Arama sonuçları: *

1. S

PSN HESABIMIN ŞİFRESİ DEĞİŞTİRİLDİ

Fc25 te online maç yaparken bir anda oyundan attı ve PSN hesabımdan çıkış yapıldı tekrar girmeyi denediğimde şifre hatalı defi şifrem değiştirilmiş ne yapabilirim yardımcı olur musunuz
  2. S

Psu güç veriyor ama bilgisayarım çalışmıyor

1707245783 1707245798 İşlemcinin bir tane pini yamulmuş
  3. S

Güç tuşuna bastığımda kasanın içinde hiçbir şey çalışmıyor, çalıştığından emin olduğum tek şey anakart ve psu
  4. S

Ekran kartını hiç çıkarmadım ki zaten onun tırnağıda takılı yine ittirip bastım tuşa yine olmadı
  5. S

Ekran kartının fanı dönmüyor sadece priz görevi görüyor usb ile takılı şeyleri çalıştırıyor ama onun dışında ekrana görüntü vs yansıtmıyor (soğutma fanlarıda çalışmıyor) 1707243328 Dediğiniz yöntemleri yaptım yine olmadı
  6. S

1707242886 Evet takılı hepsi
  7. S

Arkadaşlar masaüstü bilgisayarımın işlemci macununu değiştirdim ve bütün her şeyi taktıktan sonra bilgisayarım çalışmadı. Anakartıma bağlı klavye, lamba gibi şeyler çalışıyor yani psu ve anakartta sıkıntı yok. Ama nedeni ne olabilir ?
  8. S

25BİN TL SİSTEM ÖNERİSİ (MONİTÖR HARİÇ)

25 BİN TL BÜTÇEM VAR KASA TOPLAYACAĞIM (MONİTÖR HARİÇ) 2BİN TL ESNEME PAYIM VAR. ÖNERİDE BULUNURSANIZ SEVİNİRİM.
  9. S

EPİC %33'LÜK İNDİRİM SIKINTISI (YARDIM)

ARKADAŞLAR EPİC %33'LÜK İNDİRİMİMİ HENÜZ KULLANMADIM VE ŞİMDİ SEPETE GOD OF WAR İLE DETROİT EKLEDİM SATIN ALMAYA GİTTİM KARTI GİRDİM İŞLEM GERÇEKLEŞMEDİ SONRA TEKRARDAN ÜRÜNLERİ EKLEYİP ÖDEME KISMINA GEÇTİM BU SEFERDE %33 LÜK İNDİRİM YANSIMADI ? YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI ?
  10. S

DOLANDIRICILIK ŞÜPHESİ (yardım)

Arkadaşlar sabah sabah HRAHIMEMTAL diye bir yerden şöyle mesaj geldi. “Xxxxxx” nolu odemeli gonderiniz teslim edilmistir. Odeme kartinizdan otomatik tahsil edilecektir. Tutar:24.251,65 TL Bilgi: https://bitly.ae/pttmobil Bunun aslı astarı nedir bilen yardımcı olabilir mi ? Gönderi no yazınca...
  11. S

HONOR PAD 8 Mİ ? HONOR PAD X9 MU ?

oyun hariç diyebilirim
  12. S

HONOR PAD 8 Mİ ? HONOR PAD X9 MU ?

Arkadaşlar hangi tableti almalıyım sizce ? Artılar Eksileri nelerdir? veya max 6500tl ye öneriniz var mı?
  13. S

Hangi Laptopu Almalıyım (OYUN+OFİS)

peki 30-35e bunların haricinde önerin olur mu ?
  14. S

dostum 2 tane sistem var hangisi iyi acer mi hp mi
  15. S

İKİSİDE NVİDİA KANKA ANLAMADIM :D 1703605036 ?
  16. S

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-5-an515-46-amd-ryzen-7-6800h-16-gb-1-tb-ssd-rtx-3070ti-8-gb-freedos-15-6-fhd-144-hz-tasinabilir-bilgisayar-nh-qh1ey-006-p-hbcv000054hhu4...
  17. S

Yardım Sıvı soğutma taktım soğutmuyor

onu takacağın yerin illa 3 girişli olması gerekmiyor geçen gün taktım bende muhtemelen cpu fan soketidir 4 kanallı yere takabilirsin zaten üstünde tırnak var onlar oturunca işlem tamamdır
  18. S

ARKADAŞLAR 3 LAPTOPTAN HANGİSİNİ ALMALIYIM ? (ÖNCELİK İŞ AMA OYUNDA OLACAK)

4060 OLARAK ÖNEREBİLECEĞİN VAR MI ?
  19. S

ARKADAŞLAR 3 LAPTOPTAN HANGİSİNİ ALMALIYIM ? (ÖNCELİK İŞ AMA OYUNDA OLACAK)

1. LAPTOP: https://www.hepsiburada.com/hp-victus-16-r0047nt-7p6l6eaa-core-i5-13500h-32-gb-ddr5-ram-1-tb-ssd-6-gb-rtx4050-freedos-16-1-fhd-pm-HBC00004TE3G3?magaza=FUGATEK 2. LAPTOP...
Geri