Arama sonuçları: *

1. rkyshs

Paralı siteden video indirme

arkadaşlar bir siteden video indirmek istiyorum site yabancı. ücretli ücretsiz fark etmeksizin videoların hls linklerine ctrl+u yapıp ulaşabiliyorum herhangi bir hls indiricisiyle de indiriyorum. ücretsiz videolar sorunsuz şekilde inerken ücretli olanlar inmiyor. aynı yöntemi kullanarak paralı...
  2. rkyshs

monitör aldım iyi mi sizce?

online oyun sevmem arada bir hikayeli oyun falan oynarım o yüzden hz yüksekliğini düşünmedim sizce iyi midir? MSI G321CUV 31.5" CURVED 1500R VA 3840X2160 (UHD) modeli...
  3. rkyshs

Universitede izin almadan wc gittim

şükürler olsun ki kekoların olduğu üniversiteye gitmemişim buradan çok belli oluyor. bizde izin alma durumu falan yoktu dediğim gibi acil durumlarda arka kapıdan çıkıyordu herkes. utangaç tipler eliyle kapıyı gösterip hocayla göz teması kurarak dışarı çıkardı bazıları bunu bile yapmazdı. siz...
  4. rkyshs

32.3 yaşımdayım, hiç sevgilim olmadı.

kızlar gerçekten tip konusunda vicdansızlar o kısma katılıyorum. hayatımın belli bir döneminde bende aynı sıkıntıları yaşadım. kızlardan yüz bulamayınca eşcinsel uygulamalarına falan bakıyordum (tamamen psikolojik bunalımdan). ilaçlarını kullanmaya devam et etrafındaki kadınlardan yüzün...
  5. rkyshs

Universitede izin almadan wc gittim

ilkokulda tuvalete giderken izin alırsın ama üniversitede olması aşırı aşırı saçma bizim sınıfta giriş kapısı vardı birde en arkada çıkış kapısı vardı acil durumlarda ders işleyişini bozmadan çıkalım diye.
  6. rkyshs

pcvr için sistem önerisinde bulunabilir misiniz

quest 3 sanal gerçeklik gözlüğüm için bir bilgisayar almaya karar verdim eski kartım gt 740. günlük işlerimi gören bir bilgisayardı vr ı taktığımda çalıştı ama görüntü kalitesi iğrençti. rtx 4060 almak istiyorum sizce VR oyunlar için yeterli olur mu?
  7. rkyshs

Çözüldü✓ iTopya TAA-ALBINO - Oyun İçin Alınır mı?

aynı sistemi revize etmeden aldım 10-15 gündür bakıyordum. siz hangi parçaları değiştirdiniz?
  8. rkyshs

18.499 TL BEYAZ ASUS RTX 4060 ‘lı FİYAT & PERFORMANS HAZIR SİSTEM TAA

ben bu sistemi 10 gündür bakıyorum 19dan aşağı yoktu hatta bu sabah 20.999 du bu fiyata windows 11 lisanslı bulunca hemen aldım umarım memnun kalırım yarım saat önce aldım
Geri