Arama sonuçları: *

1. Karizarez

Türk Telekom DNS Ayarlarım İşlemiyor.

Anladım. Çok teşekkürler. Önceden hiçbir sorunum yoktu kendi modemimle giriyordum rahatça. Fiber olunca sıkıntı başladı. Yapacak bir şey yok.
  2. Karizarez

Evet onu kullanmaya başladım fakat o da hızı düşürüyor gibi hissediyorum. Bazen siteler geç yükleniyor. Öyle mi? Kendime modem alıp kullansam DNS değiştirebilir miyim yani?
  3. Karizarez

Yıllardır Türknet kullanıyorum. Apartmanıma fiber geldiği için Türk Telekoma geçiş yaptım. Gayet sorunsuz şekilde çalışıyor. Fakat Discord'a girmek için önceden modem arayüzü ile DNS eklerdim ve sorunsuzca açılırdı. Şimdi ne kadar değiştirsem de ZTE modemin ayarlarından DNS kısımları işlemiyor...
  4. Karizarez

❌İndirim Bitti! Paşa Çiğ Kaju Fıstığı Şeffaf Paket 250 Gr X 3 Adet 436 TL (2 Adet Alımda 218 TL)

Teknoloji ürünleri oldukça bakıyorum tabi ama böyle indirimler bana daha güzel geliyor mesela benim için daha iyi. Zaten günlük hayattta kullandığım ürünleri ucuza almak hoşuma gidiyor. Bence böyle konular artmalı
  5. Karizarez

❌İndirim Bitti! XDrive 15'li Plus Profesyonel Oyuncu Koltuğu Kumaş Gri 5.439 TL !

Tam girdim indirim bitti ya. Nasipte yokmuş.
  6. Karizarez

❌İndirim Bitti! Razer Deathadder V3 Kablolu Mouse 1.489 TL

Asus rog gladius 3 farem var. O fareden buna geçilir mi? Ya da Viper v3 hyperspeed alınır mı? Kararsız kaldım elimdeki fareden de memnunum aslında ama değiştirmek istiyorum.
  7. Karizarez

240 Hz 2K Monitör Önerisi

MSI G274QPX sipariş verdim teşekkürler.
  8. Karizarez

Güzel mi hocam herhangi ghosting problemi var mı?
  9. Karizarez

Arkadaşlar monitör alacağım 240 - 280 Hz arasında yenileme hızı yeterli. Mutlaka 2K veya 4K olması gerekiyor. Bu özellikler de hangi monitörü önerirsiniz? Bütçe 15.000 civarı
  10. Karizarez

🔥İndirim 🔥SAPPHIRE RADEON RX 7600 PULSE GAMING 8GB 8999TL🔥

Teşekkür ederim hocam. Zaten Phantom Assasins aldım sıcaklığı düşürmek için. Şuan gayet yeterli geliyor.
  11. Karizarez

Hocam yeni bilgisayar topladım Ryzen 5 7600 ile. Ekran kartım Rx570 kaldı sadece her parçayı değiştirdim. O yüzden sisteme yakışır diye 7800XT bakıyordum. Ama karşıma bu çıkınca dayanamadım :D
  12. Karizarez

7800xt almak istiyordum baya da araştırıyordum ama şansa bu denk geldi fiyatı ve son 1 ürün kaldığını görünce sipariş verdim. :D Teşekkürler tavsiye için.
  13. Karizarez

Corsair HS80 MAX Wireless Kulaklık - 5499 TL pckolik.com

6 aydır HS80 Max kullanıyorum Blackshark v2 pro ile arasında kalıp bunu almıştım. Beni çok memnun etti. Şarj süresi, ses kalitesi ve özellikle mikrofon kalitesinde çok başarılı. Ben 6 ay önce 6200'e almıştım şimdi daha uygun :) alanlara hayırlı olsun.
  14. Karizarez

7900XTX için Monitör önerisi

Gigabyte M28U var aslında 4k 28 inç monitör ona aklım kayıyor. Ama 2k 260hz mi yoksa 4k 144hz mi daha iyi olur o konuda bir karar veremedim.
  15. Karizarez

Corsair HS80 Sorunsalı

Bende 1 aydır Corsair HS80 Max kullanıyorum. İcue yazılımında SoundID kısmı sizde varsa bence muazzam bir özellik. Hiç ekolayzır yapmadan oradan ayarlıyorum ve gayet memnunum. Dolby ise Windows mağazasından iniyor sadece ve sağ üstte direk kulaklığı tanıyor. Ondan sonra Dolby'de yaptığım her...
  16. Karizarez

7900XTX için Monitör önerisi

Arkadaşlar 7900XTX ekran kartım var. Şuan kullandığım 1080p 144Hz monitörümü ikinci monitör yapıp güzel bir monitör almak istiyorum. Oyun ve film için olacak o yüzden renkler çok önemli. Eğer hakkını veriyorsa bütçeyi arttırabilirim ama 10 bin - 15 bin civarlarına bakıyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?
  17. Karizarez

Gigabyte M28U iyi midir?

Yani hepsini oynuyorum aslında ama dizi, filmde izliyorum. Genel amaçlı kullanıyorum yani. O yüzden 2K 260HZ mi yoksa 4K 144HZ mi beni memnun eder çok arada kaldım.
  18. Karizarez

Gigabyte M28U iyi midir?

7900XTX
  19. Karizarez

Gigabyte M28U iyi midir?

Arkadaşlar 2K veya 4K monitör almak istiyorum. Oyun oynasamda dizi ve film izlediğim için 2K yerine 4K monitör almayı düşündüm. Fiyat olarak bu monitörden daha iyisi var mıdır yoksa bunu alıp geçiyim mi...
  20. Karizarez

Ryzen 5 7600 için boşta 60 derece fazla mı?

Şimdi Phantom Spirit soğutucuyu çıkararak daha iyi bir termal macun sürdüm ve fanlarının yerini değiştirdim. Şuan boşta 45 derece civarlarında geziyor. Şuan gayet memnunum. Teşekkür ederim herkese.
Geri