Arama sonuçları: *

1. BaRoNeaS

2 Bilgisayar Tek Monitör/Klavye

2 pc tek klavye mouse / monitör böyle bir parça varmı acaba kvm swich diye bişi buldum fakat ondada 144hz bulamadım yardımcı olabilirmisiniz
  2. BaRoNeaS

Sessiz , Işıklı klavye önerisi

Hem iş hemde oyun için kullanabileceğim sesi çok olmayan swichi sert olmayan klavye önerisi bekliyoyorum(bütçe : 200-250 arası)
  3. BaRoNeaS

Ruşen 3 3200g Ederi Nedir?

Kutusu faturası tam 2 ay garantisi kalmış ryzen 3 3200g işlemcinin ederi nedir
  4. BaRoNeaS

100 TL ye kadar Işıklı Klavye Önerisi

100 TL ye kadar klavye önerisi bekliyorum. Tuş basımı yumuşak olması çok önemli.
  5. BaRoNeaS

Bilgisayar Donuyor Ve klavye bağlantısı kopuyor

virüs taraması yaptım bir şey bulmadı.
  6. BaRoNeaS

Bilgisayar Donuyor Ve klavye bağlantısı kopuyor

Bilgisayarda herhangi bir programda dolaşırken ekran donuyor ve klavye bağlantısı kopup geri geliyor yardımcı olurmusunuz. NOT: KLAVYENİN VİDEOSU : İşlemci: İ5 9400F RAM : 16GB ANAKART :MSI B365M PRO VH Ekran Kartı : Gt730
  7. BaRoNeaS

2800 Tl Telefon Önerisi

pocco genel olarak bakmiyorum tavsiyen için sağol yazdığım telefonların özellikleri daha iyi
  8. BaRoNeaS

PC açıkken bip sesi ve klavye kopması

Bilgisayar açıkken bip sesi geliyor ve sürekli farklı saydıda varklı uzunlukta geliyor geldiğinde klavye kullanılmıyor ışığı yanıp sönüyor(maustada) Ek Sorun: Ara ara mouse tekliye tekliye hareket ediyor
  9. BaRoNeaS

2800 Tl Telefon Önerisi

sıfır 1800 tl bütçeme daha yakın bi telefon söylesen daha güzel olurdu pocco bakmiyorum yazdığım telefonların özellikleri ondan daha iyi değilmi ?
  10. BaRoNeaS

2800 Tl Telefon Önerisi

2. el olabilir sıfır olabilir sıfır fiyatları yurt dışı için geçerli aklımda mi 11 lite - redmi note 10 pro veya mi note 10 var pocco x3 pro bakmiyorum. NOT: Küçük Telefon Her zaman Önceliklidir
  11. BaRoNeaS

Redmi Note 10 Pro'mu Mi Note 10 Mu ?

bilmiyorum beimkimi öyle değildi ama bende redmi note 6 pro vardı geçen hafta sattım ve donma vs yoktu ben birde çok uygulama indirmiştim
  12. BaRoNeaS

redmi ne gibi sorunu var ? sağol. realmi bulunduğum şehirde 2.eli yok :)
  13. BaRoNeaS

bende baktım baya arasında fark çok yok ben küçük telefon sevdiğim için mi note 10 alacam galiba
  14. BaRoNeaS

ekran olarak mi note 10 daha iyi değimi ?
  15. BaRoNeaS

sebebiyle yazarsanız sevinirim
  16. BaRoNeaS

evet yazdığım 2 telefon arasında bişi söylersen sevinirim
  17. BaRoNeaS

bütçem 2800 filan ama sizin baktığınız fiyattan daha az düşük fiyata aliyorum ben
  18. BaRoNeaS

sinirlenmedim başka kişilerede sordum hepsi yeni seçenek eklemeye çalışıyor ve benim aklım tamamen karışıyor :) bu yüzden ani bi tepki sadece
  19. BaRoNeaS

sebebi ile yazsan güzel olurdu redmi note 6 pro kullaniyordum memnundum :) mi serisi hiç denemedim arasında çok fark varmı telefoncuya sormak lazım :) seçenekler arasında poco yazdımda benimmi haberim yok acaba ? 2 telefon arasında kaldım diyorum
  20. BaRoNeaS

Hayırlı Cumalar öncelikle. Redmi Note 10 pro ile Mi Note 10 arasında kararsız kaldım fiyat olarak ikisi aynı fiyata geliyor 2750tl (mi note 10 2.el 1 haftalık) yurt dışı alıcağım için fiyatı bu şekilde geliyor sizce hangisini almalıyım ?
Geri