Arama sonuçları: *

1. T

Bilgisayar açılırken resetleniyor

yani tuhaf gerçekten ama internette araştırdım biraz pc nin açılırken kendini resetlemesi diye geçiyo ve statik elektrikten kaynaklanıyo olabilir diyolar fakat benim bildiğim statik elektrikten olsa başlangıçta yapmaz sadece açıkken de yapabilir bunu ssd sağlığım da %100 hiçbir sıkıntı yok...
  2. T

şimdi açtım pc yi yine aynısını yapıyo gigabyte yazıyo sonra sinyal yok diyo fanlar duruyo ardın çalışıp direk windows geliyo umarım bilen birileri yazar
  3. T

statik elktrikten ya da ssd ile ilgili bir problemden kaynaklanıyor olabilir diyolar ama bakıcam
  4. T

Bilgisayarın açma tuşuna basıyorum monitörü açıyorum ekrana görüntü gelmiyor ardından çalışan fanlar duruyor ve tekrardan çalışmaya başlayıp ekrana görüntünü geliyor. Böyle olmasının sebebi nedir ?
  5. T

Bilgisayar yavaş açılıyor.

Aşağıdaki önyükleme sırasında ikinci sırada olan sadece ssd marka modeli ilk sıradaydı sonra bi anda reboot and select proper boot device ile başlayan hatayı vermeye başladı ve açılmadı ardından biostan bu windows boot yazanı ilk sıraya koydum ve şekilde yaptım bu sefer de PC oldukça geç...
  6. T

Bilgisayar yavaş açılıyor

Aşağıdaki önyükleme sırasında ikinci sırada olan sadece ssd marka modeli ilk sıradaydı sonra bi anda reboot and select proper boot device ile başlayan hatayı vermeye başladı ve açılmadı ardından biostan bu windows boot yazanı ilk sıraya koydum ve şekilde yaptım bu sefer de PC oldukça geç...
  7. T

Önyükleme sırası (ssd)

Yok hiçbir değişiklik yapmadım durduk yere bu hatayı verdi
  8. T

Önyükleme sırası (ssd)

Uefı yazısını sık sık gördüm ama legacy yazısını bilmiyorum
  9. T

Önyükleme sırası (ssd)

Yukardaki önyükleme sırasında ikinci sırada olan ilk sıradaydı sonra bi anda reboot and select proper boot device ile başlayan hatayı vermeye başladı ve açılmadı ardından biostan bu şekilde yaptım ve bı sefer de pc geç açılmaya başladı. Bunun sebebi ne olabilir ?
  10. T

SSD bios da gözükmüyor

Evet ama önceden ikinci sıradaki ilk sıradaydı ve soruncu çok hızlı bi şekilde açılıyordu bazen gigabyte yazısını bile görmüyodum o derece hızlıydı ama şimdi gigabyte ekranında 50 saniye kadar bekliyo
  11. T

SSD bios da gözükmüyor

Teşekkür ederim bir sorum daha olacaktı sol tarafa bakarsanız orda windows boot manager diyo önceden öyle değildi direk xpg spectrix s40g önyükleme sırasında ilk sıradaydı ve düzgünce açılıyordu pc ama hata vermeye başladı ve açılması için bu seçeneği yaptım fakat bu sefer geç açılıp geç...
  12. T

SSD bios da gözükmüyor

Xpg spectrix s40g 512gb ssd mevcut sol tarafta önyükleme sırası kısmında gözükürken sata information kısmında gözükmüyor. Bunun sebebi nedir ?
  13. T

Kablosuz Gaming Kulaklık Önerisi

bi türlü karar veremedim
  14. T

Kulaklık Önerisi ( Kablosuz )

çok teşekkür ederim peki steelseries artics 1 hakkında ne düşünüyosun acaba hocam 1597578043 diğer başlığımda cyberpunk edition demişsin benim de aslında ilk sıramda o var ama 7.1 olmaması beni endişelendiriyo ne bileyim
  15. T

evet ama 7.1 kafamı kurcalıyo
  16. T

ya ona ben de dikkat ediyorum ama aralarında da iki kat fiyat farkı var onu da dikkate almaya çalışıyorum 1597577669 ben de kesinlikle öyle düşünüyorum ama fiyat farkına değer mi onu düşünüyorum
  17. T

Corsair Void Elite RGB 7.1 & HyperX Cloud Stinger Core 7.1 Wireless & Steelseries Arctis 1 Wireless Kulaklıklarını fiyatlarını da baz alarak değerlendirebilirmisiniz ? Corsair : 1100tl civarı HyperX : 600tl civarı Steelseries : 850tl civarı
  18. T

evet bunu çevremde öneren çok oldu ama içinde 7.1 barındırmıyo ve herkes fps oyunlarda 7.1 in önemimde bahsediyor bu yüzden karar veremedim 1597575829 teşekkür ederim bakıcam :) 1597575865 Corsair Void Elite RGB 7.1 önerir misiniz? peki
  19. T

Ortalama bir fiyat aralığında (700-900) Kablosuz gaming bir kulaklık önerebilir misiniz acaba. Rahatlık konfor benim için önemli terletmezse iyi olur ve 7.1 hakkında da bilgi verirseniz sevinirim. çok gereklimidir ?
  20. T

Gigabyte B450M S2H Anakart Ram Mhz Değeri

güzeell bitince de haber edersiniz :)
Geri