Arama sonuçları: *

1. IV Aseims

3500 TL Kulaklık Önerisi?

Kai Titanium Ultra alacağım gibi. 2.2k fiyatı var hem mikrofonu iyi hem sesi güzel gibi inceleme videolarından baktım.
  2. IV Aseims

renk olarak değil farklı bir kulaklık bildiğiniz var mı
  3. IV Aseims

pembe rengi çok cırtlak kalıyor hoşuma gitmedi alternatif var mı bildiğiniz
  4. IV Aseims

bunun renkleri satılmıyor kalmamış galiba bir tek rose rengi mevcut
  5. IV Aseims

[H3 id='MCHOSE+V9+Pro+Icy+White+']MCHOSE V9 Pro Icy White [/H3] bu ürünü merak ettim aynı marka https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-mchose-x9-mc-x9-rgb-7-1-kablolu-kablosuz-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1234616121.html
  6. IV Aseims

Mikrofonu ve Bass seviyesi (oturaklı bir ses) benim için çok önemli. Gerisine pek bakmıyorum. Önerileriniz nelerdir?
  7. IV Aseims

İstanbul'da En İyi PC Servisleri

3 fanlı bakacağım iki fanlı arasında hiç bir farkı yok fiyat olarak. Birisi 19-20 birisi 20-21. Kaldı ki üçlü aldığımı varsayarsak kasaya sığar mı bilmiyorum. Ekstra olarak amazonda cidden iade mantığı bu şekilde mi?
  8. IV Aseims

buna bakacağım çok teşekkür ederim
  9. IV Aseims

peki kanka anakartım ''Asus Prime B450M-K II AMD AM4 4400MHz'' işlemcim RZ 5 5600, darboğaz olmayacak ve sistemi çok rahat kaldıracak bir şekilde hangi kartları destekler?
  10. IV Aseims

VİDEO NERDE KANKA
  11. IV Aseims

yapma yapma onu :D lütfen 1769090996 Nasıl olabilir ki böyle bir şey yani anlam veremiyorum :D
  12. IV Aseims

https://streamable.com/wqacx4 / https://streamable.com/2piqc7 / https://streamable.com/qp0xvk daha bir sürü böyle görüntüler vardı ama çoğunu sildim. CS, GTA gibi oyunlarda sık sık yaşıyorum. Örneğin 180 FPS sabit ya da 165 FPS sabit gösterse bile kesinlikle 50-70 arası oynatıyor. Bu durum...
  13. IV Aseims

SSD haricinde hepsini yaptım. Parçaları nizami bir şekilde tak çıkar yaptım lakin iş görmedi. SSD'de nasıl check yapabilirim
  14. IV Aseims

Kısacası (Videolar mevcut lakin nasıl ulaştırabilirim bilmiyorum.) Herhangi bir oyunda rastgele ya ekran ciddi şekilde titriyor ya da ekranın eni boyunca full glich yiyor ama bu titremeler renkli değil düz oyunun titremesi gibi bir şey. bir kaç defa çok nadir bilgisayar boştayken masaüstünde...
  15. IV Aseims

Yani evet aklımda ki mevzuyu anladınız çünkü bir başka konu açtığımda orda sorunun ne olduğunu belirttim. Genel bir sorun olduğu aşikar ama hala mevzuyu çözmüş değilim. O sebeple kurumsal ve profesyonel destek almak istedim.
  16. IV Aseims

Gaming.gen.tr üzerinden satın almış olduğum OEM bilgisayarın üç yıllık kullanım süresi sonunda garanti müddeti dolmuştur. İlgili firmanın teknik servisiyle kurduğum temas neticesinde, garanti süresinin sona ermesi gerekçe gösterilerek cihazın kabul edilemeyeceği tarafıma bildirilmiştir. Bu...
  17. IV Aseims

Donanım Arızası ve Tuhaf sorunlar.

Kullanmakta olduğum cihazda uzun süredir devam eden görsel bozulmalar (glitch) ve performans kayıpları nedeniyle teknik desteğinize ihtiyaç duymaktayım. Garanti kapsamı dışında bulunan cihazımda; oyunlarda ve multimedya kullanımlarında ekran genelinde titremeler oluşmakta, buna paralel olarak...
  18. IV Aseims

Modlu MC Sunucusu (CO-OP)

teşekkürler.
  19. IV Aseims

Bu artık eklentiyse ya da kendi başına app ise nereden indirebileceğim. Ekstra olarak kurulumu zor mu?
  20. IV Aseims

bu essentials modu tam olarak nedir?
Geri