Arama sonuçları: *

1. sadece1eren

Yazılım Laptop önerisi

hocam bunun ekran kartı yok okadar para veriyorum ama bir etkisi olur mu ?
  2. sadece1eren

Yazılım Laptop önerisi

ultra book olunca ne oluyor ?
  3. sadece1eren

Yazılım Laptop önerisi

Yazılım bölümünde evimle aynı şehirde üniversite kazandım ve kendime laptop almayı düşünüyorum ama çok kararsız kaldım 30 bin lira bütçem var maksimum. Ama evde gayet güzel masaüstü bir sistemim zaten var. Sizden istediğim fiyatları abartmayacak şekilde (30k) kütüphanede çok ses yapmayacak...
  4. sadece1eren

Windows'u içindeki dosyalarla başka diske klonlama

Başlıkta belirttiğim gibi Windows'umun içindeki o diskteki her şeyi başka bir diske ve o başka diskin içindeki verileri de şu anki diskime aktarmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
  5. sadece1eren

1300 tl mekanik klavye onerisi

Kardeşim herhangi bir switchte mekanik klavye istiyor önerileriniz nelerdir? %60 olması önemli değil.
  6. sadece1eren

Sağlam korku filmi önerisi

Arkadaşlar bu aralar kankam ile film izliyoruz hepsi rezil rüsva filmler. Bizi gerçekten korkutacak güzel herhangi bir konuda korku filmi önerebilir misiniz? En çok korktuğumuz ve zevk aldığımız filmler the conjuring, Texas chainsaw, michael myers ve scream. Sizin bize sağlam bir korku filmi...
  7. sadece1eren

Samsung Galaxy Buds 2 Pro vs Buds 2

Elimde şu anda 3000 TL var, üstüne para koyup Buds 2 Pro almak mı mantıklı yoksa Buds 2 alıp bin TL bana kalması mı daha mantıklı? Genellikle müzik ve video amaçlı kullanacağım ve telefonum da Samsung.
  8. sadece1eren

🔥İndirim İndirimde 12 dolar olan 3 Super Hot oyunu 66 TL !

zamanla oynayabildiğiniz gamepass oyunları çok aklıma gelmiyor ama Quantum Break olabilir veya Control az buz benzeyen güzel oyunlar.
  9. sadece1eren

kişiden kişiye değişir xbox cihazımda keyif alarak oynamıştım incelemeleri de güzel
  10. sadece1eren

Super Hot: SUPERHOT PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR 11,70 ₺ Super Hot VR: SUPERHOT VR PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR 27,60 ₺ ETail'de bu 2 oyunu alıp 40 kuruş komisyon ödeyip 40 ₺ alabilirsiniz. Son oyunuda almak isterseniz...
  11. sadece1eren

25.000 TL sistem önerisi

Arkadaşıma sistem bakıyorum. YouTube videolarında ileride fiyatların daha da düşeceğini söylüyorlar hazır ya da parça parça bana bir sistem önerebilir misiniz?
  12. sadece1eren

Hawk Gaming Chair fame amethyst alınır mı?

7000 TL bütçe ile şu anda Amazon'da Hawk Gaming Chair fame amethyst buldum bunun dışında önerebileceğiniz bir koltuk var mı ya da direkt bunu önerir misiniz? Amazon.com.tr
  13. sadece1eren

Maksimum 3000TL mikrofon

tutuculu birtane alsam masanın neresine koyarsam yakışır sizce ?
  14. sadece1eren

Maksimum 3000TL mikrofon

Şu masaya gidecek güzel bir mikrofon arıyorum tripodlu olabilir fark etmez genellikle Discord seslilerinde konuşuyorum yayın falan yapmıyorum ama almışken kaliteli almak istiyorum. (Alacağım mikrofonu masanın neresine koymamamı önerirsiniz onu da belirtirseniz sevinirim.)
  15. sadece1eren

Yeni POCO F6 vs S23 FE

Xiaomi yeni telefonunu çıkardı ve indirim kupon kodu ile POCO F6 siyah, 8 GB + 256 GB şu anda 23.000 TL yanında kulaklık ya da seçmem dahilinde modem hediyeside geliyor bu 2 telefon arasında hangisini seçmeliyim sizce?
  16. sadece1eren

Samsung S23 FE Alınır mı?

sizce hangisi daha iyi
  17. sadece1eren

S23 FE Hiçmi alınmaz çok fazla takılmıyorum ve oyun çok oynamıyorum gündelik işlerde hızlı olsun yeter. 1715198571 çok fazla takılmıyorum ve oyun çok oynamıyorum gündelik işlerde hızlı olsun yeter.
  18. sadece1eren

ozaman hangi telefonu alayım bu 20 bin tl bütçeye
  19. sadece1eren

hocam illa sıfır diye sorun olmaz diye düşünmeyin bence.
  20. sadece1eren

hocam konunuzu inceledim yorumlarda sizin cihazınızda problem olabileceğini belirtmişler öyle olma ihtimali var mı ? 4500 mAh Bir telefonun bu kadar çok şarj yememesi lazım. Bende almak istiyorum ama şimdi tedirgin oldum.
Geri