Ocak ayı gibi S25 serisi çıkıcak fiyat bandı ne olur?Beklemelimiyim?Kriterlerim oyun oynarken kasmasın ısınmasın,kamerası iyi olsun,uzun vadeli olsun 2 3 yıl sonra bozulmasın.
Ocakta S25 serisi çıkıcak fiyat bandı nolur?Beklemelimiyim?Eğer bunlardan hangisini alıcaksam kriterlerim oyun oynarken ısınmaması kasmaması,kameram iyi olsun,şarjı hemen bitmesin.Sizce hangisi?
Arkadaşlar başka bir forumda S24 plus demişlerdi.Fakat arada oyun da oynuyorum tabii ki de S23 plus oyun için daha iyi S24 plus donma kasmalı demişti izlediğim videoda sizce?
Arkadaşlar merhaba yakın zamanda süperlig izlemek için paket alıcam fakat bein connect ve tod tv arasında fark var mı hangisi daha iyi yayın verir ikisininde baya şikayeti var ikiside aynı yerin sizce hangisi?
Genellikle gün içerisinde oyun oynuyorum ve sosyal medya kullanıyorum.Kameram iyi olsun isterim.Pili hemen bitmesin ve çok fazla ısınmamasını isterim.Xiaomi modellerine pek güvenemesemde bu model iyi gibi görünüyor.Şu anki telefonum Samsung Galaxy A02s.
Genellikle gün içerisinde sosyal medya ve oyun oynuyorum.Kameram iyi olsun isterim.Gün içerisinde telefonun fazla ısınmamasını ve pilin hemen bitmemesini isterim.Sizce?
Telefonda genellikle sosyal medya kullanıyorum ve oyun oynuyorum.Kameram iyi olsun istiyorum.Telefonun pili hemen bitmesin ve çok fazla ısınmamasını istiyorum.
Merhaba arkadaşlar telefon için pili hemen bitmesin ve çok fazla ısınmasın istiyorum.Genellikle gün içerisinde oyun oynuyorum ve sosyal medya kullanıyorum.Kameram iyi olsun isterim.Aklımdaki modeller ise S23+/S23U/S24/S24+/Ip13/Ip14
Kanka hiç bir valo cs lol falan hesap satanlara güvenme istersen 1000 tl olsun başka biri hesaba girme riski var genelliklide öyle oluyor ama yinede sen bilirsin.
47.000 Tl bütçem var.Genellikle oyun ve sosyal medya kullanırım.Kameram iyi olsun isterim.Pili uzun süre gitsin ve çok fazla ısınmamasını isterim.Aklımdaki modeller S23+/S23U/S24/S24+/Ip13/Ip14
sizce?