Arama sonuçları: *

1. Extazzy

Pc hem bazen kapatırken hem de ortada hiç bir şey yokken donuyor

tekrar oraya taktım olmayınca , ama hala aynı şekilde devam ediyor
  2. Extazzy

+Güncel , sorun devam ediyor
  3. Extazzy

Oyunlarda Anlık Drop Sorunu

hocam anlık takılma kalmadı pc nasıl olduysa bilmiyorum ama , onun yerine artık komple donma başladı :D bunada bir önerin varsa süper olur. Yeni açtığım konuda detayları var.
  4. Extazzy

Hocam geç gördüm kusurabakmayın , MSİ TOMAHAWK B650 WİFİ
  5. Extazzy

GÜNCELLEME!; Ekran kartını söküp işlemcinin dahili GPU su ile denedim VGA ışığı hala yanıyor.
  6. Extazzy

İşlemci; Ryzen 7800X3D Anakart; MSİ TOMAHAWK B650 WİFİ Ekran Kartı; GİGABYTE WİNDFORCE 5070 Ram; KİNGSTON BEAST 16GB CL30 6000MHZ DDR5 Kasa&PSU; MSİ MAG FORCE 121A 750W PSU KASA Herkese iyi forumlar olaya direk giriyorum. Pcyi kapatırken bazen kapatılıyor yazısında donuyor ayrıyetten bazen...
  7. Extazzy

deneyip dönücem hocam teşekkürler
  8. Extazzy

evet hocam anlık oluyor , biraz baktım %1 fps de sorun var. hala sorunu çözemedim
  9. Extazzy

GÜNCEL: Farklı ekran kartında denedim sonuç aynı ( RTX 3060 Tİ )
  10. Extazzy

Teşekkürler hocam
  11. Extazzy

Herkese iyi forumlar oyunlarda anlık fps dropları yaşıyorum. En çok ve yüksek bir seviyede yaşadığım oyun ise Rust. Ekran kartı kullanımı yüzde 50-60 seviyelerinden aniden yüzde 0 a düşüyor. Diğer oyunlarda ise kabul edilebilir seviyede düşük drop mevcut. Sorunu bir türlü bulamadım. Tavsiye yada...
  12. Extazzy

Yardım PSU CoilWhine Sesi Geliyor

Hocam yeni olarak ne aldınız , ve önerir misiniz? ? 1763341256 Çok Teşekkürler hocam
  13. Extazzy

Maks 7-8k bandında Kasa-PSU bir arada öneriniz varmıdır ?
  14. Extazzy

Ekran kartı ve işlemciye güç konusunda yeterlimidir peki hocam sizce ? Varmıdır bi öneriniz Kasa-Psu olarak ?
  15. Extazzy

Msı Mag Forge 121A B75 750W PSU dahil kasam mevcut oyunlarda yük vs bindiğinde kasadan Coil whine sesi geliyor. Açıkçası ne yapmam gerektiğini bilemedim 2-3 gün oldu alalı. Sizce İade etmelimiyim ? İşlemci: Ryzen 7 7800x3D Ekran Kartı: RTX 5070
  16. Extazzy

Yardım Ekran Kartına hangi güç girişini bağlamam gerek

Herkese iyi forumlar Rtx 5070 bir ekran kartım var güç girişi tek bölmeli PSU danda 300W lık o girişe uyan bir çıkış var onda sorun yok. Ama aynı zamanda PSU da 2x çıkışlı PCLe güç çıkışı var , ekran kartınında onu dönüştürücü var. Açıkçası hangi şekilde takıcağımı bilemedim
  17. Extazzy

Öneri Ryzen 7 7800x3D 240mm Sıvı Soğutucu Önerisi

çok makbule geçer , yazıyorum
  18. Extazzy

Öneri Ryzen 7 7800x3D 240mm Sıvı Soğutucu Önerisi

Ses olarak nasıl hocam
Geri