Arama sonuçları: *

1. T

WHATSAPP'TAN BAN YEDİM! (açıldı)

hacı benşm maillere cevap vermediler bidaha da Twitter Şikayetvar vs baktım aynı sorunı yaşayan çok kişi var hallolur umarım
  2. T

kanka e posta da ne yazdığını öğrenebilir miyim e posta attığımda e posta ile gözden geçirme olanağı olmadığını söylüyorlar ben yablış bir şey mi yazıyorum anlamadım
  3. T

WhatsApp dan sebepsiz yere yasaklandım

beyler ne yapmalıyım beklemeli miyim sadece
  4. T

hacı mesele para değil birsürü şey o numaraya bağlı mesajlar da gidicek onu dert ediyom ben
  5. T

başka hata geçersem numarama kayıtlı hesaplar, banka vs ne olucak 1703071139 e posta atıyorum bana uygulamadan gönder diyo uygulamaya girince de maile yönlendiriyor:D işin komik yanı ne yaptığımı bile bilmiyorum 1703071144 e posta atıyorum bana uygulamadan gönder diyo uygulamaya girince de...
  6. T

selamlar dün WhatsApp dan sebebini bilmediğim şekilde yasaklandım. Destek talebi gönderdim incelenmesi için bu sabah da hizmet koşullarına aykırı olduğundan yasaklandığı söylenmiş. Hangi koşulu ihlal ettiğim ile ilgili bi bilgi de yok. Bile isteye sakıncalı bir mesaj göndermedim zaten ailemle...
  7. T

dün yasaklandı denildi inceleme talebi gönderdim bu sabah ihlalden dolayı yasaklandı dedi ihlal edecek bir şey yapmadım e postalara "WhatsApp hesabınızın yasaklanmasına itiraz etmek istediğinizi anlıyoruz. E-posta ile gözden geçirme talebinde bulunma olanağı artık sunulmamaktadır." şeklinde...
Geri