Arama sonuçları: *

1. B

OTO SES SİSTEMİME 2.AKÜ GEREKİRMİ ?

o biraz pahalıya kaçmış hiç gerek yok onun 2.akü kullanmasına :) tabi ileriye yönelik düşünmüşte olabilir.
  2. B

Kımse bılmıyormu ?
  3. B

Herkese merhaba formdaşlar iyi formlar dilerim, 72 amperlik aküm var yazın 0 almıştım. Şuan 2 tane anfi bağlı; 300.4 sterio ve 1200.1 mono anfi. Sterio 'da 4 tane mobass m8 - 2 adet mbt01 tweter - 2 adet rsgm5s 13cm midrange bulunmakta, mono da ise 700rms bass bulunmakta. 1 adet daha...
  4. B

1 CH 'ye 2 midrange 1 tweter ( ACIL )

Tamamdir tweter ohm dusurmez diye aldim ozaman bilgiyi :) sagolun tesekkurler
  5. B

Benim aklima takilan olay 2ohmdan asagiya dusmesin kanal :) ve ses kalitesi bozulmasin tweteri koyduk ayni ch ye diye
  6. B

Hahahah tabi buda bi oneri dogru soyluyorsunuz :) Peki tweterleri mb8lerden cikartip kapidaki chlere girsek nasil olur ?
  7. B

pek dınlemeye fırsatım olmadı ama mb8lerın yanında cok gerıde kalıyor gıbı hıssettım ılk montajlandıgı zaman :)
  8. B

evet dogrudur 13
  9. B

2 mıdrange 1 tweter baglı olan chlerde : mobass mb8 mevcut ön kolonlarda Reiss rs-gm5s modeli mevcut 1703300361 anfi reiss rs-px300.4d
  10. B

4 kanal anfının baglantıları şu şekılde; 1ch : 2 mıdrange 1 tweter 1ch : 2 mıdrange 1 tweter 1ch : 1mıdrange sol ön ( 1 ) 1ch : 1mıdrange sag ön ( 1 )
  11. B

2ohmdan aşağıya düşmez dimi ve ses kaybı olmaz ?
  12. B

https://hizliresim.com/kgkmu60 bu sekıl bı baglantı yaptı herhalde paralel oluyor
  13. B

Merhabalar formdaşlar, Reiss 300.4 anfim var montajını geçen yaptık fakat bir şey aklıma takıldı. Anfinin 1 kanalına montajı yapan 2 midrange 1 tweter girdi bende kendisine dedimki bir kanala 3 hoparlor gırdın 2 midrangeyi düz girsen 2ohma düşecek tamam ama tweter ne alaka ohm düşürmezmi dedim...
Geri