Arama sonuçları: *

1. P

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Diyene bak anan baban sana bir şey ogretememis salmis buralara aç köpek gibi xboxa saldırıyorsunuz cahil evlat şimdi git anenin kucaginda zır zır ağla olm hayatınız yokmu la sizin böyle şeyler ile ugrasacaginiza bi gidin dışarı çıkın çimene dokun valahi velet gibi gozukuyorsunuz 😃 tam bi cahil...
  2. P

Okudum nolmus ki?😃 Ha fiyatından bahsediyorsan yakında gamepass e gelir sen hiç dert etme abicim sen git ps5 de 1500 tl ver şimdi salyalı it seni
  3. P

Çok fena zırlıyorsun dostum çok net bir şekilde ps fanboyluğu yapıyorsun insanlar objektif şekilde bir şey yazınca hemen Xbox fani damgasını yapıştırıyorsun.DD buda net bi şekilde ps fanboyluğu yaptığını gösterir bide objektifim demisin baya objektif bir insanın ya (xbot çöp) 🤣 ayrıca kimsenin...
  4. P

Bak şu an yandı knk .D
  5. P

2.el Xbox series s alınır mı?

Doğru söylüyorsunuz hocam sizin önerdiğiniz başka bir şey varmı bi tek gamepass ultimate 209 TL olmasa düşünmeden alırıdım depolama falan bana yeter
  6. P

İlk defa kol ile oynayacağım alırsam hayatımda hiç klavye mouse kullanmadım genelde mobil oyunlar oynadım alışması zor olmaz bence olmadı klavye mouse bağlarım bazı oyunlarda destekliyor sanırım
  7. P

Merhaba arkadaşlar şu an 2.el Xbox series s 7 k civarı fiyatlarda sizce fiyatına değermi genelikle online oyunlar oynamayı çok severim Battlefield falan bütçem şu an sadece buna yetiyor siz ne düşünüyorsunuz?
Geri