Arama sonuçları: *

1. mhdd1212

Kaspersky ve Malwarebytes yapılan tam tarama sonuçları kesin sonuç verir mi?

Altta bir yerde kaldır butonu varsa bas.
  2. mhdd1212

Sistemim Slime Rancher Kaldırır Mı?

Arada bir drop girebilir.
  3. mhdd1212

Kaspersky ve Malwarebytes yapılan tam tarama sonuçları kesin sonuç verir mi?

Sanırım o karantinaya alınan virüs hala kaldırılamadı.
  4. mhdd1212

Sistemim Slime Rancher Kaldırır Mı?

Düşük ayarlarda oynatır diye düşünüyorum.
  5. mhdd1212

Adaway telefona zarar verirmi.

J7 prime 32 gb rootlu telefonuma Adaway indirmek istiyorum. Telefona herhangi bir zarar gelirmi bootlop gibi sorunlar olurmu. Cevaplarsanız sevinirim.
  6. mhdd1212

youtube içerik üretmek

Shorts videoları arada bir uzun videolar çekerek hızlıca abone sayını yükseltebilirsin.
  7. mhdd1212

Yardım RAM alacağım aynı marka ve mhz ile almak zorunda mıyım

Bildiğim kadarıyla cl değeri aynı olmak zorunda. Mhz ve marka ayni olmazsa mavi ekran hataları ve kararsızlık sorunları olacakdır.
  8. mhdd1212

J7 prime firefox'da donanım arşivi forum kasıyor.

Tarayıcım firefox donanım arşivi forum kasıyor ve bu sorunu başka hiçbir sitede yaşamıyorum. Dığer tarayıcılarda bu sorunla karşılaşmadım.Tarayıcının önbelleğini silerek ve eklentileri devre dışı bırakıp denedim ama yine kasıyordu.
  9. mhdd1212

J7 prime l'speed ile overclock yapsam telefona zarar gelirmi.

Telefon son zamanlarda yavaşladı bu yüzden yapmak istiyorum bu arada söylemeyi unutmuşum telefon 32gb.
  10. mhdd1212

J7 prime l'speed ile overclock yapsam telefona zarar gelirmi.

Merhaba ben J7 prime sm g610-f telefonuma l'speed ile overclock yapmayı düşünüyorum. Acaba telefon bootloopa girer veya herhangi bir zarar gelirmi.
Geri