Arama sonuçları: *

1. vOreoL

Ethernet kablosunu burdan bağlayabilirmiyim

sağolun hocam
  2. vOreoL

hiç bir fikrim yok varmı yokmu 1731573439 nasıl dağıtabilirim 1731573732 masaüstü kullanıyorum hocam 1731573790 modemde dsl yok
  3. vOreoL

Hiç bir bilgim olmadığı için ne yapacağımıda bilmiyorum.Bu nedir ve Ethernet kablosunu buradan pc ye bağlayabilirmiyim (internet fiber)
  4. vOreoL

FM24 TAKSİT BORCU NASIL ÖDENİR

arkadaşlar ben fm de taksitle oyuncu almıştım fakat ben borcu ödeyip ödemediğimi bilmiyorum nasıl ödeyeceğimi de bilmiyorum kendisi otomatik aylık mı çekiliyor ben 1 sene taksit yapmıştım
  5. vOreoL

3000 altı MONTİOR ÖNERİSİ

valla pek kullanılan bi monitor gibi degil
  6. vOreoL

3000 altı MONTİOR ÖNERİSİ

arkadaşımın 3000 tl altı bütçesi var montior lazım sağlam hz i iyi olsa iyi olur
  7. vOreoL

1000TL civarında klavye 500TL civarında mouse önerisine ihtiyacım var

valla ben mouse almadan önce foruma sormuştum bana prime önermişlerdi o yuzden bilemiyorum
  8. vOreoL

1000TL civarında klavye 500TL civarında mouse önerisine ihtiyacım var

valla 500 tl mouselar kronik falan oluyor 950 verisen steelseries prime alınır
  9. vOreoL

PS4 HANGİ OYUNLARI KALDIRIR

2.el ps4 almayı düşünüyorum fakat fifa 24 gibi oyunları kaldırırmı hiç bir fikrim yok yada hangi oyunları kaldırır?
  10. vOreoL

gamepad önerisi 600 bütçe

pc ye takcam kablosuz sıkıntı çıkarır diye kablolu almak istiyorum 600 e kadar bütcem var
  11. vOreoL

mouse bu fiyata yada bu fiyat civarı

hocam peki prime yerine 100 200 fazlasına guzel bir mouse oneririmsiniz
  12. vOreoL

mouse bu fiyata yada bu fiyat civarı

https://www.trendyol.com/steelseries/prime-plus-rgb-optik-fps-gaming-oyuncu-mouse-p-117597078?boutiqueId=638145&merchantId=968 bu mouse alnırmı yada bu fiyat civarına daha güzel bir mouse varmı(cs valo falan oynuyroum) 1718389783 bütceyi 800 civarına zorlarım
  13. vOreoL

En iyi cevap ve çözüldü olarak nasıl işaretleniyor?

peki bu gamepass ile birlikte gelir nedir?
  14. vOreoL

Minecraftı nerden almalıyım

peki microsoftdan launcher iniyormu
  15. vOreoL

Minecraftı nerden almalıyım

Minecraft indirimdeyken almak istiyorum fakat hem microsofta hemde kendi orjinal sitesinde satışta nerden almam daha mantılklı ne fark var arada
  16. vOreoL

800 bütçe Kablolu Mikrofonlu Kulaklık

kablolu Mikrofonlu ses kalitesi iyi rahat usb girişli 800 tl bütçe oyuncu kulaklığı arıyorum cs valo gibi oyunlar oynuyorum mik ve ses iyi olursa güzel olur
  17. vOreoL

Kulaklık mikrofonu çalısmıyor

benim kasamda kulaklık ve mikrofon yeri ayrı olarak gözüküyor ve kulaklığın mikrofonunu kulaklıkla beraber kullanamıyordum bu yüzden mikrofon ve kulaklık ayrıştırıcı aldım fakat kulaklığın mikrofonu bu sefer pc nin sesini karşıya gönderiyor yada hiç göndermiyor kulaklıkta ve mikrofonunda bi...
  18. vOreoL

1000 lira bütçe krampon önerisi

1000 tl bütçem var sağlam bir krampon önerir misiniz??
  19. vOreoL

Krampon önerisi 650 800 TL

beni şimdilik idare edebilecek krampon arıyorum 650-800 arası fiyat bandında olursa daha iyi olur
  20. vOreoL

hangi türden monitör almalıyım

Bende ASUS VG248QG var gayet güzel ama biraz daha üst modelleride var
Geri