Arama sonuçları: *

1. Azexxes

🔥İndirim ❄️STEAM KIŞ İNDİRİMLERİ BAŞLADI!❄️

ben dlcsiz bitirdim oyunu 135 saatte başarımların hepsini de yaptım nerdeyse sen düşün
  2. Azexxes

🔥İndirim ❄️STEAM KIŞ İNDİRİMLERİ BAŞLADI!❄️

helldivers2 mi yoksa sapcemarine 2 mi sizce
  3. Azexxes

PC Boştayken cızırtı sesi geliyor

coil whine var sisteminde ama ya psudan ya ekran kartından kaynaklanıyodur. Bende de var çok dert etmiyorum
  4. Azexxes

Yardım Days Gone oynarken ekranda ufak ufak beyaz kareler çıkıyor.

Oyunda ilerledikçe daha çok olmaya başladı oyunun başlarında böyle bişeyler yoktu. neden kaynaklı oluğunu da anlamadım. Vsync açıyorum kapatıyorum değişmiyor çözünürlüğü 2kya alıyorum yine değişmiyor. fpsi 72ye sabitlersem kayboluyor ama anlamadığım şekilde. Ekran kartım rx6800xt diğer...
  5. Azexxes

Discorda nasıl girilir

linke tıkla indir sonra turkey_dnsredir çalıştırman yeterli. o arkada çalışırken dcyi kullanabilrisin çarpıya basarsan kapanır. Açık kaynak zaten githubdan zararlı bişey yok gecikme de olmuyor tavsiye ederim...
  6. Azexxes

TEMU PARA İADESİ SORUNU

Bankadan bankaya Göre değişir bana 5. Günde gelmişti iadesi
  7. Azexxes

MAX 17K PC TAVSIYESI

sadece ekran kartı 2. el olarak rx 6700xt ,r5 5600, b550m anakartlı sistem toplayabilirsiniz bu fiyata
  8. Azexxes

Battlefield 1 açılmıyor

aynı sorun bende de var şuan r5 5600 r 6800xt kullanıyorum 5 sn oyun açılıyor olading simgesi dönüp kapanıyor. Çözebildiysern sorunu yazar mısın
  9. Azexxes

Sizce bu sisteme bu fiyat iyi mi?(18500)

ben o fiyata rx 6800xt r5 5600 b550m 1tb dramli m2ssd 650w 80+ psu dizdim bayağı kazık bu arada ekran karı 2. el sadece bide
  10. Azexxes

İnternet Servis Sağlayıcıların Güncel Fiyatları

Turknete baktınız mi
  11. Azexxes

Yardım Garantiye gönderdiğim kulaklığımı tamir etmiyorlar benden ücret istiyorlar.

Az önce incehesap müşteri hizmetlerine ulaştım sorunu anlattım bana kendilerinin mail adresine aynen anlattıklarımı yazmamı ücret konusunda yardımcı olabileceklerini söyledikler umarım yardımcı olurlar. Şimdi mail gönderdim cevap bekliyorum 1733919816 İncehesap da yardımcı olmadı teknik servis...
  12. Azexxes

Netspeed iyi mi? REFERANS KOD LAZIM

Turknete geçersen onda verebilirim referans kodu
  13. Azexxes

Yardım Garantiye gönderdiğim kulaklığımı tamir etmiyorlar benden ücret istiyorlar.

Simdi sizin dediğiniz olay biraz kumara giriyor. Ben yapın desem adamlara sonra ücret ödemesem ne olacak adamlar bu sefer beni dava edecek ? Ayrıca incehesaba mi mail atacağım garanti firmasina mi detayli yazarsaniz makbule geçer 1733916490 Adamlar şimdi geri dönüş yaptı bana önce kabloyu tamir...
  14. Azexxes

Aradigimda ekranda bogazici bilgisayar yaziyor
  15. Azexxes

Ben de öyle düşünüyorum ama firma aşırı geç dönüş yaptığı için bekliyorum bir cevap yazmalarını. Arıyorum acsalar telefonu derdimi direk öyle anlatırdım
  16. Azexxes

30 Kasım'da Corsair void elite kulaklığımı garantiye yolladım. Asıl sebebi mikrofona dokunduğum an ses kesiliyor bana ve karşıya aşırı yüksek sesle cızırtı veriyordu. Yaklaşık 6 aydır var bu sorun. Neyse geçen ay kulaklığın kablosunda deforme oldu fakat kulaklık çalışmaya devam ediyor bir sorun...
  17. Azexxes

Anal Fissür ( Makat Çatlağı )

makat çatlağı olduğundan emin misiniz belki kıl dönmesi vardır
  18. Azexxes

BluTV, HBO Max'e Dönüşüyor!

internette hepsini korsan olarak izleyebiliyorsun. Ama blutv için güzel gelişme yine de para vermemeyi tercih ederim
  19. Azexxes

MSI'ın masaüstü PCler için fanları kontrol programı vardı?

Benim bildigim msi center ve dragon center var.
  20. Azexxes

Ryzen 5 5600 sıcaklık değerleri

Hayır değerlerin normal biraz da sana gelen işlemcinin silikon kalitesiyle alakalı. Arkadaşımda da bende de aynı mesh kasa ve ayni r5 5600 var ondaki stok soğutucuyla 4.8ghzde oyunlarda 65-68 dereceyi gecmiyor bosta 40 derece civariydi. Bendeki stok sogutucuyla 4.5ghzde bosta 58 oyunlarda 88...
Top Bottom