Arama sonuçları: *

1. M

Çözüldü✓ Sizce bu kart bu sistemde sitabil çalışırmı

Evet dostum bukadardı sorum teşekkür ederim anladım
  2. M

Ney yeter sorumun cevabı orada yazmıyor ben watı soruyorum psu beslermi beslemezmi işlemci destekler bunu biliyorum
  3. M

Merhaba direk sistemi yazayım B550 anakart Ryzen 5 5600 Msi mpg a650GF 650w 80+ Gold Psu Sizce arkadaşlar bu kart minimum güç kaynağında 500w yazmakta güç tüketiminde 165w yazıyor uyumlu mu? sizce ...
  4. M

Ekran kartı fişini takınca kısa devre

Merhaba Gigabyte 4060 eagle oc ekran kartım var yeni topladım sistemi her şey sıfır kartta dahil ekran kartının fişini takar takmaz psu tık yapıp kesiyor sistemin gücünü 650w psu yetmiyeceğini düşünmüyorum servise göndermeden önce sormak istedim başka birşeyden dolayı olabilirmi bağlantı yerini...
  5. M

Yeni pc bağlantı problemi

Merhaba arkadaşlar yeni bilgisayar topladım 2 gündür buradan arkadaşlar yönlendirince deneme yanılma yöntemiyle denedim şimdi bilgisayarımda her şey sıfır starta bastığımda reaksiyon gelmiyor idi psu kendini korumaya alıp çalışmiyordu resimde gördüğünüz fişi psudan gücü kesince sistem çalışıyor...
  6. M

Merhaba yeni pc topladım bağlantıları görselde ekledim çalışmadı henuz

Şalter olan düğmeden kast ediyorsanız açık
  7. M

Merhaba yeni pc topladım bağlantıları görselde ekledim çalışmadı henuz

Baştan sona bağlantıları yaptım ama kasadaki başlatma tuşuna bastığımda reaksiyon yok sadece psuda (fanlı) tık diye bir ses var başka bir led veya fan çalışmıyor
  8. M

Yeni bilgisayar topladım başlatma tuşuna basınca hiçbir reaksiyon yok

Sana ben nasıl gösterebilirim discord varmıydı direk şuan pc yanımda herşeyi dizdim büyük ihtimalle ya ufak birşeyi yanlış yaptım yada parça bozuk toplama videosu izledim herşeyi tek tek yaptım 1704449053 https://discord.com/invite/aqZXmEqJ. Buradan ulaşa bilirsin 1704450353 Evet dostum kasa...
  9. M

Nasıl bir şey dostum biraz açıklarmısın pek bilgi sahibi değilim videoları izleyerek birleştirdim sistemi 1704448485 Power led - power led + ,power sw ,reset yazan 2 ve tek pinli kabloları diyor isen evet onlar takıli 1704448557 Evet dostum bağlı, galiba psu çalışmıyor
  10. M

Merhaba arkadaşlar direk psu bağlantılarını söyleyim 1 tanesi 24 pinli 2 adet motherboard çıkışı takılı ve anakarta taktım 2 cpu çıkışı 1 tanesi işlemcide takılı 1 tanesi ekran kartında son olarak fan ve led türevi için 6 pinli kablo buda takılı fanların kablosu biraz değişikti 4 fan birbirine...
  11. M

Pc toplayan adam çiftlikbank benzeri dolandırıcılık

Haklısın tabikide abonesi belirlemez fakat ne yapmaya çalıştığıda bellirli değil bağzı küçük çocuklara hala ulaşıp göndereceğim diyip oyalıyor muş ben taksitle almıştım engelletim direk işlemi genel müdürlüğe düşmüş işlem soruşturma açmışlar bir kaç savcıylada görüştüm bukadar net ödeme alıp...
  12. M

Dostum dolandırıcı değil bu adam 20 bin abonesi var YouTubeda gencer gaming gibi satıcılarla iş yaptı kaç kere adam garip olan son 2-3aydır bilgisayarları göndermemeye başladı ben kredi kartı ile aldığım için itiraz dilekçesi doldurdum ben kurtarıyorum önemli olan bundan sonra kimsenin almaması...
  13. M

Merhaba arkadaşlar ben bu pc toplayan adamın sitesinden bilgisayar aldım. Ve bana 11 gün teslim edilecek denmesine rağmen tam 25 gün geçti ve ben ulaşamıyorum discorddaki adminleri adminliği bıraktı. Bu cedkan isimli arkadaş çiftlikbank Mehmetin yaptığını yapıyor. Önce bir kaç ay güzel pcler...
  14. M

Kredi kartı ile taksitle alınmış kasa söylenilen sürede gönderilmedi

Merhaba arkadaşlar başıma pta sitesinden böyle bir olay geldi 30 aralıkta sipariş geçtim 11 gün içerisinde gönderileceği söylendi bana. Ne ürün var nede müşteri temsilcisine ulaşabiliyorum
Top Bottom