mi acaba? Istanbulda, ozellikle marmarayda falan turk telekomun cekim gucu pek iyi degildi, vodafone nasil acaba? Ikisinden birine geçeyim
  14. V

❌İndirim Bitti! Kingston KC3000 2 TB 6112TL / 4 TB 11519TL

4 tb olan ne ara bitti ya daha 1 saat olmuş
  15. V

🔥İndirim STOK BİTTİ // EĞİTİM İNDİRİMİ İLE SAMSUNG ODYSSEY OLED G8 G80SD 26999 TL

Ocakta 30250'e aldim simdi 27'ye bedava. Ben cok memnunum. Tek sevmedigim yani baya bi flicker oluyor. Vrr flickerda pek ise yaramıyor karanlikta oynayinca siyahlar bi grimsi olup tekrar siyah oluyor gibi ama az bucuk alıştım keyifli baya.
  16. V

❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey OLED G8 G81SF 32 inç 4K 240 Hz Oyun Monitörü 30.899,00 TL

Çok sevindim beğenmenize. Güle güle kullanın
  17. V

❌İndirim Bitti! 15000 TL Canon EOS 2000D 18-55mm Is +75-300mm

Tam istedigim paketmiş benimde gelir umarim alabilirsem harika olur
  18. V

❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey OLED G8 G81SF 32 inç 4K 240 Hz Oyun Monitörü 30.899,00 TL

Oledde renkler cok canli oldugu icin ipsteki gibi bi parlaklik gerekmiyor. Gidip bi bakin isterseniz bi magazada falan vardir belki ama ben hic bu da parlak deilmiş demedim. Sadece monitorler oled televizyonlar kadar parlak değil daha o teknolojiye ulasamadik birkac yılı var gibi
  19. V

eskisi bence daha iyi. Bende var diye demiyorum ama yani gayet yeterli güzel bir hoparlörü de var. Benim çok işime yarıyor. Yeni versiyonunda hoparlör yok, boşa ek masraf olur alınmak istenirse. Hem yenisinin kaplaması da daha kötü. Smart özellikleri benim için çok farketmiyor ama diğer...
Geri