bilgisayarımda readon rx580, i7 11700 2,50Ghz, 16 gb ram ddr4 ,GIGABYTE H510M-h, samsun 1tb ssd var burada anakart ve erkran kartını değişmeyi yükseltmeyi düşünüyorum ama genell olarak da değişşebilim tavsiye verirseniz iyi olur teşekkürler
yeni ana kartla islemci aldim 2. El ama pc calistirinca boot ayarlarinda kaldim ssd mi okumuyor okusa da yuklemiyor izledigim videolarda da cozum bulamadim yardim.edebilecek varmi
Anakarti yeni siparis verdim iptal etme sansim var ozaman bir ricam olacak beni kesinlikle anladim ki pc yi toplayacagim nekadar fark binerse binsim simdi alabilecegim bi anakart var bana yukseltilebilir bi anakart ve sistem soylermisin
Kanka merhaba ben soyle bir sistem topladim zannimca bende su an MSI MAG A600DN 600W 80+120mm Fan Power Supply power ve MSI Mpg B550 Gaming Plus AM4 DDR4 Bellek 4400(OC) HDMI DP M.2 USB3.2 RGB ATX, ANAKARTIM VAR BU SISTEMDE EKSIK OLAN BIR PARCA VEYA DARBOGAZ YASAYABILECEGIM BIR SORUN VARMI...
1702985601
Kanka su an birden buna para cikaramam sanirim param var ama bir anda 50 k cikarsa isimde biraz geri kalirim ben her ay 1 veya 2 urun almayi planliyorum sence ne yapmaliyim