Arama sonuçları: *

1. S

30-35 k laptop önerisi

https://shbd.io/s/a4HXl32a Ssdyi cıkarıp fiyat konusabiliriz
  2. S

Acer nitro 16 sağ (gpu) fan sesi

Hocam fani cikarip bakmadim ama kasayi acip inceledigimde bi sorun yoktu
  3. S

Hocam yeni farkettim video boyutu ile koyamiyorum internetten baktigimda daha once basima gelmedigi icin bilmiyordum coil whine diye tabiri varmis sanki kabloya vuruyormus gibi ses geliyor ama kasayi acip inceledigimde hicbir sorun yok acaba bataryayi sokup bi wd40 tarzi birsey ile ustunden...
  4. S

Arkadaslar iyi gunler laptopa sahip olali 10 ay oldu hicbir problem yoktu ama birden ekteki gibi fan sesi olmaya basladi fan sanki bir yere surtuyor gibi ama problemi bulamadim yardimci olursaniz sevinirim
  5. S

Kablosuz kulakiçi bass kulaklık önerisi

Hires kulakici kablosuz dısarda
  6. S

Onerdiğiniz varmı hocam.
  7. S

Sony wh5 veya momentum True Wireless 3 modeline bakıyorum suanda ama sennheiserda kronik sorun çok fazla diyorlar sony içinde sesi azmış
  8. S

Peki hocam önereceğiniz profesyonel kulaklık varmi
  9. S

Arkadaşlar iyi günler konuda bahsettiğim gibi kulaklık arıyorum kz serilerini ve skullcandy crusher evo kullandım. Kulakiçi için önerilerinizi bekliyorum. Fiyat bandında 7-8 bin TL'ye kadar çıkabilirim
  10. S

🔥🔥Acer Nitro AMD Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB SSD RTX4060 Laptop 36.699TL ( Stok )🔥🔥

Arkadaşlar bu laptop için önereceğiniz SSD Varmi 2tb bakıyorum
  11. S

Amazon 980 pro sogutmalı 1 tb ps5 ve pc için en iyisi 12TAKSİT

2tb modeli Acer nitro 16 ya uyarmı bilgisi olan arkadaşlar yazabilirmi
  12. S

🔥🔥Acer Nitro AMD Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB SSD RTX4060 Laptop 36.699TL ( Stok )🔥🔥

Bu konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ediyorum hep kafam karışıyordu ne alsam diye bildiğin portable PC aldım
  13. S

Öneri RTX: 3070 Tİ 150w - 4060 140w - 3080 100w hangisi alınır?

4060 sadece yapay zeka bile yeterli diğerlerini geçmesi için
  14. S

İşlemci için High ayarda 75 80 diyor tanıtım videolarında ama emin olamadım bende sipariş ettim umarım üzülmem
  15. S

4070 Super hazır sistem

Bide 16 GB modeli ile fiyat farkı ne kadardır
  16. S

4070 Super hazır sistem

Sizce indirim beklemeliyim haftasonuna kadar
  17. S

4070 Super hazır sistem

Arkadaşlar iyi akşamlar hafta sonuna sistem almayı düşünüyorum aklımda 4070 süper 7500f gibi bir sistem var siz ne öneriyorsunuz muadili başka sistem varmıdır veya cumaya kadar bekleyip incehesap gaming gecesi indirimlerini mi beklemeliyim yardımci olursanız sevinirim.
  18. S

Hazır sistem önerisi

Arkadaşlar iyi akşamlar bütçem belli 40k zorlayabilirim aklımda 4070 veya muadili sistem var ise elinizdeki sayfaları paylaşırsanız sevinirim (Ddr5 olursa daha iyi olur)
Geri