Arama sonuçları: *

1. K

Ekran karti oneri

5060 ti 16 gb baya bi ovuyolar sence nadil olur
  2. K

Ekran karti oneri

Su an almanyadayim ekran karti alacagim ama ne alacagima karar veremiyorum 5080 ve uatu butcemi asiyor yardim cok iyi olur
  3. K

Almanyadan pc getirtecegim yardim lazim

Kanka urun fiatlari arasinda 10k dan fazla oynama var sonuc olarak burda 60 70 klik urun burda 40 50 k aradi oluyor
  4. K

Almanyadan pc getirtecegim yardim lazim

Ben almanyadan pc getirtecem ama yuksek bi sistem olsun da istiyorum ordaki fiyatlara cok hakim degilim nasil alsam uygun olur destek lazim
  5. K

Sistemime uygun ekran karti istiyorum yur disindan getirecem oneri varmi

İslemci: i7 11 nesil Ana kart: H510m H v1 Ram: 16 gb DDR 4 Ssd: 1 tb Hdd: 1 tb Power: 650 w
  6. K

Amd 9070 xt alacagim sistemime uyarmi

Kral 31 inc 1 ekran 27 inc ikinci ekran birinde 1440 birinde 1080 kullanirim
  7. K

Aslinda yurt disindan getirecek arkadasim Sistemde neyi duzeltmem gerek tavsiye varmi
  8. K

Çözüldü✓ RTX 5070 MI RX 9070 XT mi almak mantikli

Peki neyi gelistirmem daha iyi olur bu sistemde
  9. K

İslemci: i7 11 nesil Ana kart: H510m H v1 Ram: 16 gb DDR 4 Ssd: 1 tb Hdd: 1 tb Power: 650 w
  10. K

BIOS'da Güvenli Önyükleme Etkinleştirme

Ayni sorundan bende yasiyorum bir turlu biosu guncelleyemiyorum hata veriyo ana kart h510m h v1
  11. K

Çözüldü✓ RTX 5070 MI RX 9070 XT mi almak mantikli

Bilgisayarimda Intel i7 11 nesil islemci H510m h v1 ana kart 16 gb ram 1 tb ssd 1 tb hdd Msi 650 w powera sahibim ekran kartim RX580 ve degismek istiyorum hangisi alacagimada rmin degilim yardimci olursaniz sevinirim yurt disindan getirme imkanim var
  12. K

Pc yi yükseltmek istiyorum tavsiye

bilgisayarımda readon rx580, i7 11700 2,50Ghz, 16 gb ram ddr4 ,GIGABYTE H510M-h, samsun 1tb ssd var burada anakart ve erkran kartını değişmeyi yükseltmeyi düşünüyorum ama genell olarak da değişşebilim tavsiye verirseniz iyi olur teşekkürler
  13. K

Yeni anakart ve islemci aldim ama boot ayarlarini yapamiyorum ana kart H510M H

Kanka pc hic acilmiyor boot menh de kaldi
  14. K

Yeni anakart ve islemci aldim ama boot ayarlarini yapamiyorum ana kart H510M H

yeni ana kartla islemci aldim 2. El ama pc calistirinca boot ayarlarinda kaldim ssd mi okumuyor okusa da yuklemiyor izledigim videolarda da cozum bulamadim yardim.edebilecek varmi
  15. K

Pc toplamama yardim edebilecek olanlara soruyorum

Anakarti yeni siparis verdim iptal etme sansim var ozaman bir ricam olacak beni kesinlikle anladim ki pc yi toplayacagim nekadar fark binerse binsim simdi alabilecegim bi anakart var bana yukseltilebilir bi anakart ve sistem soylermisin
  16. K

Kanka merhaba ben soyle bir sistem topladim zannimca bende su an MSI MAG A600DN 600W 80+120mm Fan Power Supply power ve MSI Mpg B550 Gaming Plus AM4 DDR4 Bellek 4400(OC) HDMI DP M.2 USB3.2 RGB ATX, ANAKARTIM VAR BU SISTEMDE EKSIK OLAN BIR PARCA VEYA DARBOGAZ YASAYABILECEGIM BIR SORUN VARMI...
  17. K

1702985601 Kanka su an birden buna para cikaramam sanirim param var ama bir anda 50 k cikarsa isimde biraz geri kalirim ben her ay 1 veya 2 urun almayi planliyorum sence ne yapmaliyim
  18. K

Peki parca parca toplamak daha karli olurmu yoksa toplu almakmi
  19. K

Elimde rx 580 var32 inc monster ekran var karti satip yukseltebilecegim bir sistem istiyorum
Geri