Arama sonuçları: *

1. A

❌İndirim Bitti! Nespresso Vertuo POP delonghi kapsül kahve makinesi 2887 TL - Amazon

Nespresso kendi sitesinden veya uygulamasından alabilirsiniz
  2. A

🔥İndirim Epomaker x Cidoo ABM084 %80 Gateron Pro Switch 1.075₺

Benim eve kağıt geldi pdmde ürününüz var diye, kredi kartımdaki ödeme bilgisinin çıktısını aldım orada ürünü ve ödeme bilgisini kontrol edip vergi hesapladılar, vergiyi ödeyip direkt oradan teslim aldım.
  3. A

❌İndirim Bitti! Nespresso Vertuo POP delonghi kapsül kahve makinesi 2887 TL - Amazon

Nespresso De'Longhi ENV90.B Vertuo Pop, kahve kapsül makinesi, 4 fincan ebatları hazırlar, santrifüzyon teknolojisi, karşılama paketi dahil, 1350W, Meyan kökü siyahı https://amzn.eu/d/hCjbpd0 Alırken siyah olan 2887tlye düşüyor, mavi olan 2930tl.
  4. A

1270tl (43 dolar) ürüne 460tl vergi verdim
  5. A

Daha önce epomakerdan alışverişimde yunexpress ile gönderdiler yine de vergi çıktı, vergi ödeyecekmiş gibi hesaplayın vergisiz gelme ihtimali düşük
  6. A

Yardım 32' 2k curved monitör seçimi

Ben oyundan çok çalışmak için kullandığım için Viewsonic vx3276-2k-mhd modelini kullanıyorum renkleri vs çok iyi ama 75hz monitör yani oyun oynayacaksan tavsiye etmem. Curved monitörler hakkında bir bilgim yok ama HP x32 kullanan bir arkadaşım var çok memnun 32" 2k 165hz IPS panel fiyatı uygunsa...
  7. A

Yardım 32' 2k curved monitör seçimi

Evet epey farkediyor, benim ana monitörüm 2k yan monitor FHD ikisi de 32" dağlar kadar fark var. O boyutta FHD tavsiye etmem
  8. A

Yardım Furmarkta RTX 2080 87 Derece!

Hocam malesef o olmuyor, ben önceki kartlarıma yapmıştım ordan kalma conductonaut da vardı ama kartta gpu ile bakır heatpipelar temas etmiyor arada alüminyum plaka var, yüksek ihtimal aynı heatsink başka kartlara da uyabilmesi için böyle tasarlanmış. Daha önce o hatayı yaptım sıvı metal...
  9. A

Yardım Furmarkta RTX 2080 87 Derece!

Aynı kartı ben de kullanıyorum, termal macununu da kryonaut ile yeniledim, çok beklentin olmasın yine TD500 kasada furmark 75-80i görüyor. Olay şu, kartın fanları default olarak sessiz çalışıyor, 85 dereceye de çıksa %70 fan hızının üstüne çıkmıyor. Yani kısacası kart serin olacağıma sessiz...
  10. A

🔥İndirim Ni Deir Robot Yağmurlama Tepe Duş Seti 389,98 TL

Aldık bakalım nasıl çıkacak. 1 yıl dayanırsa parasına değer, birkaç ay içinde paslanma sızdırma vs yaparsa önce satıcıyla sonra hepsiburadayla yüzgöz oluruz artık
  11. A

Çözüldü✓ Monster kontrol merkezi silinmiyorda, yüklenmiyorda

Piriform CCleaner veya IObit Uninstaller programlarından birini indirip o şekilde silebilirsiniz
  12. A

🔥İndirim Logitech G705 Aurora Kablosuz Mouse 1499 TL

Vatanda da aynı fiyat amazonda bitti 1703143310 G703 tavsiye ederim
Geri