Arama sonuçları: *

1. B

Yeni Aldığım Sistemde ki Siyah Ekran Sorunu

Şimdi amd'nin sitesinde tekrar ekran kartını güncelledim ama sorun devam ediyor.
  2. B

Driverları topladığım yer yüklemişti ben yüklemedim ayrıca
  3. B

Ramlere baktım yerine oturmuş bir sorun görünmüyor.Ekran kartınında sürüce aratıyorum en gücel sürüm diyor. 144Hz gözüküyodu 120hz yaptım şimdi mesajı yazarken gene hata verdi.Donuyor bi kaç saniye sonra siyah ekran gelip gidiyor düzeliyor.
  4. B

Merhaba arkadaşlar dün elime ulaşan sistemi bir kaç saat kullandım herhangi bir sorun olmamıştı.Ancak bugün arada bir donmaya başladı donduktan bir kaç saniye sonra siyah ekran gelip gidiyor sonra düzeliyor.Her seferinde aynı ve sistem yük altında da değil durduk yerde oluyor.Örneğin bu mesajı...
  5. B

144 Hz Monitörümün 59 Hz Gösteriyo ?

Merhaba arkadaşlar pek anladığım bir konu o yüzden yardım rica ediyorum. 144 Hz lg bir monitör aldım ancak gelişmiş görüntü ayarlarına girdiğimde yenileme hızı 59 hz olarak gözükmekte acaba yapmam gereken bir şey mi var 144 hz olması için ? Bu arada display port ile bağlı kasaya.
  6. B

Sipariş Verdiğim Sistemin Uyumu ?

Evet ssd konusunda bende tereddüt ettim ancak sonradan takviyesi kolay kısım depolama olduğu için ordan kısıp ekran kartına ağırlık vermek istedim.
  7. B

4600 TL Civarında.
  8. B

Merhaba arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu teknobiyotikten şu şekilde bir sistem topladım eklemeler çıkarmalar sonucu ; -AMD Ryzen ™ 5 1600 3.2GHz (Turbo 3.6GHz) 16MB Cache 12nm Yeni Versiyon AM4 İşlemc -Asrock B450M-HDV R4.0 Socket AM4, DDR4 3200MHz -Adata ddr4 16 gb (2x8) 3200 Mhz xpg gammix...
  9. B

aniden donup reset atma sorunu

Linkteki videoda benzer bir konu anlatılıyor aynı sorun olabilir.
  10. B

4000 TL Bütçe ile Nasıl bir sistem almalıyım ?

Şimdi farkkettim youtube'daki testte galax gtx1650 süper var, sistemden bunu çıkartmışlar Colorful GeForce GTX1650 super koymuşlar bu iki kart birebir aynı mı ?
  11. B

E2.5'da 16 gb ram takılı, ben hdd çıkarıp ssd eklicem.Dediğim oyunlarda ultra grafikler rahat oynatır mı ?
  12. B

Bannerlordu battlefield v'i rahat oynatır mı e2.5 ?
  13. B

Merhaba arkadaşlar, donanımlar konusunda pek bir bilgim yok, son bir kaç gündür araştırıyorum bu sebep ile sizden yardım istiyorum.4000 tl gibi bir bütçem var itopya daki vog dikkati mi çekti bir de teknobiyotikde e2.5 var sizce bunlar hakkında ki yorumlarınızı rica ediyorum, hangisi tercih...
Top Bottom