Arama sonuçları: *

1. C

Acer nitro 16 açıldıktan sonra siyah ekran çıkıyor

Merhaba, ilk açıldığında acer yazısı çıkmakta fakat hemen ardından kapanıyor. Widows 11 home kurulu bilgisayara. Dün açılıyordu bilgisayar. Ne yapılması lazım?
  2. C

9500 tl altı telefon önerisi

9,5 k olsa bütçe direkt dediğiniz gibi 2.el bakardım hocam. O bütçeye bu sıfır cihazları almayı düşünmem. Zaten halihazırda kullanıyorum telefon ama sırf vergi indiriminden yararlanayım diye alacağım cihazı. 1704177179 Hocam yurt dışından alınca vergi indirimi geçersiz değil mi? Şu anki güncel...
  3. C

9500 tl altı telefon önerisi

Vergi indirimden yararlanmak adına telefon bakıyordum. Şu ana kadar bu bütçeye realme 9c pro gördüm. 64 mp kamera, 5g vs. güzel görünüyor. Realme 10, m34 redmi 12 de var bu bütçeye. Siz hangisini önerirsiniz? Kamerası iyi olsun ve donma yaşamayayım yeterli.
  4. C

Max 30.000 bütçe için laptop önerisi

Hocam alttakileri önermeme sebebiniz nedir? Kayda değer bir fark olur mu? Bir de oyun bilgisayarı almam sıkıntı çıkarır mı ses veya batarya ömrü açısından?
  5. C

Max 30.000 bütçe için laptop önerisi

Öncelikle merhaba. Bir aya bölüme başlayacağım. Endüstri mühendisliği okuyorum. Önceliğim gerekli programları kaldırabilmesi ve beni uzunca bir süre idare edebilmesi. Programlama için oldukça elverişli olması lazım. Kendimi bu yönde geliştirmek istiyorum. Bilgisayar hakkında neredeyse hiçbir...
Geri