Arama sonuçları: *

1. W

İş ve Oyun İçin Laptop Tavsiyeleri

3 ms ekran süresi ssd nin hızı dahi yazmıyor kardesım çöpe atacak param yok benim senin varsa bilemem
  2. W

Eyw kardeşim düşünmen yeterli ama laptop ile o toros gibi iki çıkartırım sadece laptop önerisi verirsen adam akıllı kafi.
  3. W

Hahaha neden trol olsun kanka seni böyle düşündüren nedir :) 1753278419 Ve attığın laptop tutulur bir şey değil kankam
  4. W

25 degil 250k kanka 1753278216 Soğutması kaliteli 1 ms veya altı güçlü bir laptop gerekli solid autocad gibi programlar için render almak sorun yoksa
  5. W

Güncel
  6. W

Arkadaşlar iş ve oyun için laptop alacağım ama monsterın soğutma sistemi kötü olduğu için teklemede kaldım sizin tavsiyeniz nedir bu konuda.
  7. W

HDMI TO DP mümkünmü.

hocam 2k da 144 hz gerekli tahminen 1.4 dür o 2.1 veya 2.0 gerekli kablo olarak
  8. W

HDMI TO DP mümkünmü.

Arkadaşlar msı dan monitör aldım ama kutunun içinden dp kablosu cıktı benim laptop da hdmı girişi var dp yok bunu çevirebilirmiyim veya hdmı - dp şeklinde kablo varmı araştırdım ama bulamadım
  9. W

Arkadaşlar 100k ile nasıl bir pc toplayabilirim

Evet driver problemleri baya fazlaydı yeni seri ile ilgili bilgim yok bu konu hakkında teşekkür ederim
  10. W

Hocam ekran kartı amd kullanan arkadaşlarım birsürü sorun ile karşılaştı ondan dolayı tercihim değil pek
  11. W

Bütçeni ve kullanım amacını söyle laptop önereyim

100k black desert remastered ultra hd grafik
  12. W

oyun hocam çok yüksek gereksinim isteyen oyunlar black desert online mesela remastered modunda 1741020346 çıtır ^+ 1741021090 ++ 1741021225 hocam ??
  13. W

hiç anlamam toplamadan
  14. W

100k bütcem var ortalama monitör dahil bir pc toplayabilirmiyim ? 1741019754 çıtır
  15. W

PS5 PRO İÇİN EKRAN ÖNERİLERİ

Arkadaşlar ps5pro alıcam 40k bütcem var biraz geniş güzel saglam tv istiyorum varmı birşeyler ?
  16. W

3MS ÇOK FAZLA OLURMU ? 1 MS ZORUNLUMU ?ekranda?

https://rog.asus.com/tr/laptops/rog-strix/rog-strix-g18-2023-series/ 1704483462 Pc bu hocam
  17. W

Asusun laptoplarina bakıyordum onun icin sordum
  18. W

Arkadaşlar monitör de 1 ms ile 3 ms arasında cok fark olurmu ?
  19. W

Bu kasa ile bu sistem alınır mı?

Dc varmı hocam
  20. W

Bu kasa ile bu sistem alınır mı?

https://www.incehesap.com/vento-vg12al-750w-e-atx-mid-tower-gaming-kasa-fiyati-60123/ normalde bu vardı kasa olarak
Geri