Arama sonuçları: *

1. SiRagazzi

Çözüldü✓ W65 mi Mad68 He V2 mi

Valla hocam bence çok memnun kalırsın. V1 zaten çok güzel bir klavyeydi bu versiyonu hem daha iyi hem sorunları giderilmiş.
  2. SiRagazzi

Elime ulaştı hocam gerçekten çok güzel bi klavye. Ornata V3 ten geçince çağ atladım diyebilirim.
  3. SiRagazzi

Sağolasın hocam V2 için mi diyorsun yoksa ilk versiyonu için mi hocam
  4. SiRagazzi

Doğrudur hocam tam bir bilgim yok o konuda. Mad68 v2 yi aldım bakalım umarım bi sıkıntı yaşamam.
  5. SiRagazzi

Yok hocam aktif değildim maalesef.
  6. SiRagazzi

Keşke erken görseydim hocam sağlık olsun
  7. SiRagazzi

Sağolasın eklerim mutlaka
  8. SiRagazzi

Evet hocam incelemesi mevcut. İlk seride sıkıntılar vardı ama V2 de böyle sıkıntılar yok diye biliyorum
  9. SiRagazzi

Beyaz ve pembe vardı hocam beyazını aldım. Çektim bile hocam kafam rahat artık 😅
  10. SiRagazzi

Yok hocam sadece dediğim gibi görünüş olarak W65 hoşuma gitti ve bu scanrate olayını merak ettim. Mad68 alıp geçerim kimse W65 i tavsiye etmiyor
  11. SiRagazzi

Evet benimde kafamı kurcalayan scanrate değeri ve dual led özelliği oldu. Görünüş olarak ve kalite hissi olarak bana W65 daha iyi geldi. Mad68 in görünüşü bana sanki 1k lık klavyeler gibi hissettiriyo.
  12. SiRagazzi

W65 ile Mad68 v2 arasındaki fark nedir hocam. Scan rate bakımından evet Mad68 v2 daha iyi. Ama onun dışında Mad68 in artısı nedir?
  13. SiRagazzi

Eski nesili tercih etmem zaten hocam ikinci nesille kıyaslama yapıyorum ama W65 tercih edicem büyük ihtimalle.
  14. SiRagazzi

Bende ona daha yakınım hocam ama bu scan rate olayından dolayı bi foruma sormak istedim.
  15. SiRagazzi

Renk olarak bende Phantom White olanını tercih edeceğim. Sadece hangi klavyeyi tercih etmeliyim onu düşünüyorum.
  16. SiRagazzi

Herkese iyi sabahlar ve iyi forumlar, Başlıktada yazdığım gibi iki klavye arasında kaldım. Görünüş olarak,switch sesi olarak W65 daha çok ilgimi çekti. Birde Mad68 in ilk versiyonunda rgb sorunları olduğu söyleniyordu. Bu ikinci nesilde var mıdır bilmiyorum.Ancak Mad68 in 256k scan rate oluşu...
  17. SiRagazzi

Öneri Wraith W65 Alınır mı?

Teşekkürler hocam inceleyeceğim.Bütçe 4k dedim ama zorlayıp şunu alsam nasıl olur? Mad68 le arasında çok bi fark olur mu? https://www.gaming.gen.tr/urun/613446/akko-monsgeek-m1-v5-sp-via-black-gradiant-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/#keycap
  18. SiRagazzi

Evet dual led tercih ederim 3-4k
  19. SiRagazzi

İnceleyeceğim hocam güzel duruyor
  20. SiRagazzi

Öneriniz varmı hocam Valla hocam wraithtten daha önce alışveriş yaptım bi sıkıntı yaşamadım o yüzden bu klavyeyi düşündüm
Geri