Arama sonuçları: *

1. D

Hangi kafein hapını önerirsiniz

Olabilir çünkü artık kahve içmeden kendime gelemiyorum ve dikkatimi toplayamıyorum ama derste çalışmam lazım çıkmazdayım yani
  2. D

Kahve artık pek kesmiyor beni her gün filtre kahve içen biriyim ama artık etkilemiyor içsem bile
  3. D

Arkadaşlar derslere odaklanmak ve geceleri çalışmak için kafein hapı kullanmayı düşünüyorum daha önce kullanan veya bilgisi olan varsa hangi markayı önerirsiniz.
  4. D

M&B Bannerlord mu Far Cry 5 mi

Sizce hangi oyun daha iyi hangi oyunu oynamalıyım.
  5. D

Borderlands 3 mü Uncharted Hırsızlar Mirası Koleksiyonu mu

Bu 2 oyun arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha çok sarar.
  6. D

Steam'den aldığım oyunun dlc sini Epic Games'ten alsam çalışır mı

Dead by Daylight oyunu benim steam hesabımda da epic games hesabımda da mevcut bu iki platformdan aynı hesapta oyun oynayabilir miyim? Bide epic ten dlc alsam steamde de çalışır mı ? Şimdiden teşekkür ederim.
  7. D

85.000 tl sistem önerisi

Bu fiyat bandında önerebileceğiniz bi sistem var mı ? Şimdiden teşekkürler.
  8. D

Sizce bu sistem alınır mı ?

Sizce bu sistem alınır mı? Yada bu fiyat bandında bildiğiniz daha iyi bir sistem varsa önerir misiniz ?
  9. D

Far Cry serisi almalı mıyım

Ubisoft games te far cry 1, far cry 2, far cry 3 ,far Cry 4 ve far cry primal 340 tl sizce alınır mı biraz eski oyunlar olduğu için kafam karıştı
  10. D

Bu fiyata bu pc alınır mı

Teşekkürler.
  11. D

Bu fiyata bu pc alınır mı

Bu fiyata bu Pc alınır mı ? Daha iyi bi öneriniz varsa yazarsanız sevinirim.
  12. D

80000 tl pc tavsiyesi

80.000 tl bütçeyle hazır sistem mi alınmalı yoksa toplamak daha mı iyi olur ? Hazır sistem öneriniz varsa önerirseniz sevinirim.
  13. D

2500 tl kulak üstü bt kulaklık tavsiyesi

Şuan aklımda anker soundcore life q30 var ama daha iyi dediğiniz başka tavsiyeniz var mı?
  14. D

4K monitör tavsiyesi

PC için önerebileceğiniz 4K monitör var mı? Piyasayı tam takip etmiyorum ama fiyat performans olarak sizce hangisi alınır ?
  15. D

Rtx 4070 ti sistem önerisi

Teşekkürler
  16. D

Güvenilir bir site demi
  17. D

80.000 tl bütçem var sizce nasıl bir sistem almalıyım. Sistem önerirseniz sevinirim.
  18. D

Bu fiyata bu bilgisayar alınır mı sizce

https://www.itopya.com/planet-torxamd-ryzen-5-7500fmsi-geforce-rtx-4070-ti-ventus-3x-12gb32gb-ddr5500gb-nvme-m2-ssdge_h24332?p=7581_1-23554_1-20409_1-24241_1-21370_1-23758_1-24124_1-14919_1 Bu fiyat çok mu sizce özellikleri nasıl çoğu oyunu oynatır mı
  19. D

Siz olsaydınız hangisini alırdınız

Teşekkürler
  20. D

Siz olsaydınız hangisini alırdınız

Crakli olarak hiç oyun indirmedim ve hiç bir bilgim yok bide virüs falan riski var o yüzden burdan almak daha iyi gibi
Top Bottom