Arama sonuçları: *

1. erdemztrk124

Kasa değiştirdikden sonra bilgisayar ısınıyor

Arkadaşlar fanların yönü doğru, alt fanları sökünce biraz daha serinledi ekran kartı 80 derecelere çıkmıyor.
  2. erdemztrk124

Alt fanları kaldırsam rahatlarmı ?
  3. erdemztrk124

Ekde görmüş olduğunuz kasaya geçiş yaptım alt ve ön fanlar giriş, arka ve üst fanları egzoz olarak ayarladım eski kasamda furmark yaptığımda ekran kartım 80 - 85 dereceleri hiç görmezdi bunda görüyor ve de işlemci sıcaklığım çok dalgalı 35 - 40 iken 55 - 60 oluyor geri düşüyor, Aynı şekilde...
  4. erdemztrk124

RAM 3200 MHz’de oyunlar kapanıyor

Asus b450 mk 2
  5. erdemztrk124

Hocam o konuda detaylı bilgi sahibi değilim, nasıl yapacağım hakkında fikrim yok.
  6. erdemztrk124

Sistemim şu şekilde: Anakart: ASUS B450M-K II İşlemci: Ryzen 7 5700X Ekran Kartı: ASUS Dual RTX 2060 (önceden), şu anda RTX 3070 Ti RAM: Corsair Vengeance 2x8GB 3200MHz CL16 PSU: EVGA 1000W 80+ Gold Bu sisteme geçtiğimden beri şöyle bir sorun yaşıyorum: RAM’leri BIOS üzerinden DOCP/XMP ile...
  7. erdemztrk124

Çözüldü✓ 3070ti takınca oyunlar kasıyor

Arkadaşlar sorun direk mouse kaynaklı ayarlardan 500hz yapınca sorun düzeldi, geriye tek bir sorum kaldı 8khz veya 1khz ile ben bu oyunları oynayamayacaksam ne anlamı kaldı.
  8. erdemztrk124

vakit ayırdığınız için teşekkürler, belirtmeyi unuttuğum bazı kısımları söylemek istiyorum, öncelik 1080p bir montörde 1080p oyun oynuyorum sorunu detaylandırmam gerekirse oyunda bir araca binip dümdüz son hız giderken hiç bir sorun yok ama fareyi hızlıca bir tarafa çevirip bakmak istersem o...
  9. erdemztrk124

Asus tuf gaming rtx 3070ti aldım ve gerekli testleri ve incelemeleri yaptım fakat oyunlarda sapıtmaya başlıyor, sorun şu ki evet eskisine göre daha yüksek fps değerleri alıyorum ama fareyle hızlıca sağa sola bakmak için çevirdiğimde oyun anlık olarak 3-4 fps oluyor düşük ve yüksek ayarlarda da...
  10. erdemztrk124

Yardım 6.000 TL Kablosuz Kulaklık Önerisi (Nova 5 İade!)

Hocam Steelseries'e bi şans daha vermenizi öneririm ben daha önce mouslarını kullanmıştım fakat hiç memnun kalmamıştım şansa elime nova 7 geçti baya bi önyargılıydım haliyle ama yazılımı baya bi kafamı karıştırmıştı fakat çözdüğüm zaman aklıma bile gelmeyecek özeliklerin olduğunu fark ettim...
  11. erdemztrk124

Hyperx Quadcast 2 ses çok kötü

hocam geç gördüm biraz Discord: knock124
  12. erdemztrk124

Hyperx Quadcast 2 ses çok kötü

Bir kaç hafta önce hyperx Quadcast 2 aldım ve test etmek için bir kaç kayıt aldım, aşırı derecede arkaplan gürültüsü aldığını fark ettim ama odam sessiz bir yer. Arkaplan gürültüsünü kaldırmak için bir kaç şey denedim steelseries sonar kullandım fakat arka plan gürültüsünü kaldırırken benim...
  13. erdemztrk124

Kulaklık sesi mikrofona gidiyor

Mikrofon: hyperx quadcast 2 Kulaklık: steelseries arctis nova 7 Kullandığım ekipmnaları bellirtim, normalde jak girişli başka kulaklık ve mikrofon kullandığımda realtek ses driver üzerinden bunu engelleyebiliyordum fakat şimdi iki farklı ürün olunca maalesef bi türllü engelleyemiyorum...
  14. erdemztrk124

Klavyenin gecikme ve hz değerini nasıl öğrenirim

Gamepower eva 7 kablosuz klavyesini aldım sanki oyunlarda bi gecikme varmış gibi hissetiriyor amacım şu ki klavyenin kablolu ve kablosu moddaki hz ms değerlerini öğrenip normal mi düşük mü bunu anlamak.
  15. erdemztrk124

Windows 11 not defterini geri getirme

Revo ile windows 11 ile gelen not defteri uygulamasını sildim, sonra internete bulduğum reg dosyası ile eskiyi yükledim fakat sağ tık yapınca yeni not seçeneği gelmiyor şimdi tekrar eski haline getirek istiyorum.
  16. erdemztrk124

Klavye/Mouse önerisi

Klavye: - Kablosuz olması - Büyük enter yani gerçek Türkçe Q olması - Rapid triger, snaptap vb özelikler Mouse: - Kablosuz olması - İyi tıklama hissiyatı olması - İyi gecikme ve sensör değerleri Aradığım özelikler bunlar, uzun süre logitech mouse kullandım hepsinde tıklama hissiyatı çok...
  17. erdemztrk124

Steelseries tamiri nerde yapılıyor

Sitelerinden numaralarını aldım fakat günnlerdir arıyorum hiç bir şekilde ulaşamıyor mesai saatleri içinde arıyorum.
  18. erdemztrk124

Steelseries tamiri nerde yapılıyor

Steelseries arctis nova 7 kulaklığımı sinirlenip kırdım plastik aksamı kırıldı nerde nasıl tamir ettirebilirim?
  19. erdemztrk124

Çözüldü✓ R7 5700X Turbo Boost açık olmasına rağmen 3.60GHz'de çalışıyor

Bir kaç kez Bios sıfırladıktan sonra düzeldi
Geri