Arama sonuçları: *

1. 1

MEMORY_MANAGEMENT HATASI

yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim ama MEMORY_MANAGEMENT hatası ölü bir HDD'dende olabilmekteymiş araştırırsanız görebilirsiniz ek olarak anakart ve ram sormuşsunuz ancak daha anakart ve ram'in özelliklerine bakmamışsınız bile DDR2 800MHZ RAM'in neyini düşürebilirim ki BIOS'da öyle...
  2. 1

MEMORY_MANAGEMENT HATASI

Sorunun HDD'den olma ihtimali varmı çünkü benim HDD gidiciymiş onu öğrendim HDTune programı ile tarattım ve internetteki ölücek olan HDD ile karşılaştırdım aynı çıktı. Bu konuyu başka bir forumda'da açtım Aida64 ile stress test yapıp + bios güncelledim. Anakart P31-ES3G RAM KVR800D2N6/2G ek...
  3. 1

MEMORY_MANAGEMENT HATASI

Arkadaşlar bayağı uzun bir süredir MEMORY_MANAGEMENT hatası almaktayım,Windows7 işletim sistemini kullanıyorken 2GB RAM'im bozuldu yenisini sipariş ettim Bellek geldi, Windows Bellek Tanılamadan geçirdim bi sıkıntı yoktu üstüne birde MEMTEST86'dan geçirdim RAM'de bir sıkıntı yoktu acaba...
  4. 1

PFN List Corrupt VE MEMORY Managament Hataları

Arkadaşlar Windows 7 İşletim Sistemi kullanıyordum ve başlıktada belirttiğim üzere bu hataları alıyordum,Bilgisayarı Windows 10'a yükselttikten sonra bu sorun geçti gibi oldu ama şuanda gene aynı sorunlarla karşı karşıyayım yardımlarınızı bekliyorum. https://yadi.sk/d/fofnqI46ufwtkA
Geri