Arama sonuçları: *

1. A

sıstem toplama tavsıye ekran kartı anakart ram

Abi tesekkur ederim herkese anakart ne almalıyım 1727712520 Birde ssd abi attığım ssd anakart sıvı soğutucu olurmu abi attıgın kasaya
  2. A

tabii ki öneriye açığım monitör sıvı soğutmakasa dahil 90k bütçe diyelim
  3. A

merhaba arkadaslar yenı bır ddr5 sıstem topluyorum pek fazla bılgım yok sızlerden RAM VE ANAKART ICIN ONERI rıca edıyorum,daha önce aldıgım pcde anakart ve ram uyumsuz oldugu ıcın bılgısayar cok gec acılıyor tek sıkıntım bu,yeni alacağımız pc de bu sorun olsun ıstemıyorum. Sistem özelleikleri...
  4. A

anakart ve ram yardım

Onerıı ıcın tesekkur ederım hocam,wifi seçeneği kaldırsak bıraz daha ozellıkli anakart secenegımız olur mu bırde ddr5 ram uyumlu hangısı olur yardıdmcı olabılırsen eger sevınırım
  5. A

anakart ve ram yardım

Merhaba arkadaslar yenı bır sıstem toplayacagım işlemci olarak Ryzen 7 7800X3D ekran kartı da PNY RTX 4070 Ti XLR8 Gaming VERTO 12GB GDDR6X 192Bit ekran kartı hakkında cok fazla bır sey bılmıyorum ve ddr5 ramın uyumlu olması onemlı düğmeye basınca cok gec açılması gıbı yardımcı olabılecek var mı...
  6. A

VALO OYNAYANLAR HELP

abi 180 hz yaptım da ne bılıyım bı garip duruyor sankı 1 aydır falan oynuyorum ıstedıdıgım o tadı alamadım oyundan
  7. A

VALO OYNAYANLAR HELP

Arkadaslar merhaba yenı pc topladım ılk defa bi valorant oynıyım dedım daha oncesınde vıdeolar falan seyredıyordum heves etttım mılleetın aimi akıcı bı sekılde gıdıyor benım ayarlarda bı problem mı var bakma sansınız denir 2k monıtor var 27 ınc oynaması hıc zevklı degılmıs adama cevıresıye kadar...
  8. A

YENİ SİSTEM GÖRÜNTÜ GELMİYOR DİSPLAY PORT

Arkadaslar merhaba bir sistem topladım fakat sürekli olarak dp no signal diyor ekran kartına takılı monitörden de display seçeneğini seçiyorum fakat görüntü yok yardımcı olabilir misiniz
  9. A

Yardım KASA ALDIM FAKAT EGZOS FAN OLUYOR MU

Tesekkür ederim satın alıyorum o zaman aklımdan şu model geçmişti yani markasından dolayı https://www.akakce.com/kasa-fani/en-ucuz-corsair-icue-sp120-rgb-elite-performance-co-9050108-ww-fiyati,1267290116.html
  10. A

Tesekkur ederim bu fanlarında kalitesi falan oluyor mu
  11. A

Arkadaslar merhaba bi kasa satın aldım daha sistemle beraber tek tek topladım fakat görsellerde kasanın arkasında yok Ekstra almam mı gerekiyor alıcaksam hangi boyutta almam gerekiyor https://m.n11.com/urun/phanteks-eclipse-g360amid-tower-d-rgb-bilgisayar-kasasi-siyah-26742772#
  12. A

Yardım MONİTÖR TAVSİYELERİ ZAM GELMEDEN

Bana kalırsa iptal et abi hala araştırıyorum forumlarda firmayı ama nanayyy
  13. A

E abi bozulursa at çöpe 1500 lirayı bu mantıga geliyor sorun çıkmax çıkmaz bizde cıkar 1704048270 Abi şikayet vara baksana sorun cıkarmıyor diyorlarda masallah yani daha ne sorunu olcak kimseler ulasamıyormuş
  14. A

Abi herkeeesss bunu öneriyor ne bunda adıjı hiç duymadım garantisi falan nasıldır aklımdan geçen razer v2pro vardı ama bunu al diyolar anlamadım
  15. A

hayır sadece mouse 2 k klavye için çok para haryacasım yok yok mekanikmiş mavisiymiş kırmızıymış profesyonel değilim hatta ne prosu ilk defa oyun oynucam valorant:)
  16. A

Hocam tekrar merhaba önerebileceğin mouse var mı kablosuz bütce 2k klavyemde yok
  17. A

Yılbaşından önce mouse önerisi

Abi klavye tr şirketlerinden alabileceğim var mı 1200 TL'ye kadar farede pek sevemedim acıkcası kablosuz olması işime gelecek
  18. A

Abi telefon kafayı yedi 2 kere gitti 😂
  19. A

Tamamdır hocam saolun iyi akşamlar mutlu yıllar şimdiden
  20. A

Abi bana da önerir misin bi mouse ve klavye Mouse için 2 2500 bütcem Klavye 1200 falan
Geri