Arama sonuçları: *

• Users: pngn
  • Order by date
  1. P

Hangi monitörü almalıyım?

https://www.itopya.com/msi-27-g274f-180hz-1msgtg-hdmi-dp-g-sync-fhd-rapid-ips-gaming-monitor_u25341#bTableUrunDetay bu ve https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-27-vg279q1a-165hz-1ms-hdmi-dp-elmb-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monitor_u15043 bu arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz?
  2. P

Hangi laptop ı almalıyım?

Tavsiyem Acer veya HP olur hocam asla monster düşünmeyin bütçeyi 50 bine cikartabilirim derseniz çok daha iyi modeller önerebilirim
  3. P

Windows 11 Pro OEM key(almak mı yoksa bir şekilde bedava temin etmek mi??)

Net bir zararı yok ama bence orijinal al Microsofttan al biraz para verip orijinal her zaman daha iyidir.
  4. P

Sizce Xbox 9. Nesil gamepad alınır mı?

Teşekkürler hocam.
  5. P

Hangi laptop ı almalıyım?

Hocam linkleri atarsanız yardım edebilirim isterseniz ama monsterdan direk vazgeçmenizi öneririm diğerlerininde linkini atarsanız yardımcı olurum
  6. P

Ne gibi sıkıntılar oluyor tam anlayamadim hocam ona göre alayım rica etsem anlatabilir misiniz 1703527075 Hocam sıkıntıyı tam olarak anlayamadım biraz daha anlatabilir misiniz rica etsem?
  7. P

Sağolun hocam memnunsanız bende alayım bari iyi akşamlar 1703525943 Teşekkürler hocam siz memnunsanız bende alayım bari iyi akşamlar
  8. P

Teşekkürler hocam klasik dualsense den bahsediyoruz değil mi edge falan değil
  9. P

Çok sağolun hocam son bir sorum daha olacak nereden aldınız gamepad i ben trendyola ve hepsiburadaya pek guvenemedim gamepad konusunda
  10. P

Çok sağolun hocam Xbox mı kullandınız PS mi
  11. P

Merhaba hocam çok sağolun öncelikle acaba rdr oynarken ani tepkilerde fightl vb durumlarda zor olmuyor mu rdr gibi bir oyunda gamepad ve başka hangi oyunlarda tercihinizdir hem Xbox hem ps gamepad denediginizi söylediniz nede dualsense daha iyi sizce dualsense mı alayım
  12. P

Merhaba biliyorum soracağım soru biraz keyif meselesi ama yinede kullananlar cevap verebilir diye düşündüm soruya geçiyorum yeni bir gaming laptop alıyorum rdr gibi oyunlarda Xbox gamepad güzel olur diye düşünmüştüm sizce rdr gamepad ile mi oynanır klavye ile mi veya gamepad alsam hangi...
  13. P

Oyuncu Kulaklık Öneri

Hocam oradan gaming laptop alıyorum kulaklığı da o yüzden oradan almak istedim diğer türlü uğraştırıyor.
  14. P

Oyuncu Kulaklık Öneri

Aralarından hangisini önerirsiniz hocam vatandan alacağımda cloud 3 yok vatanda 1703522331 Aralarından hangisini önerirsiniz hocam vatandan alacağımda cloud 3 yok vatanda
  15. P

Oyuncu Kulaklık Öneri

Sizce hangisi alternatif öneri varsa da olur 3000 TL yı geçmesin.
  16. P

Gaming laptop öneri lütfen

Yarın laptop alacağım En fazla 50000 TL olacak şekilde gaming laptop önerir misiniz? Şuan aklımda...
  17. P

Acer Predator Helios Neo vs HP Victus 16-s0001nt R7

Hocam Asus da ısınma problemi olmuyor mu
  18. P

Acer Predator Helios Neo vs HP Victus 16-s0001nt R7

https://www.hepsiburada.com/acer-predator-helios-neo-intel-core-i7-13700hx-16-gb-1-tb-ssd-rtx-4060---8-gb-freedos-16-wuxga--1920-x-1200--165-hz-ips-tainabilir-bilgisayar-nhqluey002-p-HBCV00005A7CL4?magaza=BOZDAN+Teknoloji&url_src=and-product-detail normalde bunu alacaktım fakat...
  19. P

Windows 10 vs Windows 11

Sağolun
Geri