Arama sonuçları: *

1. A

Fps sorunu yasiyorum

muhtemelen öyle yaptı çünkü ekran kartı sürücüsü yanlış kurulmus olsa bile 20 30 fps mümkün değil diye düşünüyorum.
  2. A

Yardım Süperonline hız problemi.

her yerde düşük steamde bir şey indiremiyorum epic de bir şey indiremiyorum windows güncelleme yapamıyorum.
  3. A

Yardım Süperonline hız problemi.

Arkadaşlar şu anda evimde ki 1000 mbps fiber internetim varken speedtest ookla gibi sitelerde 1000 mbps gözüküyor ancak google un kendi testinde 5 mbps zor alıyorum ve bir şey indirmeye çalışınca 5 mbps ile indiriyorum. Superonline ı aradığımda sorun yok denilip istersen ücret karşılığı bakarız...
  4. A

Yardım Elektirikli Diş Fırçası Alınır Mı ?

aynı şekilde dostum çok kaliteli ömürlük ürün
  5. A

marka ve tipi aynı standı da aynı bu büyük ihtimal yeni nesil bi sorun olacağını düşünmüyorum gayet kaliteli kullanımı da iyi bence
  6. A

6 senedir falan kullanıyorum sadece 6 ayda bi fırça kısmını değiştiriyorum bozulma falan yaşamadım ömürlük ürün
  7. A

Askerlik erteleme başvurusu

Hocam bende de aynı problem var seneye 29.07.2026 da yks ye gireceğim Önlisans mezunuyum ve ucu ucuna kaçırıyorım yerleştirme tarihini nasıl tecil ettirebilirim ya da tecilim bittikten sonra tecil ettirebilir miyim? Siz nasıl ettirdiniz yardımcı olursanız sevinirim
  8. A

AÖF askerlik tecil ettirir mi?

ikinci üni olarak mı okudunuz
  9. A

Askerlik erteleme başvurusu

Sonuç olarak ne yaptın tecili halledebildin mi?
  10. A

Askerlik Tecili Hakkında Yardım

Arkadaşlar merhaba ben geçen sene önlisans mezunu oldum ve seneye 29/07/2026 da tecilim bitiyor ve ben seneye dgs ye gireceğim bu tecili askerlik şube den uzatabilir miyim yardımcı olabilir misiniz?
  11. A

Pcyi elden çıkarmaya çalışıyorum

monitör dahilse 20k dan fazla edebilir
  12. A

🔥İndirim Lenovo Legion R25f-30 240hz 0.5 ms Monitör 4.999 tl

tabii ki alınır insanlar öyle bir lanse ediyor ki panel ismi değişince berbat bi görüntü ile karşılaşacakmışsın gibi.
  13. A

ea fc 24 directx hatası

ben çözümümü kendim bulmustum yanlıs hatırlamıyorsam oyun dosyalarında belgelerde olması lazım oyun içi ayaları olan bi not defteri var orada fps ayarlarını falan monitörümün hz sine göre degistirmistim sonra çözülmüştü.
  14. A

Çözüldü✓ Ekran Hz ve Çözünürlük Sorunu Çözümü

klavyen de rgb aydınlatma yoksa sadece beyaz ışık varsa ailenware command center ile işin olmuyor çünkü kullanmana izin vermiyorlar zaten olsa bile çok gerek yok onun yerine dell power manager indir oyun oynarken ultra performansa falan çek derecelerde ciddi düşüş sağlıyor.
  15. A

Çözüldü✓ Ekran Hz ve Çözünürlük Sorunu Çözümü

Dell G15 5530 için support assist indirip oradan güncelleme yapman lazım sorununu çözecektir. 1736630336 https://www.dell.com/en-us/lp/dt/supportassist-for-home-pcs linki burada aynı sistemi bende kullanıyorum.
  16. A

CS-GO hileciler için çözüm var mı?

faceit oynayın
  17. A

Mümkünse pivotlu 5k monitor tavsiyesi

şimdi gördüm sıfır fiyatı 6 bine dayanmış çok pahalı ben aldığımda sıfır fiyatı 4500 civarındaydı
  18. A

Mümkünse pivotlu 5k monitor tavsiyesi

lenovo legion r25i-30 bakabilirsiniz hocam ben ikinci el 3600 e almıstım 4 ay önce gerçekten kaliteli hoparlörüde gayet iyi uygulamasında da bir sürü ayar bulunmakta laptop da hdmi ile 180 hz destekleyebiliyor gayet iyi bir monitör. 1080p 165hz {180hz o.c.] üstüne birde pivot.
  19. A

❌İndirim Bitti! Anker Soundcore R50i 564 TL

Benimki de verilmedi
Geri