Arama sonuçları: *

1. R

Yardım Yurtdışından vergisi ödenip ps5 getirmek

Her bir yolcu için kıymeti 1500 Avro’yu geçmeyen eşyanın geldiği ülkeye göre değişen oranda tek ve maktu vergi uygulanır. Söz konusu vergi oranları eşyanın; - AB ülkelerinden doğrudan gelmesi durumunda %30 - Diğer ülkelerden gelmesi durumunda %60 olarak uygulanmakta ve eşyanın; a) Ticari...
  2. R

Yardım Yurtdışından vergisi ödenip ps5 getirmek

Arkadaşlar hayırlı forumlar. Yurtdışından ps5 getireceğim 460 euro tutuyor. havalimanına indikten sonra bunu bildirirsem ne kadar vergi ödemem gerekir. kaçak geçme ihtimalini denemek istemiyorum sorun çıkartabiliyorlarmış.
  3. R

Yurt dışından playstation 5 getirmek istiyorum. 2024

Arkadaşlar Hayırlı forumlar. Arkadaşım Bosna Hersek e gidecek 460 euro luk playatation 5 alacak. İbraz etmeli mi çünkü alıkoyma oluyormuş vermiyorlarmış. İbraz edersek ne kadar vergi öderiz veya ibraz etmezsek nasıl getirmeliyiz. Gerçekten tecrübeli deneyimlemiş arkadaşlar bilgi verirse çok...
  4. R

10K'ya Fiyat/Performans Direksiyon Seti Önerisi

selamlar hocam t150 rs pro satıyorum şu an t300 e geçeceğim bakımını yeni yaptırdım yağlamaları vs tam 13 e koydum sahibindene ama ciddi düşünürseniz fiyatta anlaşabiliriz saygılar.
  5. R

Uygun fiyatlı garip direksiyon seti

selamlar hocam t150 rs pro satıyorum şu an t300 e geçeceğim bakımını yeni yaptırdım yağlamaları vs tam 13 e koydum sahibindene ama ciddi düşünürseniz fiyatta anlaşabiliriz saygılar.
  6. R

Yarış oyunları için Direksiyon Seti

7. R

Sizce hangisi (Direksiyon seti)

selamlar t150 rs pro kullancısıyım g29 da dişliler çok tıkırtı yapıyor ve plastik. 3 pedallı kullanıyorum metal olandan. şu an satıp t300 e geçeceğim thrustmaster dan vazgeçmem şu anlık. 13 e sahibindene koydum ama ilgilenirseniz fiyatta konuşabiliriz. https://shbd.io/s/5fOd2nzd
  8. R

F1 Tv 2 kişi izlenebiliyor mu

Arkadaşla F1 TV pro alacağız da iki kişi farklı cihazlardan izleyebiliyor muyuz?
  9. R

God Of War PC Dualsense adaptive trigger

dualsenseAT isimli bir dosya var fakat çalışması durdurulmuş. github da kendiniz yeni bir tane oluşturun vs yazıyor fakat anlamadım. adaptive trigger kullanarak pc de oynayan var mı? Varsa beni de bilgilendirirse çok sevinirim.
  10. R

Fifa online karakter kontrol edemiyorum lag

Arkadaşlar selam fifa 22, 23, 24 hepsinde online oynarken lag sıkıntı yaşıyorum dualsense kolunu pc ye bağlıyorum offline oynarken bi sıkıntı yok ama online a girince karakteri kontrol edemiyorum.
Geri