Arama sonuçları: *

1. Y

15 ÜSTÜ GAMING MONİTÖR ÖNERİSİ

36k olanı farklı sitelerde 33-34 bandına bulabildim asus rog strixten yana normalde gönlüm oled için
  2. Y

Şuanki ekranımı 7 yıldır kullanıyorum mesela 144hz viewsonic ekranım şuanda ama arc raidersta vs karanlık yerlere girdiğimde adamları göremiyorum artık bu ekranla normalde bi kaç modele kadar indirdim seçeneklerimi...
  3. Y

bakım vs herhangi bi şey gerekiyo mu monitörü aldıktan sonra zahmetli işse hiç girmeyi düşünmüyorum
  4. Y

https://www.amazon.com.tr/Asus-XG27ACDNG-Adaptive-Qd-Oled-Monit%C3%B6r/dp/B08HLRSNS3/ref=cm_cr_arp_d_pb_opt?ie=UTF8 asus bu oledi almayı düşünüyorum oledde oled alınmalı mı yoksa 2k yüksek hz fast ips bi monitör mü tercih edilmeli 1769893787...
  5. Y

Ekranım 5-6 yıllık 144hz artık yenilemek istiyorum. Fiyat olarak 15k üstü gaming yüksek hz bi monitör düşünüyorum. Bütçe olarak 30k lara da çıkma imkanım var OLED ekranları dinlenmesi gerekiyo yanık oluşabiliyo vs gibi nedenlerden almaya çok sıcak bakmadım. Önerilerinize açığım
  6. Y

Motor için kışlık eldiven tavsiyesi

Yeni motor sürücüsü sayılırım. Yurt dışından ekipman toparlıyorum genelde fc-moto dan. Kışlık eldiven almayı düşünüyorum Revit marka önerebilirseniz daha iyi olur. Ben Revit Boxxer 2 H2O ve Revit Hydra 2 H2O arasında kaldım aslında. Varsa farklı düşünceniz öneriye açığım. Fc-Moto üzerinden...
  7. Y

Motora yeni başlamak için öneriler

indirim vermedi ama 142 euroya sadece mont almayı düşünüyodum revit apex h2o alınır mı bi konuşabilirsek bilgi alışverişi için
  8. Y

Peki peki Almanya’dan eski bir tanıdığa sordum ürünler imitasyon yani çakma dedi bunun doğruluğu nedir acaba bilginiz var mı bu konuda
  9. Y

asmarena6 bi konuda bilgi almak istiyodum senden siteye kayıt olurken adres bilgilerini vs türkçe yazdım sıkıntı olur mu bi de 150 euronun içine kargo bedeli dahil mi değil mi ben de sipariş vericem fc motodan revit mont ve eldiven bilgi verirsen sevinirim 1703195414 bi yazdığım mesaja...
Geri