Arama sonuçları: *

1. Azexxes

Ekran kartı yükselteceğim ne alabililrim?

Demekki modelden modele göre değişiyor. Ayrıca sizdeki modelin soğutması daha iyi ve base clock değerleri daha yüksek. Hayırlı olsun
  2. Azexxes

Sizdeki hangi model. Bendeki gigabyte oc modeliydi
  3. Azexxes

Bende de rx6800xt var 1050 veya 1040mv kullaniyorum. 970 yerine 980e çekmenizi tavsiye ederim voltajı. Çoğu AAA oyunda denedim bazılarında 970de kapanıyordu bilgisayar bende. Monster hunter world veya dl2 gibi. 980de sorun olmuyor. Sıcaklıklar 7 8 derece daha düşmesi lazım. Ayrıca gücü amd...
  4. Azexxes

300w hicbir zaman çektiğini görmedim bende gigabyte rx6800xt oc versiyonu var. 265w çekiyor maksimum 600w psu ile sorunsuz kullanıyorum. Orada 750w abartı zaten. Fazlasıyla yetiyor. 9700x islemcim var ona da pbo ayarlarıyla oc yaptım. Oyunlarda da 100w civari o cekiyor. Ki 600w bana yettigine...
  5. Azexxes

Ddr5 ram bilgisi için destek lütfen

ddr5 ramde 8gb almanı tavsiye etmem. Çünkü 16gb oranla yarı yarıya modül sayısı daha az bu yüzden 2x8 yapsan bile 1x16 rame oranla daha az performans alırsın. Ayrıca ddr4 olduğu gibi çift kanal bellek kullanmak neredeyse hiç fark etmiyor ddr5 'te
  6. Azexxes

🔥İndirim CORSAIR Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 6400MHz DDR5 C36 - 19.249

valla ben bakıyorum hocam ve bakmanızı da tavsiye ederim bayağı fark ediyor çünkü
  7. Azexxes

Trendyol nedenini anlamadığım onay kodları dolandırıcılık ihtimali

kart şifrenizi değiştirin muhtemelen bilgileriniz çalınmıştır. Ayrıca bankanızla görüşün 3d secure istesin her alışverişe. Daha geçen gün arkadaşımın ziraat hesabından toplamı 7.5k olacak şekilde 5 defa 1.5klık cüzdan bakiyesi almışlar ne kod istedi ne bişey para iadesini bekliyor halen
  8. Azexxes

❌İndirim Bitti! Koorui G2411P 200Hz | IPS | HDR400 | %99 sRGB oyuncu monitörü 4652₺🔥(dip fiyat)

kağıt üzerindeki değerleri sallıyor zaten firmalar. Gerçek değerleri çoğu zaman yansıtmıyor. Bazen daha iyi çıkıyor değerler bazen daha kötü. Şahsen monitör incelemesi bakacağım zaman youtubda techless diye bir kanal var profesyonel bir şekilde bütün değerlerini test ediyor oradan bakıyorum veya...
  9. Azexxes

🔥İndirim CORSAIR Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 6400MHz DDR5 C36 - 19.249

çipleri samsung oc yapmak isteyenler için sıkıntı. He yok ben direk alıp takıp çalıştırcam ocla işim olmaz diyorsanız güzel tercih 1767802360 valla şuan patirotun 6000mhz cl30 olanı 9900 alınıyor https://www.epey.com/bellek-ram/patriot-viper-venom-pvv516g60c30.html ben az önce şunu 3 taksitle...
  10. Azexxes

Yardım SANAL CEP TELEFONUNA İHTİYACIM VAR.

Bluestacks kullanabilirsin. Ayarlar kısmından hangi telefonu kullanmak istediğini seçebiliyorsun.
  11. Azexxes

Yardım DRAM ışığı sönmüyor, ekran yok

Hocam ddr4 sistemden geçiş yaptım daha önce ramim yoktu. 1767191120 Elimde başka ram yok yeni bugün geldi zaten.
  12. Azexxes

Yardım DRAM ışığı sönmüyor, ekran yok

Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Gigabyte b850m force wifi6e anakartını birkaç gün önce 9700x işlemci ile birlikte satın aldım. 2. Elde 16gb 7800mhz cl38 teamforce delta ramini uygun fiyata aldım. Fakat ne yaptıysam dram ışığı gitmiyor ekrana görüntü gelmiyor. Anakart 9600mhz kadar...
  13. Azexxes

❌İndirim Bitti! MSI B650 GAMING PLUS WIFI 8.122 TL!!!🔥🔥

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-b850m-force-wifi6e-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,1302021144.html Bu daha iyi değil mi?
  14. Azexxes

Yardım Güvenilir Film nerden indirebilirim?

ıdm uygulamasını kullanarak istediğiniz her videoyu filmi vs. indirebilirsiniz herhangi bir siteden
  15. Azexxes

Monitörün içine örümcek girmiş

olm çok kötü lan. Geçmiş olsun konu sahibine inş düzeltebilir. Başıma gelse kafayı yerdim.
  16. Azexxes

GIGABYTE ANAKART AMD AM5 MATX B850M FORCE WF6E alınır mı?

elimde 3 adet pci.e 3.0 destekli m2 ssd ve 2 tane sata ssd var bunları takabilsem yeterli benim için
  17. Azexxes

GIGABYTE ANAKART AMD AM5 MATX B850M FORCE WF6E alınır mı?

arkadaşlar bu fiyat bandında daha iyi bir anakart var mı? bu anakartta 3 adet m.2 ssd slotu bulunuyor o yüzden biraz da tercih etmek istiyorum açıkçası. Ryzen 7 9700x ile birlikte kullanacağım. Daha iyi bir öneriniz varsa fikirlere açığım...
  18. Azexxes

Ryzen 5 3600 pin kırık

o pin herhangi bir işe yaramıyor, saydım şansınıza reserved pin yani yedek pin denk gelmiş. Herhangi bir sorun olmaması lazım yeniden başlamasının onunla bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Diyagramı alta bıraktım kendiniz de kontrol edebilirsiniz...
  19. Azexxes

MMORPG oyun önerisi?

Eso bakabilirsin
  20. Azexxes

Yarım kalan bios güncellemesi

biosta csm açıksa kapatır mısınız
Geri