Arama sonuçları: *

1. E

9060xt 7500f monster masaüstü peşin fiyatına 12 taksit

Knk parcalari tek tek al hepsiburadada falan xaten 9 taksit bulursun arasan neden 15k fazla veresin
  2. E

❌İndirim Bitti! Philips Thermoprotect Saç Kurutma Makinesi 2100W 699TL (peşin 3 taksit)

Philipsi 6 aya yakin suredir kullaniyorum hiz ve isi ayarı güzel sadece biraz başlığı fazla geniş keşke daha dar bir başlığıda olsa çok dağıtıyor saçımı öneririm ben çok anlamıyorum ama işimi görüyor
  3. E

MCHOSE V9 Pro Sky White 7.1 Surround Kablosuz Gaming Kulaklık 2899TL

Memnunum aldiğimdan beri hiç sarja takmadım 2 ay oldu heralde hala %30 sarji vardi pedleri deri yazın terletiyor ama şuanda rahatligi guzel ses oyun için iyi ama muzik vs istiyorsan ortalama.
  4. E

Anakart Dram sorunu Sistem açılmıyor

Bide şeyi deneyebilirsin tek ram çift kanalda bazen acilmama yaoabiliyor 1762100323 Bir rami sök
  5. E

Amd nin ddr5 te bazen görmeme hatası oluyor bios guncelleyince duzeliyor ama 6000mhz de olması garip geldi 1762100055 Telefon donusturucun yok mu ona tak yukle. baska yolu bir seyi sifirliyorlar bazen aciliyorda yani tek duzgun cozumu bios guncellemek 1762100091 Veya pcsi olan bir komsuya git...
  6. E

Bios guncelledin mi bence ram kaynaklı sorun olmasa gerek
  7. E

Arkadaslar pc toplama hakkında detaylı yardıma ıhtıyacım var

Tam özelleştirmede önerin neler ssd kioxia mantıklı bence çokta masrafa gerek yok kasada kararsız kaldım en firmayı bilmiyorhm direk fsp ye mi geçmek mantıklı 1761989600 Bence kule tipi dandirik ama 7500fe yeterli olur
  8. E

Solidworks 2025, Autocad 2026 ve Catia 2025 açabilecek güçlü laptop önerisi

Rezalet bir cihaz ekran kartı neredeyse 3050 seviyelerinde wattlarda çalışıyor muhtemelen muadillerine göre fazlasıyla düşük fpsler görürsün.internete 5060 mobil optimal waat değerleri yaz.veya başka ekran kartı içinde aynısını yap ve ona göre sor öğren laptop al bide 2 fan olayına dikkat et...
  9. E

🔥İndirim Kioxia Exceria Pro 1TB 7300/6400MB/s 3199₺

5400 yazıyor anlamadım indirim neredr
  10. E

Yardım Bu Monster laptop alınabilir mi?

Aynı fiyata bulursan 5050 daha iyi ama fiyat farkı 5 10k üstüyse 4060 sana uzun bir süre yetecektir
  11. E

Sana 4060 lı bir cihaz veya 5050 bir cihaz (8gb varsa) yeterli olur bence Hatta bulursan böyle temiz 1 yıllık 2. El cihaz falanda alabilirsin aynı şehirden.Geçen sağlam 4060 lı cihazı temiz 27 e birisi almıştı.
  12. E

Knk sana önerilerim olsun araştırırken onlara bak 1 gpu watt değerini sor 2 çift fanlı olmasına dikkat et 3 intel almamaya çalış çok ısınıyorlar genelde 4 monster ve casper 16 ram fiyatına aşırı adi 32 lik ram koyuyorlar dikkat etmelisin ben bu iki firmadan uzak dururdum 5 eğer taşıman şart...
  13. E

🔥İndirim NZXT Lift 2 Ergo Beyaz Mouse 999 TL

Teşekkür ederim 1761228195 Bira Biraz baktım şikayetler biraz korkuttu beni.
  14. E

🔥İndirim NZXT Lift 2 Ergo Beyaz Mouse 999 TL

Bu fiyata kablolu almak mantıklı mi?sensörü iyide eğer sağlamsa ve fiyatı iyise beni çok bozmuyor kablo.Havit mouse aldım 4 ayda scrolu algilamiyor ve bazen ters falan calisiyor garantiye yolladim saglam diye geri yolladilar yeni mouse ariyorum bu fiyatlara.
  15. E

🔥İndirim Sanal Çadır İndirimleri

Başladı indirim
  16. E

🔥İndirim MSI M480 Pro 1 TB SSD 3.499 TL

Dram var mı peki.Ben 1 tb için kasımı bekliyeyim diyorum ama bilemedim
  17. E

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ199 Karbon Fiber Kablosuz Üç Modlu PAW3311 Sensörlü Mouse 162TL(+Vergi) 🔥(TEMU)

Hay 530 taktigini deneyeyim dedim 790 a cikti fiyati duzeldi.
  18. E

Aoc agon 27" ag275qxn/eu 165hz qhd va renk vs ayarlama

Bu monitör ile bana renk ayarı parlaklık kontrast vs ayarı önerecek var mı ? sürekli renk bi garip geliyor sarımsı geliyor çözemedim nedense ayarlayan varsa bana ayarlarını atabilir mi?
Geri