Arama sonuçları: *

1. D

Yardım Sıvı soğutma kablolarını nasıl takmalıyım?

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Diğer kasa fanları rgb ile arkadan kablolanmış yani sys fan soketi boşta. Mantıken cpu fan soketine, fanlardan gelen kabloyı takmak daha mantıklı geliyor. Sys_fan a pompa kablosunu takıp biostan hızını ultra yapsam, fanları da cpu_fan a taksam zaten...
  2. D

Yardım Sıvı soğutma kablolarını nasıl takmalıyım?

Arkadaşlar merhaba, Şu linkteki (https://www.teknobiyotik.com/dark-aquaforce-w126-12cm-frgb-led-fan-pompa-intel-amd-uyumlu-sivi-sogutma-sistemi-dkccw126.html) sıvı soğutmayı satın aldım. 120mm tek fanlı bir soğutma. Radyatör fan bağlantılarını ve sıvı soğutma pompasını sıkıntısız bir şekilde...
  3. D

İşlemci Fanındaki vidalar hareket etmiyor

Vidanın ucunu düz birşeyle destekleyip, tornavidayı bastırarak çevirirsen açabilirsin.
  4. D

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Ben de aldım valla :D Zaten alacaktım ama 12k yı görünce bi dumur olmuştum. Şuan ki piyasaya göre tam bir fp ürünü.
  5. D

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Gaming gecesine ilk geldiği an bakmıştım fiyatına 6199₺ idi şimdi baktım 12384₺ yapmışlar :)
  6. D

Sistemim ne kadar eder?

Merhaba arkadaşlar, uzun süredir instagramdan takip ediyordum kayıt olmak bugüne kısmet oldu. Masaüstü bilgisayarımı satmak durumunda kaldım. Gaming laptop almayı düşünüyorum. Şu an da kullandığım bilgisayarı kaç ₺'den satabilirim? KASA: Power Boost 500W USB 3.0 ATX ARGB Fan & Stirp Siyah...
Geri