Arama sonuçları: *

1. B

Veli izinli hesapla 18 yaşında girince ne olur

Chatgpt ye sordum 18 yaşına girince kendin bankaya gidip hesabını veli onaylı hesaptan birey hesabına cevebiliyormusuz
  2. B

Veli izinli hesapla 18 yaşında girince ne olur

Arkadaşlar iyi akşamlar Ben bundan birkaç ay önce veli izni ile zirrat bank banka kartı çıkardım bana dediler ki 18 yaşına gelmeden iban'dan para gönderip sanal kart oluşturamaz sin ama 18 olmama 1 hafta kaldı 18 olduğumda benim iban'ım nasil acilicak otomatik mi yoksa bankaya tekrar gittmemmi...
  3. B

Jettiz pazar günü dağıtım yapıyor musunuz

İnce hesaptan aldığım gamepad Aras kargo jettiz ile gönderim yapıldı pazar günü jettiz dağıtım yapıyor mu
  4. B

Megamus gamepad alınır mi

https://app.hb.biz/NqUFvtZIrPdY Bütçem Max 1k bunu buldum kablosuz olup olmadığı önemli değil alınır mi
  5. B

Bilgisayar için 1k gamepad onerisi

Daha fazla bütçemi arttiramiyorum zaten arttirarak 1k yaptım
  6. B

Xbox kolu hiç kullanmadım bu yüzden PS kolu olursa daha iyi olur
  7. B

Bütçemi arttiramiyorum Max 1k hikayeli oyunlar ve pes için alicam bilgisayarda kullanıcam kablolu olup olmadiği pek önemli değil bu fiyatta herkes f310 öneriyor alınır mi yoksa başka alternatifini mi aliyim
  8. B

Papara kart nerde satılıyor

Kargo beklicek kadar zamanım yok acil lazim
  9. B

Papara kart nerde satılıyor

Buradaki tüm sok marketlere baktım ama hiç birinde yoktu bazıları teknosa'da satıldığını söylüyor
  10. B

Yavuz sultan selim kitap önerisi

Arkadaşlar yavuz Sultan Selimin hayatını ve savaşlarini anlatan bir kitap önerebilir misiniz
  11. B

800tl %60 klavye onerisi

Herkes t60 al diyor sizce alınır mi
  12. B

Hesaphizmetleri.com güvenilir mi

https://hesaphizmetleri.com/kategori/valorant-vp?utm_medium=paid&utm_source=ig&utm_id=6988833102880&utm_content=6988833103280&utm_term=6988833103080&utm_campaign=6988833102880&fbclid=PAQ0xDSwMWu89leHRuA2FlbQEwAGFkaWQAAAZbNwUmAAGnECTc5lR-DDQHCGeBkzx6M0ytEF6c-WtwpZB020Ug3Nul-ZGtCdQxFZXrKgo_aem_rWYu...
  13. B

Yeni başlayanlar için en iyi Total War oyunu

Arkadaşlar Total War serisine girmek istiyorum ama çok karmaşık geliyo en basit ve öğrenmesi kolay oyun hangisi?
  14. B

Temu kargo gümrükleme tamamlandı

Arkadaşlar ilk defa temudan sipariş verdim ve şuan gümrükleme tamamlandı diyor bundan sonra neler olucak bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  15. B

Temu kargom 6 gündür güncelleme almıyor

Arkadaşlar 25 Temmuz'da sipariş ettim ama 6 gündür kargo güncellene almıyor. 2.gunden beri havaalanı deposuna taşıma halinde diyor
  16. B

G2a sitesinden key almak güvenilir mi?

Peki bu satıcı güvenilir mi?
  17. B

G2a sitesinden key almak güvenilir mi?

Arkadaşlar bannerlord almak istiyorum ve burdasi diğer sitelere göre çok uygun güvenilir mi? https://www.g2a.com/try-to-get-mount-blade-ii-bannerlord-random-1-key-pc-steam-key-global-i10000507535001
  18. B

Crack rdr2 save dosyası nerede

Nasıl yuklicem
  19. B

Crack rdr2 save dosyası nerede

Başlıkta dediğim gibi oyunu önceden oynadım ama bilmediğim bir nedenden bir anda açılmamaya başladı şimdi oyunu tekrar indirdim ama baştan oynamak istemiyorum chapter 6 ya kadar gelmiştim ilk oynadığımda
  20. B

CS launcher indeki oyun

Arkadaşlar iyi sosyalleşmeler eskiden herkesin yaptığı gibi abimde bizim eski laptopumuza cs1.6'yı crack bir şekilde indirdi Masaüstündeki ikona bastiğimda cs 1.6 ve half life 1 çıkıyordu ben hep CS oynardım ama CS ye girdikten sonra CS nin ayarlar menüsünde başka oyunlarda vardı bunların...
Geri