Arama sonuçları: *

• Users: Bayo
  • Order by date
  1. B

Corsair void rgb elite alınır mı ?

Arkadaşlar çok arada kaldım güncel olarak bu kulaklığı tavsiye eder misiniz hem iyi diyen çok kişi var hem de kötü diyen çok kişi var.
  2. B

Hazır sistem aldım ancak ne usb çalışıyor ne de görüntü geliyor

gaming gen tr den hazır sistem aldım ancak ne usbler çalışıyor ne de ekrana görüntü geliyor display portu hem ekran kartına hem de analarta taktım ikisinden de görüntü alamıyorum aynı şekilde usbler de çalışmıyor klavyenin ışıkları yanmıyor o şekilde anladım. Acaba bir kablo falan mı takmayı...
  3. B

msi 4060 gaming x r5 5600 lü bir hazır sistem almayı düşünüyorum iyi midir ?

evet haklısınız.Sistemde galax ekran kartı olması bir düşündürdü beni ancak genel olarak iyi diyorlar sizin fikriniz nedir ?
  4. B

değer diyorsanız ben de öyle yapayım madem.
  5. B

Hocam gaminggen güvenilirdir değil mi.Sen kargo süreçleri vs. bir problem yaşadın mı ?
  6. B

Hocam dediklerini yapınca 27.800 oluyor.Öncelikle fiyat harbiden çok iyi ancak şimdi ben 1 ay önce DDR 4 hyperx fury 3600mhz 16gb ram almıştım aslında bir yandan bu ramler boşa gitmesin diye alacaktım ddr4 ancak bu attığınız fırsat çok iyi harbiden. 1)Sizce bu ramleri kolayca elimden...
  7. B

Alacağım Sistemde ekstra bir soğutucu yok çünkü benim daha kutusunu bile açmadığım bir snowman t200 soğutucum mevcut.Kasa gelince bu soğutucuyu takacağım.Ayrıca sistemle birlikte gelen 16gb ramin üstüne aynı model ve markadan yine 16gb da bende mevcut.İkisini birleştirip totalde 32gb ram...
Geri