Arama sonuçları: *

1. Y

Matematik Kaç Puan Düşürür

10.Sınıfım ilk sınav 70 ikinci sınav 31 kaç puan düşürür çoğu kişi düşük aldı?
  2. Y

S24 Plus vs Xiaomi 14T Pro

Ocak ayı gibi S25 serisi çıkıcak fiyat bandı ne olur?Beklemelimiyim?Kriterlerim oyun oynarken kasmasın ısınmasın,kamerası iyi olsun,uzun vadeli olsun 2 3 yıl sonra bozulmasın.
  3. Y

Xiaomi 14T Pro vs S24 Plus

Ocakta S25 serisi çıkıcak fiyat bandı nolur?Beklemelimiyim?Eğer bunlardan hangisini alıcaksam kriterlerim oyun oynarken ısınmaması kasmaması,kameram iyi olsun,şarjı hemen bitmesin.Sizce hangisi?
  4. Y

Öneri S23 Plus mı S24 Plus mı?

doğukan akbaba diyor video içinde demese bile yorumlarda soru soranlara cevap veriyor.S24 plus oyun testi ve performans videosunda.
  5. Y

Öneri S23 Plus mı S24 Plus mı?

Arkadaşlar başka bir forumda S24 plus demişlerdi.Fakat arada oyun da oynuyorum tabii ki de S23 plus oyun için daha iyi S24 plus donma kasmalı demişti izlediğim videoda sizce?
  6. Y

Bein Connect Tod Tv?

Smart Tv Samsung
  7. Y

Bein Connect Tod Tv?

Arkadaşlar merhaba yakın zamanda süperlig izlemek için paket alıcam fakat bein connect ve tod tv arasında fark var mı hangisi daha iyi yayın verir ikisininde baya şikayeti var ikiside aynı yerin sizce hangisi?
  8. Y

Xiaomi 14/S23Ultra/İphone 14 Plus?

14 pro alamam
  9. Y

düz iphone kötü diyolar 1721646348 androidde samsungtan başkasına pek güvenemiyorum ama özellikleri iyiymiş.
  10. Y

52.000 civarı
  11. Y

Genellikle gün içerisinde oyun oynuyorum ve sosyal medya kullanıyorum.Kameram iyi olsun isterim.Pili hemen bitmesin ve çok fazla ısınmamasını isterim.Xiaomi modellerine pek güvenemesemde bu model iyi gibi görünüyor.Şu anki telefonum Samsung Galaxy A02s.
  12. Y

S23 Ultra vs İphone 14 Plus

Büyük ihtimalle S23 Ultra alırım
  13. Y

yd olmaz.
  14. Y

Genellikle gün içerisinde sosyal medya ve oyun oynuyorum.Kameram iyi olsun isterim.Gün içerisinde telefonun fazla ısınmamasını ve pilin hemen bitmemesini isterim.Sizce?
  15. Y

Telefon Önerisi 47.000 Tl

Binlerce açmısımdır bir kötü diyolar bir iyi diyolar kafam karıştı alsam uzun süre kullanmak istiyorum o yüzden
  16. Y

Telefonda genellikle sosyal medya kullanıyorum ve oyun oynuyorum.Kameram iyi olsun istiyorum.Telefonun pili hemen bitmesin ve çok fazla ısınmamasını istiyorum.
  17. Y

47.000 Tl Telefon Önerisi

Merhaba arkadaşlar telefon için pili hemen bitmesin ve çok fazla ısınmasın istiyorum.Genellikle gün içerisinde oyun oynuyorum ve sosyal medya kullanıyorum.Kameram iyi olsun isterim.Aklımdaki modeller ise S23+/S23U/S24/S24+/Ip13/Ip14
  18. Y

instagramdan alışveriş yapmak güvenlimi

Kanka hiç bir valo cs lol falan hesap satanlara güvenme istersen 1000 tl olsun başka biri hesaba girme riski var genelliklide öyle oluyor ama yinede sen bilirsin.
  19. Y

yapay zeka özellikleri s23e gelmedi mi?
  20. Y

47.000 Tl bütçem var.Genellikle oyun ve sosyal medya kullanırım.Kameram iyi olsun isterim.Pili uzun süre gitsin ve çok fazla ısınmamasını isterim.Aklımdaki modeller S23+/S23U/S24/S24+/Ip13/Ip14 sizce?
Geri